Април 18, 2014, 01:39:26 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
  WebKBD
  Начало   Forum   Помощ Вход Регистрация  
Tweet
Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ВИОЛЕТОВ ТРАНСМУТИРАЩ ПЛАМЪК СЕН ЖЕРМЕН  (Прочетена 15693 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
proly
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 129


All I want, I have


WWW
« -: Септември 28, 2011, 09:18:25 »

ВИОЛЕТОВ ТРАНСМУТИРАЩ ПЛАМЪК  СЕН ЖЕРМЕН

Виолетовия пламък - повече от виолетовата Светлина.  Това е невидима духовна енергия, която се появява като виолетов цвят пред тези,които са развили във себе си духовно виждане. В миналите векове знанието за Виолетовия Пламък се е давало на ограничен кръг избрани,които са доказали,че са достойни за това.  Светии и адепти от Изток и от Запад от далечни времена са използвали Виолетовия Пламък за ускоряване на своето духовно развитие, но на широките маси това засекретено преди знание е било открито вече във двадесети век.Виолетовия Пламък - това е особена духовна енергия, която може да превърне всяка негативна вибрация в духовна светлина. Когато се четат повелите на Виолетовия Пламък отделящата се високочестотна енергия, отстранява емоционални и физически проблеми, подобрява вашия характер и отношенията с вашите близки и другите хора, тя трансмутира бремето и болезнените преживявания на миналото.  

Тук давам девет прости стъпки, които могат да ви помогнат да привлечете Виолетовия Пламък на практика в своя живот, чрез утвърждения, мантри и визуализации.


1. Eжедневно отделяйте време за четене на Виолетовия Пламък.

Вие можете да се занимавате с Повелите на Виолетовия Пламък по всяко време и на всяко място - във вашия автомобил,  във работата ви или у дома и преди сън и веднага след като се събудите, дори през нощта, когато се събудите и не можете да заспите. И наистина,  простото изпълнение на мантрите на Виолетовия Пламък по всяко време, когато се чувствате напрегнат,  уморен,  раздразнен,  отегчен,  гневен,  недоволен,  злонамерен и обзет от всякакво негативно състояние може да доведе до промяна на ситуацията. Но най - голяма полза от Виолетовия Пламък ще получите,ако отделите поне петнадесет минути на ден за да може без прекъсване да прочетете повелите.
Най - добре би било да се прочетат повелите в място отделено за духовна работа като църква или стая добре осветена,  проветрена и чиста.   Слабо осветление,  прах, безпорядък и запарен въздух препятстват потока на духовната енергия.
На своя олтар вие можете да поставите свещи,  кристали, цветя, изображения на светци, Възнесени Владици и ваши близки.


2. Започнете своята работа с Виолетовия пламък с молитва.

Преди да започнете да четете повелите, прочетете молитва или направете призив,  обръщайки се към Възнесените Владици,  ангели и елементали с молба да дойдат и да ви помогнат.  

Елементалите са природни духове на огъня,  въздуха,  водата и земята,  на коита лежи отговорността да се грижат за нашата планета.  Елементалите представляващи елемента Огън,  се наричат Саламандри, на елемента Вода - Ундини, на елемента Земя - Гноми и на елемента Въздух - Елфи.  Те са безкрайно щастливи да ни помогнат както да изчистим нашата аура, така и цялата планета с Виолетовия Пламък.

3. Преди да използвате Виолетовия Пламък, направете Призив за защита.  

Можете да използвате дадената по долу Повеля" Стълб от Светлина" на Сен Жермен.   Също така да призовете и Архангел Михаил да обгърне вашата аура със синия пламък на неговата защита.  Никога не бива да призовавате Виолетовия Пламък, преди да сте направили защита.  Владиците учат,  че когато вие излъчвате голяма светлина,  мракът се привлича към нея като магнит.

Правете повелята Стълб от Светлина всеки ден,  а при необходимост и в течение на целия ден.  Четейки визуализирайте ослепителна бяла светлина излизаща от Вашето «АЗ СЪМ Присъствие» / сърдечната ви чакра / Присъствието на Бога във вас образуващ около вас непроницаема стена.

Вашата молитва към Архангел Михаил може да бъде проста,  като например: Архангел Михаил, ела и ми помогни сега! " И така Архангелът на първия Лъч - Архангел Михаил въплътява качествата вяра,  сила,  съвършенство и воля на Бога.   Аз зная, че Архангел Михаил дванадесет пъти е спасявал животът ми,  а сигурно и хиляди пъти,  за които не съм подозирала дори.  Така че правете повелите с радост и удоволствие и знайте,  че когато призовавате Архангел Михаил и неговите легиони от ангели на синия пламък на защитата, те ще се окажат редом до вас.  / вижте по нататък в текста повелите и призивите към Архангел Михаил,  а също и повелите,  поместени в частта за Архангел Михаил.  


4. Започнете четенето на Повелите на Виолетовия Пламък с въведение.  


Въведението към повелята е подобно но покана.  В нея ние с много любов молим Съществата на Виолетовия Пламък - Възнесените Учители,  ангелите и елементалите - за помощ, за водачество.

Обикновено започваме да четем нашите повели с думите " В Името на могъщото победоносно Присъствие на Бога АЗ СЪМ в мен и моя собствен възлюбен Свят АЗ на Христа или ВИСШ АЗ. . ."!

"В Името на Могъщото Победоносното Присъствие на Бога, АЗ СЪМ в мен и моят собствен Възлюбен Свят АЗ На ХРИСТА,  Аз /името ви/ призовам,  УЧИТЕЛЯ ЕЛ МОРИЯ, ВЪЗЛЮБЕНИЯТ КУТХУМИ,  ГОСПОД МАЙТРЕЯ,  САНАТ КУМАРА,  МАЙКА МАРИЯ,  СЕН ЖЕРМЕН, ВЛАДИКА ИЛАРИОН,  ГОДФРЕ,  СЕРАПИС БЕЙ, ГУАТАМА БУДА,  ВЕЛИКИЯ БОЖЕСТВЕН УПРАВИТЕЛ.   Аз Ви моля, този призив да бъде умножен и използван за оказване на помощ на всички души на планетата,  които имат нужда,  за стабилизиране на ситуацията на майката Земя и за повдигане на еволюционното развитие на цялото човечество.   Аз Ви Благодаря и приемам това изпълнение в пълна сила съгласно Волята на Бога.  

" В Името на Христос, в Името на Бог Живия, аз призовавам енергиите на Свещенния Огън от олтара на моето сърце.
В Името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, аз призовавам Виолетовия Пламък да се издигне от центъра на трилистния пламък,  от бялоогнената сърцевина на моето собственно «АЗ СЪМ Присъствие», приумножено от моментите на благословения Възнесен Владика Сен Жермен и Ангелите на Седмия Лъч.  

Аз призовавам тази светлина да прониже моята душа,  да оживи нейните спомени за свободата и изначалното светокопие на нейната съдба.  

Аз призовавам Виолетовия трансмутиращ Пламък да прониже моите четири низши тела и чрез всичкото съзнание на моята душа за трансмутации на причините и сърцевината на всичко,  което е по-малко от Христовото съвършенство, всичко, което не се съгласува с волята на Бог за моя жизнен поток.  

Да свършат това огнените разделящи езици на Светия Дух в изпълнение действието на този свещен огън както долу така и горе.   Аз приемам това за свършено в този час, в пълна сила на Живия Бог,  което и сега обявява " АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ".

Аз ви благодаря и приемам това изпълнение сега в пълна сила съгласно Волята на Бог.


5. Отначало четете повелите бавно,  след това увеличете скоростта на четенето според това,  как ги повтаряте.


Когато вие четете повелите за първи път,  усетете желание да ги повтаряте бавно и съсредоточено.   Вложете във всяка дума гореща Любов към Бог.   Великата сила се състои в четенето на повелите в бавно темпо.  Но има и друга сила,  която идва според това,  как вие постепенно повишавате скоростта на четенето на повелята.

Марк Профет обикновено е сравнявал това ускорение с влак,  който се отправя на път - " чух. . . чух " и много скоро след това се чува " чух - а - чух - а " и след това " чух - чух- чух- чух! " Колкото по-бързо той върви,  толкова по - голяма работа се извършва.
Според това как се увеличава скоростта на четенето на повелите,  вие ще откриете, че те още повече повишават вашата вибрация.  

Повишаването на скоростта не трябва да бъде изкуствено.  Тя трябва да нараства постепенно във вас.  Повелята почти сама ускорява себе си.  Прослушвайки видео ВЕЛЕНИЯ повелите ще добиете точната представа как да ги произнасяте.


6. Използвайте визуализация за да помогнете на своята духовна работа.


Мнозинството хора не виждат Виолетовия Пламък в действие със своето физическо зрение.   Но затваряйки очи и концентрирайки се върху енергетичния център между веждите,  вие понякога можете да "видите" работата на Виолетовия Пламък със своето вътрешно зрение.
На хората развили,  своето духовно зрение, Виолетовия Пламък прилича на огън с широк диапазон от цветове - от тъмно индиго и блестящо аметистово до виолетово- розово.  Вие можете да видите как този пламък изгаря космическия боклук.

Понякога на виждането помага,  ако си представите този боклук като изрезки от дърва или късчета катраненообразни вещества,  изхвърляни от вашия електронен пояс и с трясък изгарящи в пламъка.  Те падат,  подскачат и след това изчезват в облаци от бял дим.
И когато научите наизуст няколко повели на Виолетовия Пламък,  можете да затворите очи и да изпробвате да изпълните следните визуализации.


ВИЗУАЛИЗАЦИИ:


Призовавайки Виолетовия Пламък,  вие можете да визуализирате себе си обградени със стълб виолетов пламък с приблизително шест фута в диаметър и около девет фута висок / съответно сто и осемдесет и двеста и седемдесет сантиметра /.  Той може да се издига от вашите крака нагоре към върха на главата.  

Наблюдавайте как Виолетовия Пламък оживява, като че ли гледате филм.   Пламъкът се издига и пулсира около вас с различни оттенъци на пурпурно,  розово и виолетово.

Около този стълб на Виолетовия Пламък, вие можете да видите поток от светлина - още по- голям стълб от бяла светлина, която защитава и запечатва Виолетовия Пламък.

Пазете в паметта си тази визуализация,  когато четете повелите и в течение на деня.   Всеки път,  когато си спомняте за нея вие усилвате този образ.


ИЗЦЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИ СЕ СФЕРИ С ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК:

Тази визуализация ще ви помогне да излекувате вашите четири низши тела.  Четейки повелите на Виолетовия Пламък си представете, че около вас се образува голяма сфера от виолетов пламък.   Когато увеличите скоростта на четенето си представете,  че сферата започва да се върти,  като въртележка в лунапарк.  представете си, че тя се върти все по бързо и по бързо.  Тази визуализация увеличава Виолетовия Пламък и повишава вибрациите на вашите клетки,  атоми и електрони.  

След това си представете виолетови сфери с по- малки размери,  обгръщащи всеки орган на вашето тяло.  Представете си, че със своите действия тези сфери от Виолетов Пламък отстраняват цялата тъмнина, която може да бъде причина за заболяването и мигновено я поглъщат.  След това си представете как виолетовият пламък чисти вашите органи.

Помолете вашето АЗ СЪМ Присъствие,  Святото Христово АЗ и Ангелите на Виолетовия Пламък да съхранят тези сфери от Виолетов Пламък около вас през целия ден.  Поддържайте своята молба с периодична визуализация на сфери. Практикувайте тази визуализация и обърнете внимание на това как тя влияе на вашето самочувствие.

Източник: http://violetovplamak. blogspot. com/


ПОВЕЛИТЕ: ТУК


Клипчета:
Мантра на Сен Жермен - http://www.vbox7.com/play:32e2fbc9
Повеля О, Сен Жермен ела виолетов пламък - http://www.vbox7.com/play:4ccbbd54
Повеля Аз Съм Виолетовия Пламък - http://www.vbox7.com/play:a5cc3fa3
Повеля лъчиста спирала на виолетовия пламък - http://www.vbox7.com/play:f7c4e798
Повеля Закон за прошката - http://www.vbox7.com/play:492e958e


Путешествие в храм фиолетового пламени в Телосе  - http://www.youtube.com/watch?v=9_l3Tuq_C9c

Рейки, Настройка-Фиолетовый Луч Сен Жермена  - http://www.youtube.com/watch?v=0hI-N9irAsw&feature=related

Violet Flame Meditation - http://www.youtube.com/watch?v=uky8Z0PUqJc

The Violet Flame - http://www.youtube.com/watch?v=3g_uCBiy7DU
« Последна редакция: Септември 15, 2013, 01:56:55 от Sweta » Активен

https://www.facebook.com/proletesa.doncheva/media_set?set=a.734920229857227.1073741845.100000177710547&type=3
    EPA    АИТ    SAL  ZAS  SXA
    RZM   ВЮО    GAU  FRA  OVR
    ASL    ОНЯ    OUX  KOA  SLO
Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9853


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #1 -: Септември 28, 2011, 10:56:46 »

Граф Сен Жермен – историята на един безсмъртен
В ИМЕТО НА ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ , ПОМОГНИ МИ СЕН- ЖЕРМЕН !

Правете този призив... И аз ви обещавам , че моето Електронно Присъствие ще се окаже до вас със скоростта на Светлината!


***

Нека вашите лица , нека вашите тела да се напълнят със Светлина , нека в тях да се отразява Светлината на Ангелите - вашите верни спътници . И нека хората да почувстват заразителната сила на Духа на Любовта на Всемогъщия Бог - такава силна , такава пламенна , такава радостна , такава жива !
Виолетовия Пламък на вашето сърце може , и то е в състояние да възвиси душите по целия свят.


" Това , което столетия е било пазено в тайна,а именно знанието за Виолетовия Пламък,Владиците са взели решение да го предадат на хората за да го използват."

Сен Жермен


***

Тайнствен и привлекателен, с кожа, на която времето като да не оставя отпечатък, графът се мести от едно място на друго, носейки със себе си дълбоката тайнственост на своята личност – еднакво очарователна и загадъчна.

 

Кой всъщност е граф Сен Жермен, талантливата и обаятелна личност от 18-ти век, която има късмета да попадне – а често и да помогне – в създаването на редица значими исторически моменти? И което е още по-важно – дали той е истинска личност, или просто измислен герой, който успява да се впише изкусно в реалността?

Датата и мястото на раждане на Сен Жермен не са съвсем ясни, но изтънчената му личност неизменно пленява придворното общество на безбройните места, които посещава. Възхваляват го както за бисерите му мъдрост,  така и за тайнствеността, с която е обграден.

Тъй като отказва да обсъжда такива дреболии като произход, богатство и обществено положение, те остават неизвестни за граф Сен Жермен. Първите сведения за него са от 1758 г във Франция, където според слуховете той се завръща от дипломатически мисии в Холандия, Англия и Германия. Отличното му владеене на множество езици (френски, английски, китайски, арабски, санскрит, италиански и други) и познанията му по политика, история, изкуства, поезия, медицина, химия, живопис и различни науки, му носят възхищението (или завистта) на голяма част от аристокрацията.    

При пристигането си в Париж, графът е отведен при крал Луи XV (твърди се, че той прави графа свой таен агент) и мадам дьо Помпадур, предизвиквайки завистта на френската аристокрация. Неговите образованост и елегантност биват възхвалявани безспир от бележити личности на епохата, като Казанова, Калиостро и херцог Шоазьол.  

Граф Сен Жермен е известен със своето състояние на вечна младост, въпреки сам често да подхвърля шеговито, че е на повече от сто години. Но независимо от младежката си външност, той е виртуозен пианист, цигулар и композитор на музика. Графът е и сред основоположниците на алхимичното изкуство, като твърди, че може да прави злато.

Името на Сен Жермен е трайно свързано с окултизъм и тайни общества. И до ден днешен той си остава гарант за легендарни умения, на който се приписва растящ куп от постижения и исторически невероятни истории.  

Ненадминат пътешественик, Сен Жермен прекарва по-голямата част от живота си на път и посещава далечни земи като Турция, Тибет, Мексико и африканския континент. Цяла Европа е считана за негов дом.

Друга особеност в характера на графа е навикът му да приема нова самоличност във всяка страна. В Холандия той е известен под името граф Сюрмон, в Белгия е маркиз Монсерат, в Русия, където се движи в обкръжението на Екатерина II и е назначен за съветник на граф Алексей Орлов, е познат като генерал Уелдън, в Германия се нарича принц Ракоцки. Но зад всяка от тези личности бива откриван Сен Жермен, а това неизбежно ускорява заминаването му от съответното място.

Други имена, използвани от графа, са маркиз Емар, граф Белмар, граф Салтиков, майор Фрейзър, граф Уендъм, граф Монте Кристо, кавалер Шьонинг и Зонони.

Някои смятат, че името на графа има тайнствено значение, тъй като “Сен Жермен” не е задължително име на място. Други изказват предположението, че е прякор, заимстван от латинската фраза "Sanctus Germanus," която означава “свят брат.”

И смъртта, подобно на живота му, е загадка

След приказен живот в общества на лидери и величия от цял свят, през 1779 г тайнственият граф пристига в Екенфьорд, Германия, където негов настойник е принц Карлос Хесе-Касел. Официални сведения сочат, че той умира в дома си там през 1784 г, но в града няма гробница с неговото име.

По време на престоя си в Екенфьорд, Сен Жермен приема компанията само на няколко души и мнозина смятат, че той просто използва този германски град за афиширане на смъртта си. Според някои сведения по това време той е на почти 100 години, въпреки че изглежда сякаш е преполовил четиридесетте. Още по-странно е, че съществува смъртен акт, според който графът всъщност умира и е погребан в Силезия, днешна Полша.        

Към многобройните постижения на графа приписват и участието му в основаването на Съединените американски щати и разкриването на тайните на хипнотизма пред Антон Месмер. Обаче неговите загадъчни постижения продължават много след предполагаемата му смърт. Граф Сен Жермен (вероятно все още недоволен от объркаността на биографията си) се завръща отново във Франция през 1789 г, лъчезарен и бодър, и се представя пред кралица Мария Антоанета.  

От тази среща нататък историята на Сен Жермен става отново заплетена. Случаи, претендиращи да описват смъртта му и последвалите след това негови постижения, се разказват от толкова много хора и при така различни обстоятелства, че е невъзможно да се разграничи истината от сензацията.

Както неговото раждането и много от главните моменти в живота му, смъртта на графа си остава тайнствена неизвестност. Дори мнозина твърдят, че той въобще не е умирал! Днес има изобилие от истории за това как графът (вероятно откривайки тайната на безсмъртието) е живял в древен Египет, Римската империя, Средновековието и в различни региони на съвременна Европа.

Солидни доказателства за тези твърдения почти не съществуват (казват, че графът е позирал за снимка с мадам Блаватска от Теософското дружество), но историческите фантазии, създадени за него, са стотици.

Казват, че той вдъхновява и помага на Ехнатон да основе монотеизъм. Приписват му строителството на храма на Соломон и основаването на франкмасонството векове по-късно. Някои настояват, че е роден през 1969 г като син на Ференц Ракоци II, последният крал на Трансилвания;  други вярват, че той е Кристиан Розенкройц, основател на Ордена на розенкройцерите; трети – че е философът и учен Франсис Бейкън. Дори се смята, че е предоставил тайни карти, които са помогнали на Христофор Колумб да открие Америка. А съвсем скоро, през 1972 г, парижанинът Ришар Шанфре заявява, че е Сен Жермен и демонстрира алхимичните си способности по френската телевизия. Той се самоубива 11 години по-късно.  

Със сигурност определени моменти от биографията на графа са силно подозрителни, но кой може да разграничи точно реалното от измисленото? И в двата случая този “безсмъртен” благородник успява да поддържа жива поне  легендата за себе си.  

Превод: Антоанета Ангелова
http://freeforum.politolozi.com/index.php?topic=1859.0
Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9853


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #2 -: Септември 30, 2011, 03:40:21 »

Виолетовият пламък предизвиква усещане на пробив - на вибрации, жизнена сила и кипяща енергия. Той ви помага да бъдете милосърдни и прощаващи. Как той прави това? С трансмутация на вашата негативна карма.   
   
Негативната енергия може да се прояви във всичко - от заболяване или авария до характери със здраво вкоренени навици, които пречат за взаимното разбиране с другите хора. Тази негативност е записана в аурата, която се явява енергетично поле, обкръжаващо вашето физическо тяло. Аурата изобразява позитивните мисли и чувства, но тя също така изобразява такива чувства като гняв, ненавист, ревност или разстройство. Тя съдържа вибрации, които вие можете да прихванете от обкръжаващите точно така, както и вашите собствени натрупвания на карма и записите на минали животи. Тази негативна енергия се уплътнява и събира около вас. Може да ви дърпа надолу, като две циментови обувки. Но тя закрива не само вашите крака. Тази негативност образува вихър от енергия, имащ формата на типмани, който ви обкръжава от пояса и по-надолу. Аз го наричаам електронен пояс. Психолозите го наричат подсъзнателно и несъзнавано.

Веднага щом започнете да използвате виолетовия пламък за изчистване на своята аура ще откриете, че той може да създава позитивни промени на всички нива на вашето същество. Виолетовият пламък може да ви даде свободата да се усъвършенствате духовно, като се наслаждавате в пълна степен на позитивната енергия, излизаща от вашето Божествено Присъствие и да осъзнаете своя най-висок потенциал. За сливане с вашето Висше "Аз" могат да са необходими много години или даже животи. Но всеки път, когато вие призовавате виолетовия пламък, вие се приближавате към тази цел.


Какво прави виолетовия пламък, когато прониква във вашите атоми? Владиците дават следното обяснение.

Всички ние знаем, че вътре в атомите има големи празни пространства. Даже ако атомът е с размер на баскетболна топка, то и тогава неговото ядро би било твърде малко, за да можем да го видим със своите очи. В ядрото са концентрирани 99.9 процента от масата на атома, а останалата част на тази баскетболна топка представлява празно пространство, където се въртят електроните, теглото на които е съвсем малко. В цялото това празно пространство между ядрото и границата на атома може да се намира бъркотията и негативната енергия.

На клетъчно и молекулярно нива това вещество се проявява подобно на прахта, саждите, катрана или даже цимента. Владиците използват в качеството на илюстрация към това явление такъв образ: някой взима кофа с разтопен катран и го излива в бъчва, пълна с кристални топчета. Пространството между тези топчета се запълва с леплив катран, стичащ се надолу и скоро цялото съдържание на бъчвата става монолит.

Владиците споделиха с нас, че когато нашите физически и духовни тела се замърсяват с негативна енергия и карма, това понижава скоростта на вибрации на електроните в нашите четири долни тела. Поради това ние започваме повече да резонираме с негативното и по-малко с чистата космическа енергия, която идва от нашето Божествено Присъствие и в края на краищата можем да заболеем. Колкото повече от тази субстанция се намира в нашите четири долни тела, толкова по-ниска е скоростта на техните вибрации и толкова повече е нашето бреме. Ето защо, от гледна точка на духовността, ние умираме.

Ако вие сте изучавали акупунктура и йога то знаете, че оптималното здраве идва тогава, когато духовната енергия тече свободно по нашите тела. Когато  кармичната субстанция се уплътнява, това е подобно на втвърдяването на артериите на нашите духовни тела. Ако ние резонираме с тази негативност, то постепенно ще станем като нея, ако не предприемем нещо, за да променим себе си.

Виолетовия пламък трансмутира всяка негативност, която се намира във вашето духовно или физическо същество. Това включва всичко - от зърната на ненавист към себе си до физически вируси. Когато виолетовият пламък започне да работи, той преминава през замърсените пространства между електроните и ядрата. Той изгонва тези частици от плътната субстанция на вашите тела и ги унищожава. В този процес негативната енергия се трансмутира в позитивна и се възстановява до нейната природна чистота.Източник
« Последна редакция: Септември 19, 2013, 08:28:28 от Sweta » Активен

dimitarch
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 147


« Отговор #3 -: Октомври 12, 2011, 11:55:35 »

Виолетовия пламък е вече Сребърен Виолетов пламък.Духовен антисептик и е свързан с 9 слой (енергия) на лечението от книгата "12 слоя на днк". 9слой е част от Лемурийските слоеве 7;8
Хо`опононопоно е възможно да е свързан с  Лемурийските слоеве.7 слой е слоя на Божествено откровение. 8 слой е на Главният Акашов запис. Благодаря.
Активен
vivaldii
Модeратор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 5376


ЖИВОТЪТ МЕ ОБИЧА ОБИЧАМ ГО И АЗ !!!


« Отговор #4 -: Октомври 12, 2011, 12:45:52 »

dimitarch благодаря . Би ли написала по подробно за Сребърнят  Виолетов пламък виждам ,че познаваш по добре  материята за разлика от мен. Предварително Благодаря

Активен

dimitarch
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 147


« Отговор #5 -: Октомври 12, 2011, 04:03:21 »

Вибрацийте се повишават и се прибавя сребърен цвят към виолетовия.Аз използвам най-лесната мантра съм допълнил-Сега;Сребърен и Благодаря.  Сега Аз съм същество със Сребърния Виолетов Пламък, Аз съм чистота от Бог желана.Благодаря. Преди това използвам защита.Архангел Михаил ела и ми помогни сега.След това препоръчват молитва.Аз чета молитвата Хо`опонопоно (въведи ред). След това чета мантрата около10-12минути всеки ден и накрая следва медитация за Сребърния Виолетов пламък около 10 минути. Благодаря за вниманието.
Активен
humanis
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 278« Отговор #6 -: Октомври 14, 2011, 12:59:28 »

 Smiley
Активен
dimitarch
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 147


« Отговор #7 -: Октомври 21, 2011, 09:58:04 »

B selenabg.com в форум има преставена интересна информации за Виолетов вятър и други интересни писания.Благодаря.
Активен
Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9853


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #8 -: Октомври 21, 2011, 11:29:58 »

B selenabg.com в форум има преставена интересна информации за Виолетов вятър и други интересни писания.Благодаря.

Дай линк, моля dance

Благодаря! huh2
Активен

proly
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 129


All I want, I have


WWW
« Отговор #9 -: Октомври 22, 2011, 08:32:11 »


Сребърният Виолетов Пламък
http://selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=3113
Виолетов Пламък
http://selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=3149
Активен

https://www.facebook.com/proletesa.doncheva/media_set?set=a.734920229857227.1073741845.100000177710547&type=3
    EPA    АИТ    SAL  ZAS  SXA
    RZM   ВЮО    GAU  FRA  OVR
    ASL    ОНЯ    OUX  KOA  SLO
Маргало
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 102


Фея в страната на чудесата


WWW
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2011, 04:00:05 »

Запис  ssm5
Ползвам сребърният виолетов пламък на Сен Жармен.
За него също има инициация.
Много добре чисти и трансформира негативното в позитивно.
Активен
mijjjka
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 194« Отговор #11 -: Ноември 22, 2011, 05:27:23 »

Мисля, че може да се ползва и без инициация  Wink

https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150107927849259


***


  Мижжкааааааааааааа _ За тези, които нямат регистрация във ФБ


СРЕБЪРЕН ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК

Ченълинг през Хари Баба или Хари Дас Мелхиседек


Аз съм Жермен, Пазителя на Виолетовият Пламък или Виолетовият пламък с прибавено измерение на Сребърният Виолетов Пламък. Тъй като времената се променят и вибрациите стават по-интензивни, покачват се, ние трябваше да прибавим още цветове да подпомогнем тези, които вие вече използвахте.
 

По-високите вибрации означават различни времена, следователно различни лечения и различни методи са призовани. Така е и със Сребърният Виолетов Пламък. Има много неща, които вие може да направите с него. Едно от нещата, които може да направите е да го призовете да абсорбира всички ваши негативни чувства и емоции. Просто предайте всичко, което ви отежнява по този начин на Сребърният Виолетов Пламък. Така както и когато откриете своите мисли да се движат в посоки, в които не бихте искали, мисли които прекъсват потока на Христовото съзнание-енергия във вашето физическо тяло. Когато откривате тези намеси и с течение на времето ще става все по-лесно за вас да постигате тяхната трансформация просто като ги предавате на Сребърният Виолетов Пламък. Има също и Мантри които можете да използвате. Разбира се това просто означава да прибавите и малко от Сребърното към Мантрите на Виолетовият пламък и най-полезната и лесната, която много от вас харесват да използват е:
 

Аз съм същество на Сребърният Виолетов Пламък. Аз съм чистотата, която Бог желае.
 

Сега аз давам тази Мантра на Вас да я използвате в ежедневният си живот по няколко причини.
 

Едната е нейният пречистващ ефект. Може да се каже, че Сребърният Виолетов Огън и Мантрата са Духовен антисептик. Вие може да наводните вашето съзнание, вашите умове, вашите физически тела със този духовен антисептик и всичко ще стане чисто. Но ако вие повтаряте тази мантра сутрин по време на банята си или в тоалетната ще откриете, че тя внася Сребърният Виолетов цвят, Сребърната Виолетова Енергия във вашето пространство, във вашата дневна и това разбира се покачва вибрацията. Ние не ви предлагаме да прилагате тази система като мантруване в леглото или пък мантруване с точен брой повторения всеки ден и да я приемате като някаква дисциплина.
 

Също ако увеличите мантруването-повторението на Мантрата, ако повтаряте тази мантра ден след ден, това е Мантра, която е много ценна да бъде приета в мисленето ви. Вие просто я използвайте ден след ден, повтаряйте я известен брой пъти на ден и ще откриете как всичко се превръща в Сребърен Виолет. Вибрацията навлиза в стените на вашата къща, в метала на вашите коли, в металите на вашите бижута, във вашата енергийна система, едновременно физическа и духовна. Вие наистина започвате да светите в Сребърен Виолет!

 

И така ние можем да направим няколко репетиции и да видим вибрациите.

Аз съм Същество на Сребърният Виолетов Огън, Аз съм Чистотата, желаната от Бога, Аз съм Същество на Сребърният Виолетов Огън, Аз съм Чистотата, желаната от Бога, Аз съм Същество на Сребърният Виолетов Огън, Аз съм Чистотата, желаната от Бога.


Това е много добре защото много слагат наблягането на Аз Съм, защото важната част на Мантрата е Аз съм. Важната част на процеса на Възнесение е осъзнаването, че Вие СТЕ - Аз Съм присъствието.

 

Така че използвайте тази Мантра във вашето ежедневие. Тя не отнема много време. Не е нужно това да е с часове. Използвайте я по предназначението и –по същество, разбира се.
 

Позволете и да тече във вашето съзнание.
 

Позволете на гласа ви да я изговаря. По – добре е да я изговаряте високо и с ясно намерение, защото казвайки я на себе си има и ефект върху физическото ви тяло, системата на вашите четири тела и това, което е вашето Духовно тяло, в този случай ефекта е повече върху вас самите. А когато мислите върху това, колко много можете да дадете в служба на творението просто като повтаряте Мантрата високо /защото същността на Мантрата е в нейната вибрация/, всичко наоколо би имало ефект от нея. Така че когато вие сте в такива ситуации прилагайте пламъка, така както и Предпазването чрез Колоната от Светлина на ААМихаил. Използвайте тези Сребърно Виолетови Мантри. Те ще ви помогнат да внесете прекрасна висока вибрация и енергия във вашето пространство.
 

 Някакви въпроси? Дълбока сърдечна благодарност към всички от....... Няма нужда да ни благодарите, това е нашата работа. Ние приемаме вашите благодарности с Любов, но цялото това време не е нужно да ни благодарите – ние ви даваме служба от сърцето с безусловна Любов. Това е защото ви обичаме, ние ви отдаваме служба. Аз приемам вашето признание и приемам вашата любов, благодаря.
 

 И отново аз казвам вие можете да използвате тази Мантра на висок глас, но също и можете да медитирате с нея, което ще отведе вашият ум в медитация. И тогава медитирайте на Сребърния Виолетов Пламък.

 

Аз сега имам с мен някои помощници да помогнат да въведем Вибрациите и енергията на този Сребърен Виолетов Пламък във вашето работно пространство и сега когато повторихте неколкократно Мантрата, някои от вас, а може би всички трябва да сте видели тази Сребърно Виолетовата Енергия, която се изгражда в това пространство. Ние я въвеждаме в този малък Звезден портал и я разпространяваме из стаята. Така че отделете известно време да мислите върху тази Мантра. Заземете я с вашите тела и вашето съзнание и изкъпете себе си в нейните чудесни Вибрации....Вие всички сега би трябвало да чувствате във физическите си тела това Повишаване на Вибрациите тук. Това определено е Енергитичен ден на много нива, така че разбира се на вторият ден много от вас чувстват резултата от това. Много се чувстват някак си дезориентирани, чувстват се някак си уморен, но знаете ли - има покачване на Вибрацията тук.
 

Така че използвайте Пламъка във вашият ежедневен живот, използвайте го да трансформирате, измените ситуации, които са нежелани за вас.
 

Вие можете също така, да поставите-оставите този Виолетов Пламък след вас, където и да отидете. Вие може да спуснете Огъня и да го поставите на много Места. Поставете го по улиците на вашите градове, по бреговете на вашите острови, по енергиините точки на вашите острови. Те ще са там за трансформацията на всичко, не само на хората, но и на животните, на птиците.
 

Работете с тези инструкции. Ние ви обичаме.


 

Канализирано от: Джон Армитаж
« Последна редакция: Ноември 22, 2011, 06:13:48 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен

Маргало
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 102


Фея в страната на чудесата


WWW
« Отговор #12 -: Ноември 22, 2011, 07:19:46 »

Да, мисля, че може.
Аз имам инициация, усилва се Енергията.
Активен
dimitarch
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 147


« Отговор #13 -: Ноември 23, 2011, 10:02:59 »

Как мога да получа инициация? От кой например ?
Активен
Маргало
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 102


Фея в страната на чудесата


WWW
« Отговор #14 -: Ноември 24, 2011, 02:02:44 »

Когато ученикът е готов, Учителят идва.
Моята инициация ми я направи моята Мастерка.
 Всеки, който има инициация, може да прави такава.
Активен
Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Loading
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Simple Audio Video Embedder
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!