Април 21, 2014, 02:29:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
  WebKBD
  Начало   Forum   Помощ Вход Регистрация  
Tweet
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как да се свържете с Посредниците. Имат ли форма? Как да работим с Тях?  (Прочетена 2025 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9867


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« -: Октомври 20, 2011, 03:18:47 »

Как да се свържете с Посредниците, Имат ли форма, Лечение с помощта на Посредниците, Как да работим с Тях

19/10/2011 by Ценка Стойчева


След изложеното дотук вероятно се питате възможно ли е без чужда помощ да се свържете с Посредниците? Отговорът е ДА! Всеки е способен на контакт с тях! Те са на наше разположение по всяко време и единственото, което трябва да сторим, е да се осмелим да потърсим помощта и съдействието им. В случай че проблемът, който ви тормози, води началото си от някой от миналите ви животи, е възможно Те да ви покажат сцена от този живот – точно както при регресивен сеанс. Преценката е изцяло тяхна и не бива да смятате, че след като нищо не сте видели, срещата ви е била неуспешна.

Резултатите от нея вероятно ще се разминат с първоначалните ви очаквания. Възможно е животът ви да придобие още по-голяма интензивност и наситеност. Не се страхувайте от промяната, защото именно тя води след себе си изцелението и кармичното освобождение. Повечето от хората, на които съм помогнала да се свържат с Посредниците, смятаха, че една такава среща ще разреши проблемите им като с магическа пръчка. Скоро обаче разбираха, че ефектът е доста по-различен.

Ако сте помолили за изглаждане на конфликтни взаимоотношения например, няма на часа да заживеете в мир и разбирателство с човека, който години наред ви е тормозил или ви е късал нервите. Това, което ще последва, ще е вашето много по-задълбочено разбиране на същността на тези взаимоотношения. Интуитивно ще знаете как по нов и несвойствен за темперамента и характера ви начин да реагирате в конфликтна или трудна ситуация. Дълбоко в себе си ще започнете да разбирате по-добре опонента си, ще придобиете способност да виждате проблема не само от своя, но и от негова гледна точка.

Ако изпитвате желание да работите с Посредниците, от голямо значение за успешното и ползотворно сътрудничество е да се отнасяте с голямо уважение и към тях, но и към самите себе си. Моят съвет към вас е предварително добре да обмислите какви въпроси ще им зададете и какво изцеление или кармично освобождение ще поискате. Добре е да сте наясно, че не се срещате с Дядо Коледа, от когото можете да искате играчки и други дребни подаръци. Нещата са доста сериозни и въпреки че ако зададете дребнав въпрос, те ще ви отговорят подобаващо, е добре да използвате възможността разумно и зряло.

След моите първи срещи с тях аз се престраших да съдействам на мои приятели да установят контакт с тези светли и мъдри Сътрудници на човечеството. Не случайно спрях вниманието ви на положението на ръцете на Буда. Защото всеки от тях ги виждаше по различен начин. Смисълът на мудрите бе да подскажат на посетителя както неговата специфична душевна нагласа, така и посоката, в която да търси разрешение на проблема си. Обикновено човекът интуитивно разбира посланието, но понякога се е налагало аз да му помогна да го разтълкува и осмисли.

Следващото различие касае формата на Посредниците. Първите двама, които с моя помощ посетиха дървения павилион, ги описаха по коренно различен начин. Различен бе и броят им. В единия случай бяха трима, в другия – седмина. Озадачена от това, дни по-късно аз ги попитах защо другите ги виждат, а аз – не. Отговорът им бе: „Ами че ти много добре знаеш, че ние нямаме конкретна форма. Ние сме колективно съзнание. Енергия, която може да бъде почувствана и дори видяна, но която далеч се различава от човешките физически тела.”

Впоследствие въз основа на описанието и на други хора, които, както се досещате, ги виждаха по различен начин, но най-често в човешки тела, аз достигнах до обобщено заключение. Когато се свържем с тях, Посредниците възприемат форма, която съответства на представата ни за тях и на предварителната ни нагласа и очаквания. Ако при срещата си с тях сте изпълнени със страхопочитание, че дори и с раболепие, ще се озовете пред строги, лаконични в отговорите си и дори плашещи ви съветници. Което вместо да ви притесни, би трябвало да ви подскаже да се отнасяте към себе си с по-голямо уважение. Тези Същества искат да ни помогнат да си припомним кои сме в действителност. Да ни подтикнат да осъзнаем собствената си значимост и цена. Те не очакват, нито пък изискват от нас сами да се поставяме в по-ниско и неравнопоставено положение. Вярно е, че се намират на по-високо стъпало на еволюционната стълба, но техният по-нататъшен растеж пряко зависи от нашия. Ако растем и се развиваме ние, растат и се развиват и Те. Ако ние забавяме личното си развитие, без да го желаем, забавяме и тяхното.


Лечение с помощта на Посредниците

В лечителската ми работа прекият резултат от контактите ми с Посредниците се изрази в развиването на една нова за мен способност. С все по-нарастваща лекота съзнателно и по собствено желание вече съм в състояние да видя сцени от минал живот на събеседника или пациента си. Това се случва тогава, когато проблемът на човека, потърсил съвета или помощта ми, е свързан с миналото му. Понякога се случва спонтанно, в други случаи моля Посредниците да ми покажат събитието, довело до поява на фантом в подсъзнанието, физическо заболяване или болка в конкретна част от тялото, страхови състояния, нервно безпокойство, алергии и т.н.

Използвайки все по-често тази нова за мен способност, аз продължавах да се питам как се получава така, че аз да видя миналото травмиращо събитие, а човекът да постигне изцеление. Отговора на този въпрос получих чрез моя дългогодишна приятелка, която по стечение на обстоятелствата се оказа в ролята на поредния ми пациент.

Жената е в тъй наречената трета възраст и от години страда от болки в кръста и десния крак. Помагала съм й от време на време с енергийно лечение, ефектът от което обаче бе краткотраен. При щателна диагностика открих нарушения в каузалното тяло, което означаваше, че причината за болката се коренеше в минал живот. Опитахме се да проведем регресивен сеанс, но не се получи и ние решихме да отложим лечението за по-подходящо време.

При една от срещите ни, когато тя ме помоли пак да й помогна с енергия, аз затворих очи, за да се концентрирам и… Видях заснежена гора и горски път, по който се движеше шейна, теглена от два коня. Паралелно с картината тръгна и съпътстващата я информация. В един от миналите си животи жената е била богата дворянка в царска Русия. Епизодът от този живот, който ми показаха, завърши с преобръщане на шейната. В резултат от тази злополука жената получи трайно и непоправимо увреждане на гръбначния стълб, което я прикова на легло до края на дните й.

Лечебната ми работа, както при всички подобни ситуации, се състоеше в това, да предам на подсъзнанието, че осакатеното тяло вече не съществува, така че симптомите от травмата нямат място в настоящото. Когато отворих очи, жената тихо въздъхна, след което с почуда възкликна: „Е, какво направи сега? Че ти почти ме приспа!”

Едва тогава аз най-после проумях механизма на такъв тип лечение. Принципно той много се доближава до древните шамански традиции. Известно е, че шаманите и лечителите на индианските, африканските или на други народи лекуват своите пациенти в другите измерения. Умението им се състои в това, изпадайки в транс, да отведат в Тънкия свят пациента си, след което с помощта на сътрудници от тези нива или самостоятелно да осъществят лечението.

Нямам представа как точно работят шаманите, но съм съвсем наясно, че при мен нещата стоят по подобен начин. От съществено значение е да предам по ясен и недвусмислен начин необходимата информация на подсъзнанието, а вероятно – и на висшия Аз на болния. Осъзнаването и интегрирането, за което при регресия е необходим разговор и коментар след сеанса, се осъществява автоматично. От тук нататък е въпрос на време осъзнатото да достигне до будното съзнание на пациента, променяйки по този начин поведението му, начина му на мислене, реакциите му.

Предимството на този метод е неговата краткотрайност и бързина, както и удивителната му прецизност. Няма опасност да се сгреши, избягват се дългите и отегчителни релаксиращи програми. Пестят се времето и енергията както на лечителя, така и на пациента. На това място възниква логичният въпрос – при сътрудничеството на Посредниците в състояние ли сме да се справим сами и да изцелим своя травма от минал живот, или е необходима и помощта на лечител? По мое мнение са напълно възможни и осъществими и двата варианта. Всичко зависи от категорията съзнание на болния, от неговата вяра както в собствените му възможности, така и в съществуването на нашите Помощници и Сътрудници от тънките нива.

Както разбирате, най-големият плюс на този метод е, че човек може да освободи фантомите в подсъзнанието си, без да се подлага на регресия. При регресивните сеанси всеки път се нуждаем от друг човек, с помощта на когото постепенно да откриваме травмиралите ни събития и да освобождаваме блокираната си енергия. Успехът на такова лечение е в пряка зависимост от уменията, познанията, чувството за отговорност и душевната чистота на лечителя. На колкото и сеанса да сме се подложили обаче, това не би ни помогнало да се научим да го правим самостоятелно.

Вероятността лечителят да ни нанесе още по-сериозна травма, вместо да ни изцели, изцяло отпада, когато за такова лечение се възползваме от помощта на Посредниците. За да се научим да си сътрудничим с тях, можем да прибегнем до съдействието на лечител, който да ни помогне да установим първоначалния контакт. Но след втората или най-много след третата среща с Тях вече ще сме способни да го правим самостоятелно и без чужда помощ. Веднъж научили се да се свързваме и да работим с Посредниците, ние можем да помогнем на свои близки и приятели да осъществят лична връзка с тях. Те, от своя страна, могат да го направят за свои приятели и близки.

Въз основа на натрупания си досега опит смея да твърдя, че изцелението с помощта на Посредниците постепенно ще навлезе като метод в работата на духовните лечители. Много от тях, както и аз самата, от много време ползват помощта им, без да го съзнават. Постепенно обаче това сътрудничество ще се осъществява съзнателно, водейки до израстване и развитие не само на лечителя, но и на пациентите му. Прилагайки този древен способ на едно ново и по-развито ниво, и едните, и другите ще демонстрират нарасналите възможности на човечеството за самоизцеление, съпроводено с разширяване на съзнанието и духовно израстване.


За да осъществите своя първи контакт с Посредниците, е необходимо да си осигурите спокойствие както при релаксиращите програми. Времето, което ви е необходимо, е от 15 до 30 минути. За да преминете в ниво алфа, ви препоръчвам да използвате програмата, която вече ви предложих. Вместо геометричните фигури и цифрите от 4 до 1 можете върху черната дъска да изписвате цифрите от 10 до 1. Накрая напишете и името си, след което си представете как стоите пред вратите на Храма. Въпреки че повечето от познатите ми го виждат такъв, какъвто го виждам и аз, други са ми го описвали по различен начин. Моя близка изобщо не го видя, а се озова в християнска църква, където се състоя и срещата й с Посредниците.

Така че абстрахирайте се от описанието ми и не се ограничавайте с него. Какъвто и да изглежда Храмът, енергията и въздействието му са едни и същи. В случай че вратата е затворена, бъдете сигурни, че не е заключена. Затворената врата е израз на вашите съмнения или безпокойства и в никакъв случай не означава, че не ви допускат да влезете. Спокойно можете да похлопате на нея или просто да помолите да ви пуснат да влезете вътре. Ако желаете, кажете, че идвате с мир и любов и че се нуждаете от помощ или съвет.

Когато застанете пред статуята на Буда, обърнете внимание на положението на ръцете му. Ако не разбирате посланието, помолете да ви помогнат. Можете да останете вътре колкото желаете. Когато се почувствате готови, излезте и тръгнете по пътеката, която ще видите. Ако такава липсва, насочете поглед към краката си и тръгнете все едно накъде. В един момент ще изпитате желание да спрете и когато вдигнете поглед, ще видите постройка.

Влезте вътре, поздравете и се огледайте. Независимо дали виждате, или не някого, Те са там и ви очакват. Важно е да освободите съзнанието си от всякакви притеснения, както и от мисълта, че не сте способни да се свържете с тях. Какво ще ги попитате и за каква помощ ще ги помолите – това вие сами ще определите. Ако въпросът или молбата ви са неуместни или несвоевременни, те ще ви го кажат. На мен обикновено ми отговарят лаконично и дори едносрично с Да или Не. А понякога с „По-късно” или „Не му е сега времето”. Случвало ми се е да водя и доста продължителни беседи с тях, по време на които в отговор на въпросите ми те ме контрират с въпрос от рода на „А ти защо смяташ, че имаш нужда (проблем)?”. Тези Същества притежават свежо чувство за хумор, с което може приятно да ви изненадат.

Когато първите две части на тази книга бяха вече написани и стигнах до главата, в която възнамерявах да пиша за регресията, внезапно преустанових работата си за почти година. Именно през този период узнах за Посредниците и се свързах с тях, започнах да виждам миналите животи на други хора, научих се да откривам и отстранявам енергийните паразити и да виждам човешкото тяло като на рентген.

Един ден почти обезпокоена, че едва ли не лентяйствам и не довършвам книгата, аз се свързах с Тях. На въпроса ми къде се изпари вдъхновението ми и кога най-после ще я допиша, те ми отговориха лаконично: „Медитирай върху търпението!”

Честно казано, това качество не е сред добродетелите ми и до този момент доста съм си патила от своята прибързаност и желанието си нещата да стават на часа и по късата процедура. Следвайки съвета им, един ден най-накрая се наканих и медитирах, доколкото можах, върху търпението. Това беше! Реших, че е достатъчно, и тъй като и след този героичен опит творческото вдъхновение все още не ме спохождаше, отново помолих за среща с Посредниците. На въпроса ми защо не продължавам да пиша те ми отговориха: „Нали ти препоръчахме да медитираш върху търпението?” „Ама аз медитирах!” „Не е достатъчно!” – лаконично отсякоха те и връзката прекъсна. Когато след това поразмислих, признах пред себе си, че претупаната медитация не беше проява на търпение от моя страна. Тази поучителна среща, която и до днес ме разсмива, много ми помогна да разбера по-добре себе си, както и прочутата библейска фраза, приписвана на Соломон: „Всичко си има време. Време има за всяка работа под небето.”

* * *

Ако се затруднявате да определите за какво да попитате или помолите Посредниците или какво изцеление да поискате, мога да ви бъда полезна с няколко практически съвета. Вероятно ви е известно, че при взаимодействието си с други хора между тях и нас се създават енергийни връзки. В зависимост от нивото на взаимоотношенията ни – професионални, сексуални, сърдечни или творчески, тези енергийни нишки свързват съответните чакри на двамата партньори. В това по принцип няма нищо лошо и именно чрез тези връзки ние с лекота влизаме в телепатичен контакт с децата си или с любимия си човек.

Когато обаче нишките ни свързват с човек, който не е добронамерен спрямо нас, осъжда ни, завижда ни или ни мрази, по този енергиен канал ние сме достъпни и уязвими за негативните му мисли или емоции. Ако взаимоотношенията ни са от този живот, говорим за енергийни нишки, които можем да отстраним сами или с чужда помощ. Когато обаче се касае за връзки от минали животи, в чакрите си можем да открием енергийни куки, които е крайно опасно да се опитваме да извадим сами. За тази манипулация вече ни е необходима компетентна и специализирана помощ.

Така че първото, за което бихте могли да помолите Посредниците, е да почистят чакрите ви от всички енергийни нишки и куки. Желателно е да уточните това почистване да бъде безболезнено за вас, макар че и да пропуснете да го сторите, пак няма да усетите дискомфорт. Утвърдителният им отговор е гаранция, че молбата ви ще бъде удовлетворена.

Друго, за което спокойно бихте могли да ги помолите, е да ви прегледат за енергийни паразити и импланти. Ако открият такива, са необходими вашата молба и позволение, за да ги отстранят. Същото се отнася за черните енергийни стрели, формите на обсебване и за негативните енергийни вмешателства, към които спадат проклятията и магиите.

Уместно е да попитате Посредниците откриват ли фантоми в подсъзнанието ви. Ако ви отговорят положително, помолете ги да ви помогнат да ги освободите. Възможно е те да ви покажат картини от минали животи, но не е задължително. Ако ви кажат, че моментът не е подходящ, проявете търпение. Съветвам ви да им се доверите, а след срещата бъдете по-наблюдателни. Отбелязвайте промените, които неминуемо ще настъпят в живота ви. В случай че се касае за физическо страдание, то до няколко дни ще отшуми. Но ако се касае за уреждане на трудни или конфликтни взаимоотношения или за ваши негативни навици, като тютюнопушенето например, ще трябва да изчакате. В такива случаи постепенно настъпва вътрешна промяна, изразена в разширение на съзнанието ви. Възможно е в живота ви да възникнат трудни ситуации, тъй като при вътрешно изцеление нараства способността ви да се справяте с тях. А всяка преодоляна трудност подсказва за научаване на урок и изплащане на кармични дългове.

За да ви бъде малко по-леко да се приспособите към промяната, е желателно да съпровождате молбата си за помощ с молба да ви помогнат да усвоите урока от преживяното, както и по-пълно да проникнете в смисъла му. Полезно е за нас, когато след всяка трудност и изпитание открием слабостите и грешките си, които до този момент не сме забелязвали. Както и положителните си страни, които безпричинно сме омаловажавали.

Важно е да разберете, че съвместната ви работа с Посредниците не представлява разчистване на кармичните ви дългове като с магическа пръчка и без вашето пряко участие. Тяхната помощ се изразява в това, да създадат условия за по-ускорено отработване на кармата ви. В случай че приемат да ви помогнат, това е косвен знак, че е във вашите възможности не само да преживеете по-леко последвалите събития, но и да извлечете съдържащите се в тях уроци, което да ви помогне да разгърнете скрития си досега интелектуален и духовен потенциал.


http://www.ezoterika.bg/?p=914


Много благодаря на Ценка за тази статия dance
Активен

Etere_
Модeратор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #1 -: Октомври 22, 2011, 07:07:41 »

Откакто за първи път правих онзи ритуал за посрещане на ангелите, силно вярвам, че контактът с невидимите същности е безценен, както от духовна, така и от материална гледна точка.
И е много вярна онази поговорка: "Както ти се обърнеш към Бог, така и Бог ще се обърне към теб". Тук аз допълвам: "Обърнете се към света на ангелите/посредниците/невидимите същества и той услужливо ще се отзове".

Контактът с тях е по-лесен отколкото си представяме. Просто не всички знаят как да го осъществят, т.е. не знаят как се прави Wink
Помощта може да се изразява в различни знаци или внушения. Те могат да се получат като сънища, предчувствия, естествени явления, думи и действия на други хора, дори прояви на животни ("черна котка да ти мине път" - подчертавам, че за мен това е знак за нещо хубаво, а не лошо; имам купища снимки на черни котки, които съм правила за спомен и всеки път им се радвам).

Понякога знаците на посредниците могат да ни посочат дори случаи, в които, ако се възползваме, ще стигнем почти без никакво усилие до успеха.
Ако само хората ги ценяха повече, животът им щеше да бъде много по-добър...
Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
humanis
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 278« Отговор #2 -: Октомври 22, 2011, 07:14:14 »

много хубав материал  dance
Активен
magician at heart
Любопитстващ
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 19


« Отговор #3 -: Юни 20, 2012, 11:10:13 »

Цитат
Едва тогава аз най-после проумях механизма на такъв тип лечение. Принципно той много се доближава до древните шамански традиции. Известно е, че шаманите и лечителите на индианските, африканските или на други народи лекуват своите пациенти в другите измерения. Умението им се състои в това, изпадайки в транс, да отведат в Тънкия свят пациента си, след което с помощта на сътрудници от тези нива или самостоятелно да осъществят лечението.

Нямам представа как точно работят шаманите, но съм съвсем наясно, че при мен нещата стоят по подобен начин

интересна статия
само съм изненадана че госпожата хем няма представа как работят шаманите, хем е наясно че при нея нещата също стоят по подобен начин?   dance
в шаманизма се работи с енергии, и по-точно с екстракции на чужди за тялото ви енергии, които не е изобщо задължително да са негативни, те са просто не на мястото си, поради което при вас се проявяват под формата на заболяване. на английски затова се наричат misplaced energy, т.е. няма дефиниция на енергията по заряд (+/-), а по-скоро по това че не ви принадлежи.

въпросните чужди енергии могат да са действително просто "попаднали"  на погрешното място, а може да са части от души на други хора. да кажем роднини които при смъртта си не са искали "да си тръгнат", при което част от душата им остава във вашето тяло, но понеже отново става дума за енергия която не е ваша, тя постепенно води до съответното заболяване.

такива енергийни интрузии са възможни при загуба на част от собствената ви душа. и това се случва при тежки и травматични ситуации, раздяла с партньори и т.н. част от душата ви,  носеща травмата от случилото се, се откъсва и напуска тялото ви, за да сте в състояние да се справите емоционално със ситуацията.
и когато частичка от нея се изгуби, се създава "дупка" в енергийното ви поле, която може да бъде запълнена от такива чужди енергии. тогава това което правят шаманите може да се разгледа на 2-3 етапа: 1. диагностика + отстраняване на чуждата енергия (екстракция), само даване на положителна енергия не помага, чуждата енергия няма как да се интегрира в тялото ви, тя има и съвсем друга вибрация и няма как да бъде трансформирана, 2. връщане към случката която е довела до изгубванеото на част от душата и  връщане на изгубената част душа. евентуално 3. - връщане на power animal, което не винаги е задължително, но обикновено се прави - освен че въпросното животно носи послание за това как да интегрирате изгубената част от душата, то ще ви е спътник и след това и ще ви насочва когато имате нужда от съвет или информация.

това всичкото се прави само от шамана, клиента просто си лежи на пода и се отпуска, той няма никаква активна роля в целия процес на екстракция и връщане на изгубената душевна част.

но след една такава лечебна сесия започва най-тежката част - интеграцията на върнатата душа. която се извършва изключително и само от въпросния клиент на база на посланията които шаманът е получил по време на целия ритуал + на знаците които самия клиент получава след лечението.
т.е. дали ще успее да се интегрира върнатата част от душата си зависи само от клиента и никoй не може да го направи вместо него.
също така е процес който отнема време и изисква работа над себе си.

когато вече става дума за нарушен баланс на собствена енергия ситуацията е различна - тогава може да се ползва лечение с енергия което не включва екстракция и грубо казано изглежда като начина по който се полагат ръцете при рейки и всъщност ставате проводник за вселенска енергия. не се ползва собствена енергия, а лечителят е просто проводника на вселенската енергия. но за това - по-долу.  


относно комуникацията с "посредниците"

всички имаме души-учители които ни помагат по пътя. това са души, които са достигнали високо ниво на духовно развитие и вече не се прераждат, а остават като учители. всеки от вас има и супътстващи го души "лечители", които не само че могат да лекуват вас при нужда и когато ги помолите, но и ако става дума за лечение на друго хора - да пренасочвате тяхната лечебна енергия към въпросния друг човек. другия начин за енергийно лечение е с пренасочване енергията на вселената, но за това как "става номера" и за интересуващите се има доста книжки по въпроса, не мога да обясня всичко с няколко думи само.

ако държите да се срещнете с тях, обикновено се постига чрез медитация и някой който да ви въведе в нея, докато се научите да го правите сами. от начало е по-трудно, те нямат определена форма/вид, нито посланията им са ясни, но с времето става все по-лесно до степен в която няма нужда да влизате в медитация а се постига директен контакт с тях. можете да поискате да се срещнете с душите-учители, можете да поискате да се видите с душите-лечители (при което можете да пренасочвате тяхна енергия за лечение на други хора). по подобен начин можете да комуникирате и с ангели.относно регресията в минал живот:

регресия се прави като клиента се вкарва в хипнотичен trans, който е изменено състояние на будност и изобщо, ама изобщо няма нищо общо със съня. поради което никoй не може да ви вкара главата нещо с което не сте съгласни + вие знаете много добре какво се случва и какво ви се говори. това не го прави терапевта, ами клиента - терапевта само насочва. връщането към травматични епизоди в минали животи които са ви повлияли по някакъв начин се прави с терапевтична цел. отработване на емоции, даване на прошка, разваляне на договор или друга връзка между души, който може да е причина за повтаряши се до безкрай кърмични срещи и евентуално енергийно лечение, но последното не е задължително.
регресия се прави и в сегашен живот, отново по същата схема, но се работи над травматични събития в сегашния живот.

« Последна редакция: Юни 20, 2012, 11:35:20 от Мила » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Loading
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Simple Audio Video Embedder
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!