Април 20, 2014, 04:19:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
  WebKBD
  Начало   Forum   Помощ Вход Регистрация  
Tweet
Страници: [1] 2 3 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: УТВЪРЖДЕНИЯ(АФИРМАЦИИ). ПРЕПРОГРАМИРАНЕ НА МИСЛИ, ПОВЕДЕНИЕ, НАВИЦИ.  (Прочетена 42702 пъти)
keitlin и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Мила
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 6678WWW
« -: Април 12, 2011, 10:43:28 »


ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЛИНИЯТА НА "ЗАПЕЧАТВАНЕТО" по Дона Идън - тази линия започва от основата на носа, м/у двете вежди и завършва в началото на окосмената част на челото. Чрез проследяването й, МОЖЕ ДА "ЗАПЕЧАТАТЕ" НОВА МИСЪЛ, МОДЕЛ, НАВИК

Техника на изпълнение:
Проследявате линията с известен натиск, като същевременно мислите за това, което искате да усвоите като нова мисъл, модел, енергиен навик...

 Eden Energy Medicine Programs


****

Как с Утвържденията творим своята реалност?
Росица Вакъвчиева - http://sebepoznanie.com/psihologiq/upravlenierealnost/utvyrjdeniq/


„Съзнанието твори действителността, а ние творим съзнанието си.“
Джон Кехоу


Всичко, което ни се случва в живота, всичко, което привличаме, е резултат от нашите убеждения. За да не успяваме и да не постигаме това, което искаме, ни пречи не това, че не сме достатъчно умни, не това, че нямаме пари, време, възможност.

Пречат ни старите ни убеждения, които ни дърпат и ни карат да тъпчем на едно място. Тези наши стари убеждения са формирани от средата, в която сме живяли, от мнението на околните. Те са се запечатили в подсъзнанието ни така, че ние ги приемаме като единствената възможна истина.

Ако някой в миналото ви е казвал, че сте глупав и го е повтарял много пъти, вие вероятно сте го приели като диагноза и сте го превърнали в свое убеждение. Това убеждение ви кара да се мислите за такъв, да постъпвате гпупаво, несъзнателно се вживявате в ролята, която са ви наложили. Хората започват да ви възприемат като глупав и недодялан и се държат така с вас. Това още повече затвърждава убеждението ви и то пуска все по-дълбоки корени във вашето подсъзнание. Започвате да привличате хора и обстоятелства, които  отново и отново го потвърждават.

А нашето подсъзнание е едно чудо – освен че съхранява всичко преживяно, то е във връзка с Универсаната енергия. То е един посредник между нещата, които са в нас и външния свят. По същия начин сме възприели истината, че сме бедни, че не можем да постигнем успех, че не сме харесвани или т. н.

Но това може да се промени – можем да променим нашите стари убеждения с помощта на Утвържденията.

Те са един от най-простичките, но най-ефикасни методи за промяна на нашата реалност . Утвърждението е кратко изречение или фраза, която повтаряме наум или на глас. В тази фраза заявяваме това, което искаме да стане реалност за нас.
Например:

Аз съм здрав и пълен с енергия.

Аз съм обичан.

Аз съм силен и уверен.


Утвържденията са вид самовнушение, което въздейства върху подсъзнанието ни и след време се превръщат в наши убеждения. А когато това стане, тези наши убеждения  започват да творят действителността ни.


Какво трябва да знаем за Утвържденията?

   Първо – Те трябва да са в сегашно време така, сякаш желаното вече се е случило. Така подсъзнанието ни чува, че вече е факт и  започва да го приема за реалност. Не е правилно да казваме – „аз ще имам всичко, което ми е нужно“,  а „Аз имам всичко, което ми  е нужно“.

Ако утвържденията ни са в бъдеще време, очакваното щастие винаги ще си е в далечното бъдеще. А когато заявим, че вече го имаме, подсъзнанието ни го приема за реалност и Вселената няма друг избор освен да се нагоди към нея.

Помнете, че това, което ние приемаме за вярно, се превръща  в наша реалност. Обстоятелствата се стичат така, че попадаме на  хора и ситуации, потвърждаващи нашите убеждения.

    То трябва да е положително, не трябва да съдържа отрицателни частици. Например ако искате да сте здрав, не е правилно да казвате – „Аз не съм болен“, а – „Аз съм здрав“.  В противен случай в подсъзнанието ни се запечатва „болен“.

    Утвърждението трябва да е кратко и в него да заявите точно каква искате да е вашата реалност.

    Не е необходимо да вярвате в твърдението още в самото начало.

Естествено, че ще възникнат съмнения. Все пак старите ви убеждения са се формирали години наред и имат дъбоки корени. Не се занимавайте със съмненията, нито се обвинявайте, че ги имате. Просто действайте. Повтаряйте утвържденията си и се вживейте в реалността, която създавате, сякаш вече съществува. Постепенно трябва да „свикнете “ с тази своя нова роля,  нова реалност, да я приемете за истина.

    За  превръщането на утвържденията в наши убеждения е необходимо време. Те трябва да се повтарят поне 20 пъти сутрин и вечер и необходимо време докато „узреят“ и се превърнат в наши убеждения. Много автори сравняват превръщането на утвържденията в убеждения с отглеждане на градина – утвържденията са малки семенца, които посяваме и е необходимо много грижи и търпение докато пораснат, станат големи и силни, разцъфтят и пуснат корени в подсъзнанието ни. А старите ни убеждения са плевели, които трябва да изкореним. Промяната не може да стане веднага. За да илюстрира този процес, Джон Кехоу ни представя следната аналогия:

„Видимата светлина на звезда, отдалечена от нас на стотици милиарди години, всъщност е светлината, излъчена от нея преди стотици години. Тази  звезда може да е избухнала преди 25 години, но ние все още виждаме нейната светлина и ще я виждаме още 75 години, макар самата звезда отдавна да е престанала да съществува.“

Така и сегашното ни състояние отразява наши стари убеждения. Съществува определен период от време, през който ще развивате новото си съзнание, но все още ще сте в старата си действителност.

   Утвърждението не действа върху другите хора. Чрез тях ние въздействаме върху нашето подсъзнание, но не можем да променим подсъзнанието на другите. Например – не можем да кажем: „Иван е влюбен в мен“.

Но можем да утвърждаваме:

„Аз съм обичана от човек, който…“ (като изредим качествата, които искаме да има този човек). По този начин ние започваме да привличаме хора, които отговарят на нашите предпочитания, но това може да не е Иван. Всеки човек има свой път, свои уроци и не можем да се намесваме в личното пространство на другите. А и може би не точно този Иван е най-подходящият за нас…

    Утвържденията не са отричане на действителността.

Напротив – за да станат реалност, първо трябва да приемем ситуацията, такава, каквато е. Да приемем, че в момента положението не е добро, че не сме достатъчно уверени, че нямаме  пари, че се чувстваме зле. Ако трябва – изживейте болката, излейте гнева, поплачете, за да освободите място за нови радости.  Smiley   Ако се чувстваме зле, ако изпитваме гняв, няма да ни помогне само като си повтаряме – „чувствам се добре“. Необходимо е да изживеем чувствата си, да освободим гнева, да поговорим с някого или да напишем това, което ни измъчва. Можем просто да признем това, което изпитваме и да го „наблюдаваме“ – да усетим как тъгата, гневът, страхът преминават през нас и после напускат тялото ни.

След като сме приели това, което Е, можем да творим новата си реалност.


Ето  някои утвърждения, които можете да приемете за своя истина:

    Аз съм здрав и пълен с енергия.
    Аз обичам и съм обичан. Заобиколен съм с обичащи хора.
    Винаги съм Божествено закрилян и напътстван.
    Всичко, което ми е нужно, идва при мен в най-подходящия момент и място.
    Всичко е наред в моя свят. Моят свят се грижи за мен.
    Аз успявам във всичко.
    Винаги взимам правилните решения.
    Всичко се случва по най-съвършения за мен начин.


Утвържденията може да са и за благополучие:

    Имам достатъчно пари за всичко, което ми е нужно.
    Колкото повече пари давам, толкова повече се връщат при мен.
    Във Вселената има изобилие. Има безброй пътища, по които парите идват при мен.


И разбира се -  универсалното утвърждение на Джон Кехоу:

    Всеки ден, във всяко едно отношение, положението става все по-добро и по-добро.****


УТВЪРЖДЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ДЕН


"Човек се превръща в това, за което мисли през по-голямата част от деня... А най-важната част от всеки ден е това, за което си мислиш в началото на деня."
Норман Винсънт Пийл


Тъй като мислите ни до голяма степен определят какво се случва в деня ни, много е важно какви мисли ще подхраним в съзнанието си.

Утвържденията са желаните мисли, които си повтаряме под формата на прости фрази с изключително силно въздействие. Правим го всеки ден така или иначе - обикновено несъзнателно и не винаги с положителен знак.

Ето няколко доказани утвърждения, които са променили деня и живота на множество хора, чието въздействие лесно ще усетите сами.


    Изпълнявам бързо и с лекота задачите си днес
    Хората около мен ме разбират и ми помагат за това, от което имам нужда
    Тялото ми е силно и здраво
    Аз съм гений и използвам мъдростта си
    Създавам и реализирам полезни идеи, които улесняват моя живот и този на другите
    Всеки ден правя по една стъпка за изпълнението на целите ми и развивам уменията, които са ми необходими
    Намирам достатъчно време за разговори и игра с най-любимите ми хора
    Спокоен съм и се чувствам добре със себе си
    Обичам да общувам и хората около мен ме харесват и обичат
    Всеки ден, по всякакъв начин съм по-добре и по-добре


Най-голямо въздействие има, когато утвържденията да се прилагат сутрин до 5-10 минути след събуждане, и вечер 5-10 минути преди заспиване, когато съзнанието е най-отворено, за да ги възприеме.

Ефектът им се усилва многократно, ако си представите как се чувствате, когато вече имате това, което си пожелавате с тях.

Можете да си ги напишете на лист и да ги носите с вас, или да ги държите на нощното си шкафче.

Напишете ваши утвърждения, за нещата, които вие искате да правите и да имате.

Източник


****

Утвърждения

ЗА ПРОСПЕРИТЕТ:
Бог е непресъхващият източник на моите блага и при мен бързо достигат големи суми пари, с Божията милост, по безупречни начини.

ЗА ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ:
Всичко, което не е планирано от моя небесен Отец, да се провали и разпръсне; да се осъществи само божествената идея.

ЗА ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ:
Само това, което е вярно за Бог, е вярно и за мен, защото аз и Отец сме ЕДНО.

ЗА ВЯРА:
Тъй като съм едно с Бога, аз съм едно и с моето добро, защото Бог е и Даващият и Дарът, а аз не мога да разделям едното от другото.

ЗА ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ:
Сега божествената любов унищожава и разпръсква всяко неблагоприятно състояние на ума, тялото и делата ми. Божествената любов е най-силният химикал във Вселената и унищожава всичко, което не е от нея.

ЗА ЗДРАВЕ:
Божествената любов облива съзнанието ми със здраве и всяка клетка в тялото ми е изпълнена със светлина.

ЗА ЗРЕНИЕТО:
Моите очи са от Бога, аз виждам с очите на Духа. Ясно съзирам открития път. По пътя ми няма препятствия. Схващам отлично съвършения план.

ЗА НАПЪТСТВИЕ:
Божествено чувствителен съм към напътствията на моята интуиция и покорно се подчинявам на твоята воля.

ЗА СЛУХА:
Слухът ми е от Бога. Чувам със слуха на Духа. Не оказвам съпротива и с охота се оставям да бъда воден. Долавям радостни вести за голямо щастие.

ЗА ДОБРА РАБОТА:
Имам прекрасна работа, която получих по прекрасен начин. Аз съм полезен по един прекрасен начин и ми плащат прекрасно за това.

ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ВСЯКАКЪВ ПЛЕН:
Прехвърлям това бреме на Христос в мен и ставам свободен.

Май че е от

ИГРАТА НА ЖИВОТА
и как да я играем
Флорънс Сковъл Шин


Благодарение на Вела от бгмама

Шин, Флорънс Сковъл   Играта на живота и как да я играем
« Последна редакция: Август 21, 2011, 10:58:59 от Lenny_Pld (With love) » Активен

blaithy
Любопитстващ
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 15« Отговор #1 -: Април 13, 2011, 02:40:21 »

ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ВСЯКАКЪВ ПЛЕН:


Прехвърлям негодуванието, което ми създава грижи, на Христос в мен и се освобождавам от него, за да продължа да живея в любов, хармония и радост.
ЗА ОТКРИВАНЕ НА ПОДХОДЯЩАТА СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ:


Безграничен разум, разкрий пътя за проявата на божествения замисъл за моя живот; нека се прояви талантът в мен; нека видя ясно съвършения план.
ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЖЕЛАНОТО:


Ако къщата/ работата/ връзката/ .../ , която искам, ми се полага, аз не мога да я изпусна, ако не, дай ми, Боже, равностойна на нея.
ЗА РЕШИТЕЛНОСТ:


Непрекъснато съм под въздействието на вдъхновение. Вземам бързо правилни решения.
ЗА ПРЕПРОГРАМИРАНЕ НА ОТРИЦАТЕЛНИ НАГЛАСИ:


Сега с моите думи аз развалям и унищожавам всеки неверен запис от моето подсъзнание. Нека те се превърнат на пепел и прах, и нека повече да не означават нищо за мен, защото те са плод на неистинни представи. Сега аз правя моите безупречни записи с помощта на Христос - записи на здраве, богатство, любов и пълна себереализация.
ПОЛОЖИТЕЛНА НАСТРОЙКА ЗА ДЕНЯ:


Нека днес да пребъде твоята воля!

Днес ще ми върви!

Благодаря ти за този чудесен ден, в който ще следват чудо след чудо!"

Ще се чудиш и маеш пред това, което те очаква!


„Играта на живота и как да я играем”,
Флорънс Сковъл Шин
Активен
Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #2 -: Април 19, 2011, 12:10:13 »

21 ДНИ СВЕТЛИННА РАБОТА ЗА ХАРМОНИЯ И ПРОБУЖДАНЕ
∙ШАМБАЛА БЪЛГАРИЯ∙ДНЕВНИ УТВЪРЖДЕНИЯ


ОТВЪД ВСИЧКО Е ЛЮБОВТА И ЛЮБОВТА КЪМ ВСИЧКО Е ОТВЪД.

Аз Съм Душата, Аз Съм Монадата, Аз Съм Махатма
Аз Съм Божествената Светлина, Аз Съм Любов, Аз Съм Воля,
Аз Съм Съвършеното Творение
Аз Съм Махатма в любов, Аз Съм, който Съм, Едно с Източника
Едно с Източника, Едно с целия живот и Източникът е Едно с мен
Аз Съм Любов, Аз Съм Светлина, Аз Съм Истина
Аз Съм Мир, Аз Съм

Аз съм съзнателна концентрирана точка от жива светлина в макрокосмоса, през която енергията се фокусира и Аз съм тази енергия, тази светлина, тази любов и Аз съм отвъд тях, в от и за любов, Аз избирам да обичам, Аз съм.

Чрез своята най-дълбока същност, Аз Съм Махатма,
Аз извиквам защитата и насоките на Единното Съзнание, на съзнанието на просветлените и възнесените учители в любов, светлина и истина, от висшия ментален план, от духовните измерения и отвъд, Аз отказвам всички комуникации със съзнание и същества, които произхождат от астралните планове и надолу.

Чрез своята най-дълбока същност, Аз Съм Махатма,
Аз съм отворен и призовавам цялата помощ на Източника на този космически ден, Аз се отварям за неговото/нейното/неутрално съзнание и есенция, за брилянтната бяла светлина на Източника, за златната светлина и любов на Махатма, позволявайки им да засияят и наситят цялата ми многоизмерна структура и съзнание.

В, от и за Любов, Аз избирам да обичам и да бъда Любов, Аз Съм.
Източникът е във Всичко-Което-Е и отвъд, Източникът е в мен, Източникът вътре в мен се изразява все по-силно и ясно чрез мен.

Майко/Татко Бог вътре в мен, Аз избирам да служа, моля, покажи ми как и ми помогни да интегрирам познанието, от което се нуждая, Аз Съм.

Аз съм съзнание от Любов, Любовта тече свободно и безусловно през и чрез мен
Аз вървя Пътя на Любовта, Аз откривам Любовта във всеки момент
Аз виждам чрез очите на Любовта
Всичко, което казвам, всичко, което правя, всичко, което Съм
е в, от и за Любов, Аз избирам да обичам и да бъда Любов, Аз Съм.
Аз предавам своята малка воля на волята на Източника.

Аз правя всяка една стъпка в Любов и като Любов
Аз поемам всеки дъх в Любов и като Любов
Аз съм част от съзнанието от Любов и Светлина, Аз съм Любов, Аз Съм Светлина
Аз съм Истина, Аз съм Мир, Аз съм, който Аз съм – Махатма в Любов
ДНЕВНА ЗАЩИТА И ПРЕЧИСТВАЩИ ПРОЦЕСИ

Аз утвърждавам, че моята заземяваща корда е вкоренена стабилно в центъра на Земята. Аз призовавам Гая и Архангел Сандалфон да ми помогнат във вкореняването на любовта и светлината от Източника, които текат през мен.
●●Вижте колоната от светлина през и около вас вкоренена в Земята, отражението на Източника в сърцето ви и отражението на вашето сърце в Земята. Отворете тези три точки и свържете присъствията им/есенцията им.●●

В, чрез и за Любов, Аз съм тук като Любов, Аз съм сигурен и защитен тук и сега,
Всичко, което съм, е заземено в земния план като любов,
Моята мисия е тук и сега като любов.

Аз извиквам светлината на Източника, волята на Източника и любовта на Източника като колона от космическа светлина, за да служат като неуязвим и непробиваем щит срещу всичко, което не е в, чрез и от любов.
●●Позволете, отворете се, интегрирайте, трансформирайте чрез тази светлина. Позволете количеството светлина във вас да се увеличи, да разтвори и трансформира, това, което не е за ваше най-висше добро, както и да разсее надалеч всички сенки и домогвания от ниските планове – и нека това да бъде направено твърдо и непоколебимо в, от и чрез любов. Процесите чрез Аз Съм-Присъствието са отвъд думи и чувства, отвъд насоките, които желаете или задавате, затова позволете, Позволете, ПОЗВОЛЕТЕ.●●

Аз извиквам съзнанието на Архангел Михаел, баланса и единството. Аз извиквам колона от светлина за защита и баланс във всеки един мой аспект.
●●Позволете на електрическо-синята светлина на Михаел да ви обгърне, нека нейните дълбоко проникващи качества да изтръгнат сенките и да върнат дисбалансираните енергии към техния център. Позволете на тази колона да се разшири навсякъде около вас – към безкрайността, за да обхване всичко, под чието влияние може би се намирате и да възвърне хармонията. Нека всички кармични връзки, корди, енергийни куки и портали между вас и другите да бъдат прекъснати.●●

Аз извиквам от Архангел Михаел Свод от Златна Светлина – да ме обгърне и да ме защити от всичко, което не е в, от и поради любов.
●● Помнете, че сте Майстор на своя път, че отдаването на вътрешното предназначение заличава всички външни прояви на съзнанието. Нека тези спирали и вортекси от светлина да проникнат във всички области на вашето същество и да разтворят сенките и тъмните команди, попаднали във вас, думите и идеите, които са били заложени отвън във вас, психическите холограми, които манипулират съзнанието ви, кристализираните енергии, имплантите, заложените емоционални и ментални програми, поляризираните области, независимо към кой полюс клонят, нека дори „положителните" програми да бъдат разтворени, защото и те са форма на дисбаланс, нека дори връзките с добронамерени пластове на съзнанието да бъдат премахнати, защото вие знаете, че нямате нужда от посредник между вас и Източникът и нямате нужда да споделяте маршрута до там на някой друг. Има множество пластове от добронамерена енергия в астралните пластове и нисшите ментални пластове, същества, които ви се виждат като учители, но те вървят по същия път на Изпитание както и вие и в известна степен се хранят с вашето внимание и одобрение или най-малкото са залъгалка за ума. Позволете на баланса и хармонията, на електрически синята светлина на Архангел Михаел да проникнат във вас и да прекратят всяка и всички форми на вампиризъм и предаване на силата на нещо извън вас. Разликата между това да бъдем в единство с всичко и с това да предаваме светлината си на нещо извън нас се открива вътре. Никой не може да ви я опише, но тази реализация сама по-себе си е достатъчна, за да прекрати милионите години практика на енергиен, психически и жизнен вампиризъм.●●

Аз извиквам Мелхизедек, съзнанието и логосът на тази вселена, обгръщащо всички физически измерения в нея, Архангел Метатрон, Архангел Михаел и Енергията на Източника – Махатма и се отварям за вълните от златна и платинена светлина, която да обгърне всички фини тела, които обитава съзнанието ми, всички нива, чакри и области, чрез които се изразявам и творя, всички аспекти, съзнавани и несъзнавани, събудени или инертни, нека цялата негативност и негативна и небалансирана енергия да бъдат пречистени от мен, разтворени, трансформирани, излекувани.
●●Вижте тази златно-платинена мрежа от спирали и вълни да се движи във всички посоки, през времето и пространството, в тази и всички паралелни реалности и да достига до всеки ваш аспект. Потъването дълбоко, безмълвието и потапянето в собственото присъствие, връзката с Източника и намерението, задържането на този фокус за лечение и контакт с извиканите енергии са най-важната част от работата, от превръщането на тази визуализация в медитация. ●●

Аз извиквам Вивамус, Аз съм-Присъствието на Земния Логос, Аз моля твоята любов и светлина като златни ръце да докосне моите полета на съзнание и да пречисти и премахне всички негативни енергии, негативни импланти, негативни елементали, етерна слуз, астрални остатъци, ментални задръствания и илюзии, както и всички небалансирани енергии.
●●Контактът със Земния Логос, съзнанието, в което ние съществуваме на тази планета и което откликва всеки път, когато изявим желание и подтик да се развиваме и докоснем до дълбините на Себе-то си, може да бъде извикано за постоянно към нас, ще откриете, че то ви е много добре познато, особена нотка на величие, благоговение, грация и нежно напътствие, защото е навсякъде около нас. Светлината винаги е предлагана, единствено трябва да се отворим за нея. ●●

Аз извиквам енергията на Арктур и моля Златен цилиндър да бъде вкоренен в моята Звезда на Земята и от там да обхване цялото ми същество, така че да всмуче всичкия страх от и в мен, да го трансформира в светлина и да го канализира от Звездата на Земята към дълбините на планетата в използваема и неутрална енергия.
●●Земята е свързана с множество други системи на съзнание и Арктурианците са една от тях. Тяхната светлинна технология може да бъде много полезна при пречистване на ефирната част от нас самите, тяхната нежна звездна светлина може да разтвори страхът и да възстанови електрическите аспекти от етерното ни тяло, възстановявайки и лекувайки органите на физическото тяло. Можете да я фокусирате върху определен орган, който усещате слаб или с прекалено много енергия. ●●

Аз призовавам за продължително вкореняване на Сребърно-Виолетовия пламък, на Седми Космически Лъч – Трансформация и Изцеление, за непрекъснат и задълбочаващ се контакт с него, за трансформиране на всичкия страх в любов. Нека Сребърно-Виолетовия пламък да проникне в клетъчната ми структура и да върне перфектността в цялата ми физическа система, нека да освободи всички кристализирани енергии, всички инертни енергии, всички страхове и сенки.

Аз се отварям, позволявам и се моля за изобилен поток от 12те Космически Лъча от самия Източник. Аз моля и се отварям за тяхното въздействие в правилните пропорции и количества за баланс, интеграция и хармония. Нека моята най-дълбока есенция от нивото на Източника да се слее с мен, нека уникалната светлина, комбинация от тези 12 велики светлини, вибрация и звук за мен като Монада, искра и аспект от Източника да се излеят и свържат с мен на това ниво. Моето намерение е в съответствие с волята на Източника и за мое най-висше добро.

Аз извиквам Вивамус, Джуал Кхул, Архангел Михаел, Сананда, Светлината на Арктур и Арктурианците, за да премахнат ядрото и матрицата на страх в мен, която привлича и произвежда страх в моята система. Всички обети, договори, утвърждения – съзнателни или не, чрез които съм се свързал с тази матрица от страх, се анулират сега и изгарят във виолетовия пламък. Нека се активира светлинната програма за премахване на това ядро от всички ефирни тела, за да се изчисти всичкия страх, всички програми от и за страх, всички стари, погрешни и неправилни програми, програми, които вече не служат за мое най-висше добро или не са в унисон с божествената воля и моя път за развитие като монада, нека да се изчисти всичко, което не е в, от и за любов. Аз избирам да освободя всичкия страх сега и да го трансформирам в любов.

Аз извиквам от Източника изобилен поток от Христова светлина и любов. Аз позволявам на своята Христова същност да се интегрира в моето сърце и да засияе чрез и през мен, свързвайки ме с единното съзнание. Аз призовавам Махатма енергията в, през и с мен.
●●Звездата на Душата обгръща в себе си каузалното тяло и нивото на душата, съставлявайки заедно с Централното слънце-Висшия Аз (9та чакра след изгряването на Махатма в нас, преди това – това са всички нива до 12та чакра) нашето Христос-Буда-Кришна... съзнание. Това е възнамерявания минимум на съществуване в радостта от Източника за нас. От това ниво ние сме пропаднали надълбоко в материята, забравяйки тази основна и необходима връзка с Всичко-Което-Е.●●

Аз утвърждавам, че всички структури, модели и енергии, които бяха изчистени от и в мен, незабавно са заменяни с любов от потока от Христова енергия и любов и от енергиите, които призовах. Аз съм, който Аз съм – Махатма в Любов.

Аз сега призовавам за планетарно и космическо хармонизиране и синхронизиране, за планетарна и космическа принадлежност и баланс.
●●Космическото свързване е синхрон между вашето енергийно пространство и това на макрокосмоса, напасване на вашите енергийни меридиани и полета с тези на планетата, слънчевата система, галактиката, вселената. Без космическите потоци съзнанието на висшия ни аз трудно достига до нас и съществува пропадане навътре в ума и неговите творения, в мъглата на емоционалните и менталните процеси.●●

Аз утвърждавам, че моята защита в светлита е абсолютна и моят фокус е стабилен в светлината и любовта на Източника. В, от и за любов, в служене на божествения план, в служене на Всичко-Което-Е.

Аз се предавам на ИСТИНАТА и позволявам на ИСТИНАТА да бъде всичко, което съм Аз и всичко, което ще бъда.

Аз съм Източникът, въплътен като човек, Аз донасям любовта ТУК СЕГА!
Аз нямам друго задължение или клетва освен любовта!
Аз утвърждавам, че задълбочавам своя фокус към духовните пластове на съзнанието си, че съм не-привързан към външните форми на творение.

Аз съм силно центриран и балансиран стабилно в своята физическа структура, която одухотворявам и превръщам в светлина, в любов.

В, от и за любов, моят канал е напълно отворен, силен и стабилен от ядрото на Земята до Източника, от Източника до ядрото на Земята, напълно и здраво вкоренен в Светлината на Източника, напълно и здраво вкоренен в Ядрото на Земята, в любов и единствено в любов, чрез и за любов, в отдаване на Духа и божествения план, в служба на Всичко-Което-Е.

Аз заставам стабилно на Земята като любов и единствено като любов, Аз съм тук, за да проявя своя пълен капацитет и да изразя най-дълбоката си същност, която е Източникът в Любов, Махатма в Любов, да реализирам своята мисия, в, от и за любов, в служба на Всичко-Което-Е.

Аз Съм.

Източникът е във Всичко-Което-Е и отвъд, Източникът е в мен, Източникът вътре в мен се изразява все по-силно и ясно чрез мен.

Аз изпращам своята благодарност към Източника, Аз благодаря чрез цялата любов и светлина, която съм.


ОТВЪД ВСИЧКО Е ЛЮБОВТА И ЛЮБОВТА КЪМ ВСИЧКО Е ОТВЪД.


НЕКА ЛЮБОВТА ДА ВЪЗСТАНОВИ БАЛАНСА!
*****

И аз не знаех защо трябва 21 ден да се прави и какво става ако се прекъсне-но отговорът получих от д-р Джошуа Дейвид Стоун в книгата му"Психология на душата"-стр 14-където се казва ,че съществува един основен закон в психологията,който гласи,че за затвърдяването на един нов навик в ПОДСЪЗНАНИЕТО са необходими 21 дни.Можете да научите нещо за ден,но за формиране на навик в ПОДСЪЗНАТЕЛНИЯТ УМ,са необходими 21 ден.Способността на ПОДСЪЗНАТЕЛНИЯТ УМ да съхранява навиците Ви позволява непрекъснато да се усъвършенствувате и да развиете нови способности,без да се притеснявате за старите.
ПОДСЪЗНАТЕЛНИЯТ УМ е мястото ,на което действа ЗАКОНЪТ НА ПРИВЛИЧАНЕТО.Майстор е този,който използва този закон за своята ОСЪЗНАТА ПОЛЗА. Аз лично мисля,че не трябва да се прекъсва по никакъв повод до 21 ден ако искаш да създадеш 100 процента нов навик-особено съзидателните ,духовно повдигащи вибрациите ни!

Bhakti Yogini


С Rider-a се познаваме от едни други клубове преди много време и там също имаше тема за 21те дни и той наблягаше на това, ако се прави една медитация, да е поне за 21 дни. Отговорът, който си спомням е, че за седем дни една техника въздейства върху физическото тяло, след това следващите седем дни върху емоционалното тяло, след това върху менталното тяло, за да може накрая да стигне до духовното тяло и да проправи път на светлината от там. Но и това с подсъзнанието е интересно, макар да го чувам за първи път. Защо точно за 7 дни? Защото на всяко от телата му трябват седем години в най-добрия случай, за да добие завършен вид (Ошо).

MelchiorИзточник - http://shamballa-bg.net/forum/index.php?showtopic=91&st=0
Активен

romuli
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 183


« Отговор #3 -: Юни 01, 2011, 08:36:00 »


А и да ви попитам - често ли използвате утвържденията на Луиз Хей. Когато прочетох нейната книга "Излекувай живота си" веднага си казах - Това е Моята книга, но забързана в ежедневието забравям да ползвам някои от съветите и утвържденията. Как е при вас ?. Ще съм ви благодарна да споделите своя опит.
Активен
Мила
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 6678WWW
« Отговор #4 -: Юни 02, 2011, 02:04:52 »


А и да ви попитам - често ли използвате утвържденията на Луиз Хей. Когато прочетох нейната книга "Излекувай живота си" веднага си казах - Това е Моята книга, но забързана в ежедневието забравям да ползвам някои от съветите и утвържденията. Как е при вас ?. Ще съм ви благодарна да споделите своя опит.
Аз отдавна нищо не съм правила по Луиз Хей - иначе и за мен тя е от основополагащите. Може би защото я срещнах по към началото... Но майка ми сега, на стари години, я открива също - и й е много полезна. Прави утвържденията за любов към себе си... като се сети хехехе.
Активен

romuli
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 183


« Отговор #5 -: Юни 02, 2011, 07:54:17 »

 dance Благодаря Мила! А можеш ли за препоръчаш някои други техники или утвърждения за малко по-напреднали. Знам, че няма да достигна твойто ниво, но все пак нали съм "тръгнала и аз барабар с мъжете"  Grin. Излизам от един много тежък период в живота ми и всичко това страшно много ми помага да се възстановя. Благодаря !
Активен
Мила
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 6678WWW
« Отговор #6 -: Юни 02, 2011, 09:21:22 »

dance Благодаря Мила! А можеш ли за препоръчаш някои други техники или утвърждения за малко по-напреднали. Знам, че няма да достигна твойто ниво, но все пак нали съм "тръгнала и аз барабар с мъжете"  Grin. Излизам от един много тежък период в живота ми и всичко това страшно много ми помага да се възстановя. Благодаря !

Аз също ти благодаря - всички се учим тук от всекиго?  dance

Преди да ти препоръчам нещо - да кажа, че за мен няма "по-напреднали" и "по-ненапреднали" в този смисъл - защото това, което на мен ми допада, при друг не работи. И това често няма никаква връзка с факта, дали сега тръгваме по тази пътечка, или отдавна сме на нея. Често ми се случва да се върна към нещо, което е работило в миналото, после съм го позабравила - и сега пак проработва!

Така че дори и думата "препоръчвам" няма да е съвсем подходяща...
Може би ще стане по-конкретно, ако кажеш ти какво точно правиш и защо мислиш, че трябва да смениш техниката - нещо не се получава при тебе ли, или ти е омръзнала?
Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #7 -: Юни 29, 2011, 05:00:48 »

МАНИФЕСТ НА УСПЕХАСъдбата ми е да успея.
Аз съм роден победител.
Всеки ден се събуждам по-силен, по-добър, по-готов да следвам мечтите си и да ги превръщам в реалност.
Аз съм Ученик. Всекидневно научавам нещо ново и уча на него хората около мен. Защото съм и Учител…
Аз съм Воин. Сражавам се във всяка битка сякаш тя е последната ми битка. И никога не търпя поражение, защото загубите са всъщност само уроци. По-добри уроци от победите…
Аз съм Водач. Предводител. Лидер…
Хората ме следват по пътеката към Успеха и Благоденствието. Ние променяме себе си и живота си към по-добро. И преживяваме всекидневни чудеса…
Аз съм Вярващ. Вярата ми е сила, защото съм убеден, че хората са отговорни за собствения си живот и съдбини. И че всеки е способен да се промени. Аз съм Промяната…
Аз съм благодарен. Отнасям се с уважение и признателност към всеки човек, който е дошъл в живота ми с една-единствена цел: да ми предаде урок.
Аз съм Чудо. Животът ми е чудо. Магията на Живота струи във вените ми и могъществото на Вселената манифестира чрез мен своето Величие.
Аз съм щастливец. Възхвалявам всеки миг от живота си и ценя всяка възможност за веселие и смях.
Аз съм резултат на своите действия, които са резултат на моите навици, които пък са резултат на моите мисли.
Аз съм успешен. Защото успехът не е нищо повече от пътуване по безкрайна пътека.
Моят път е весел и е със Сърце.
И днес ще измина още една допълнителна миля…
http://blogatstvo.com/successology/success-manifesto/
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 01:33:44 от Lenny_Pld (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #8 -: Юни 29, 2011, 06:15:21 »Лично препрограмиране

Огромното количество литература, което се появи на българския пазар в последните две-три години по теми като „помогни си сам“ и духовно развитие показва, че все повече хора търсят начин да направят позитивна промяна в живота си, преразглеждайки своите досегашни навици и нагласи.

Много от нашите ограничаващи нагласи са продукт от външно влияние, от чуждо внушение често създадено чрез силата на повторението. Непрестанно сме подложени на програмиране от заобикалящия свят—като започнем от това, което родителите ни повтарят цял живот и преминем през най-разнообразни външни внушения—сентенции от народопсихологията, мисли от известни личности, рекламни лозунги, корпоративни и спортни девизи, политически слогани, религиозни догми, припеви на любими песни и всякакви други „крилати фрази“ и значения, които се повтарят в ежедневието ни. Именно силата на повторението стои зад метода на използване на утвърждения (affirmations) в процеса на промяна на нагласите – метод целящ нашето по-активно участие в това какво ни се внушава ежедневно.

Използването на утвърждения системно се препоръчва като най-лесния и прост начин за въздействие върху съзнателните мисли. Утвържденията представляват фрази повторени многократно на ум или на глас, чиято цел е своеобразното репрограмиране на мисловни модели. Нашите мисловни модели протичат по установени връзки между невроните в мозъка, които сме изграждали от раждането си досега. Колкото повече повтаряме нещо, толкова повече се заздравява съответната връзка. Целта на утвържденията е да се отслабят старите връзки и да се създадат нови, да запечатаме нови идеи в съзнанието си, които да се отразят и на подсъзнанието, създавайки трайни промени в подхода ни към живота.

Например, утвърждението „аз съм добър човек” е подходящо за самокритична личност, която иска да вижда доброто в себе си. Утвърждението „способен съм да се справя” се препоръчва на хора с нагласата „няма да стане” с цел поемане на инициатива. Не може да сме сигурни, че няма да стане ако не опитаме, но негативният мисловен модел ни възпира дори от опита, като резултатът е, че наистина нищо не става, т.е. сами сбъдваме собствената си прогноза.

Психолози от американските университети Станфорд и Колумбия, изследващи психологията на успеха, установяват, че нагласите на децата към природата на техния интелект определят представянето им в училище. Децата, които възприемат своя интелект като нещо фиксирано („такъв съм и това е”) показват спад в оценките си в двугодишния период на наблюдение, докато децата възприемащи интелекта си като нещо, което могат да променят и развият през целия си живот отбелязват стабилен възход в представянето си. Установен е и позитивен ефект върху представянето на децата със слаби оценки след като произволна група от тях преминават през кратък курс, в който научават как функционира мозъкът и как интелекта се развива с формирането на нови връзки между невроните. С промяната на нагласата се променят и резултатите. Психолозите заключават, че най-доброто, което един родител или учител може да направи, когато детето е изправено пред предизвикателство е да му каже: „Ще се справиш.” Това е и един от желаните ефекти на утвържденията - да си внушим, че ще се справим, да се програмираме за успех.

В западния свят самовнушението (autosuggestion) се налага като термин и придобива популярност в началото на миналия век след като психологът и фармацевт Емил Куе успешно прилага метода на съзнателно самовнушение в лечението на хиляди болни. Методът се изразява в съзнателната концентрация върху мисълта за неизменното подобряване на състоянието им: „С всеки изминат ден и по всякакъв начин моето състояние непрекъснато се подобрява.” Куе инструктира пациентите си да повтарят това утвърждение 20-30 пъти след като се събудят сутрин и преди да заспят вечер с цел да „посеят“ в подсъзнанието си семената на мисли за здраве, които да заменят мислите за болест.

В по-съвременен контекст самовнушението и връзката му с физическото състояние на тялото е обект на редица изследвания. Учени от Калифорнийския университет изследват как самоутвърждаването (утвърждаването на личните ценности--„аз вярвам“, личните качества--„аз съм“ и личния потенциал--„аз мога“) влияе върху физиологичните (невро-ендокринни) и психологичните реакции в състояние на стрес. Участниците в изследването, които използват утвърждения на ценностите си в стресова ситуация показват значително по-ниски нива на стрес хормона кортизол от участниците, които не използват утвърждения. Тъй като стресът играе основна роля в развитието на широк спектър от болестни състояния, изследването се посочва като съществен довод в подкрепа на използването на самоутвърждаващи практики преди и по време на стресови ситуации.

Друго изследване от същия университет доказва, че писането на самоутвърждаващи есета сред тест група от жени оперирани от рак на гърдата (в рамките на три месеца след операцията) ясно се асоциира с по-малко физически симптоми и значителни емоционални ползи. Изследването се цитира като първото научно доказателство за ползите от самоутвърждаващо писане като механизъм за възстановяване на здравето, с други думи—официално документиран метод за управление на ума в полза на здравето.

Бащата на медицината Хипократ е казал: „Умът е велик лечител.” За добро или лошо, на този етап в развитието си съвременната медицина на западния свят не обръща особено внимание на ролята на ума за лечението или превенцията на болести. Последните научни изследвания показват, че е в интерес на общественото здраве и благополучие това да се промени. А количеството литература предлагащо на читателите разнообразни методи за контрол на ума, установени от личен опит или извлечени от древни духовни практики, ясно показва, че хората са готови за това, но системата изостава. Затова много от нас поемат нещата в свои ръце, а използването на утвърждения е само един от начините.


Тайните послания на водата

Японският учен Масару Емото посвещава повече от 20 години от живота си на изследвания на водата. Преди няколко години д-р Емото придобива световна известност със забележителните си фотографии на ледени водни кристали (могат да се видят в книгата му „Тайните послания на водата“). Фотографиите красноречиво показват, че водата променя своята кристална структура под влиянието на информацията достигаща до нея чрез фините вибрации на заобикалящата материя като музика, реч, отношение, дори и думи написани на хартия и „показани“ на водата.

При замръзването на водата частиците й се свързват оформяйки ядрото на шестоъгълен кристал. При наличието на информация в противоречие с природата, кристалът е непълен или деформиран. Кристалите не се оформят във вода, която е замърсена или „обидена“, но това се променя след като на водата е прочетена, например, будистка лечебна молитва. Този факт придава ново значение на понятието „светена вода.“

Д-р Емото прави извода, че думите „благодарност“ и „любов“, които създават изключително красиви водни кристали, формулират основните принципи на природните закони. Той обръща особено внимание на ефекта, който собствените ни мисли и емоции имат върху хората имайки предвид, че 60-70% от човешкото тяло е вода.

Източник


****

ЛУИЗ ХЕЙ - 101 МОЩНИ МИСЛИ ЗА ЖИВОТ!

« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 01:35:30 от Lenny_Pld (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #9 -: Юни 29, 2011, 06:32:39 »

ПРЕПРОГРАМИРАНЕ НА МИСЛИ, ПОВЕДЕНИЕ, НАВИЦИ.
ПРОМЯНА НА ФИЗИОЛОГИЧЕН ИЛИ ПСИХОЛОГИЧЕН НАВИК.
ТЕМПОРАЛНО ПРОГРАМИРАНЕ.
(по Дона Идън)


Темпорално програмиранеПРОСЛЕДЯВАНЕ ЛИНИЯТА НА "ЗАПЕЧАТВАНЕТО" по Дона Идън - тази линия започва от основата на носа, м/у двете вежди и завършва в началото на окосмената част на челото. Чрез проследяването й, МОЖЕ ДА "ЗАПЕЧАТАТЕ" НОВА МИСЪЛ, МОДЕЛ, НАВИК

Техника на изпълнение:
Проследявате линията с известен натиск, като същевременно мислите за това, което искате да усвоите като нова мисъл, модел, енергиен навик...

 Eden Energy Medicine Programs

« Последна редакция: Октомври 04, 2011, 10:44:12 от Lenny_Pld (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #10 -: Юни 29, 2011, 07:18:26 »

Утвържденията трябва да бъдат формулирани позитивно, в сегашно време, но също така, трябва "да звучат" правдоподобно.

Ако при повтарянето на фразата се появяват някакви съмнения, това може да доведе до негативни емоции (към себе си или към самия процес на утвърждаване). В същото време емоциите са важна част от процеса на работа с утвържденията и отстраняването на съмненията е много важен фактор за успеха на утвържденията.


3 фрази за усилване практиката на утвържденията:

- "Аз ставам..." (Аз ставам по-слаба с всеки изминат ден)
- "Аз съм в процес на..." (Аз съм в процес на достигане на желаното тегло)
- "Аз избирам да../ решил(а) съм да.." (Аз съм решила да достигна желаното тегло от ...кг)


Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #11 -: Юни 29, 2011, 08:37:50 »

"Излъжете" подсъзнанието, за да осъществите замисленото WinkСъществуват няколко способа да накараме подсъзнанието да вярва в истинността на произнесената фраза(утвърждение)

Вариант 1.  Формулирайте от вашето желание въпрос, по начин, от който следва, че това което желаете, вече е факт.
"Защо съм толкова здрав(а)?".


Нашият мозък, нашето подсъзнание са така устроени, че ако им е зададен въпрос, то търсенето на отговора продължава до пълното им удовлетворение.

За да има въпроса смисъл, скритото в него утвърждение трябва да бъде вярно. Психолозите наричат ​​това свойство на човешкия мозък - "Фактор на вградените предположения". Задавайки въпроса не очаквайте незабавен директен отговор. Той може да дойде посредством събитие, жизнена ситуация или някаква идея.Също така беше ми интересно, че Иван Петърнишки ни каза нещо много интересно за утвържденията - като правим някакво утвърждение да зададем въпрос на мозъка под същата форма (така мозъкът подкрепя усилията ни, защото трябва да намери отговора на въпроса "Защо" в архивите на своя компютър)


У: Аз с лекота правя гимнастика сутрин
В: Защо правя с лекота гимнастика сутрин?

Вариант 2. Формулирайте утвърждението под формата на благодарност към някого(нещо). Това може да бъде Бог, Вселената, висшите сили, ангелите и т.н.

Ако не вярвате в собствените си сили и в силата на своя организъм, то след прехвърлянето на отговорността на някой друг, можете да се отпуснете и да се доверите на положителната енергия.
Например Благодаря на висшите сили, че съм здрав и се чувствам великолепно.


Превод за Дриймленд® от руски - Lenny_Pld ॐ (With love) - http://www.liveinternet.ru/users/juliana-juliana/post158255847/
« Последна редакция: Декември 15, 2013, 01:05:08 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен

Sweta
Модeратор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2851


Аз съм слънце, смях и радост, аз съм светлина!


« Отговор #12 -: Юни 29, 2011, 09:34:58 »

Метод за препрограмиране на подсъзнанието


Генадий Андреевич Шичко – руски учен, ученик на Павлов,  психолог-биолог, кандидат на медицинските науки, работил в областта на проблемите на втората сигнална система на човека и нейните физиологически механизми

Шичко много години се е занимавал с изучаване на условните рефлекси и е открил, че в обществото съществува социално психологическа програмираност. Децата се раждат с напълно безусловни рефлекси, но още от първата година в подсъзнанието се  развиват условните рефлекси, инсталират се както добри така и лоши  модели на поведение. Шичко е открил метод за отстраняване от подсъзнанието на лошите модели и привички. Така да се каже е създал собствена технология за изпълняване на желанията.

 Направил е две важни открития:

1.Думите написани преди сън действат 100 пъти повече на подсъзнанието отколкото казаните и прочетените.

2.Негативните програми и привички могат да се променят, когато спим, на сън.


Дневника на Шичко


Ако преди сън попълним дневник, напишем положителните програми,които искаме да вкараме в подсъзнанието, по време на сънят ни започва взаимодействие между двете програми – негативната, която вече съществува и новата позитивната, която искаме да имаме. Те не могат да съществуват едновременно. В резултат негативната се разрушава и на нейно място се записва новата, позитивната. Това става при системно попълване на дневник.
 
Правила за воденето на дневника:
 
1)   Текста на утвърждението се пише по памет и само с лявата ръка.

2)   Изключваме частицата „НЕ” – мозъкът игнорира частицата „не”. Пример:” Аз не  боледувам” – не
 е правилно „Аз съм здрав” – правилно

3)   Стремим се да използваме думите – АЗ, МОЙ, МОЯТ, МИ  пример – „Моят живот във всяко отношение става все по хубав”
 
4)   Не трябва да се пишат думите „Нормално”, „Да”, „Не”

5)    Не трябва да се съкращават думите.
 
6)   Отстранете всяко съмнение. Ако има съмнение – няма успех.

7)   Положителните утвърждения се пише по памет и трябва да са кратки – не повече от 10 думи.

          Старайте се да пишете красиво. (Как ще стане с лявата ръка не знам)


Мислите написани преди сън с лявата ръка влизат в подсъзнанието, при това усилени 100 пъти. Ако вярвате в този метод, по време на фиксирането на мисълта, записвайки я, се извършва вълшебно препрограмиране на съзнанието. Изтриване на негативните програми и замяната им с новите желани от нас.
Превод за Дриймленд от руски - http://sila-misli.ru/mudry-bogatstva-privlechenie-deneg-za-5-minut-v-den.html - Sweta
« Последна редакция: Септември 29, 2012, 10:13:15 от Sweta » Активен


МОЯТ СВЯТ СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН! ПОДКРЕПЯ МЕ И МЕ ЗАЩИТАВА! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!
Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #13 -: Юли 08, 2011, 02:30:31 »Тези клипчета си правя сутрин

Обичам себе си

Тайната Визуализация

след това - упражненията Чи-Гун


  Опитайте и Вие:-)
Първите 2 са само като и идея за думите да ползвате докато се ТЕСате.


Тези клипчата са  И моята рецепта за началото на деня :flowers Съдържат много мощни утвърждения за това ги помествам в тази тема

Аз ги правя пред огледалото, добра идея е да се съчетаят с ТЕС, благодаря dance


Обичам себе си

1.  ОБИЧАМ СЕБЕ СИ!
2.  Обичам себе си и любовта изпълва изцяло сърцето ми
3.  Обичам себе си и се приемам напълно
4.  Обичам себе си и се грижа с любов за моето тяло
5.  Обичам себе си и всеки ден давам и получавам любов
6.  Обичам себе си и правя само това, което сърцето ми иска
7.  Обичам себе си и мисля за всички хора с любов
8.  Обичам себе си и си прощавам напълно за всичко
9.  Обичам себе си и благодаря за това, което съм
10. Обичам себе си и забравям за моето минало
11. Обичам себе си и живея изцяло - тук и сега
12. Обичам себе си и знам, че бъдещето ми е светло, радостно и сигурно, защото аз съм обичано дете на Вселената и тя с обич се грижи за мен
13. ОБИЧАМ СЕБЕ СИ, НАИСТИНА СЕ ОБИЧАМ!


Тайната Визуализация

1.  Днес е началото на моя нов живот
2.  Аз започвам точно днес
3.  Всички хубави неща идват към мен
4.  Аз съм благодарен, че съм жив
5.  Аз виждам красота навсякъде около мен.
6.  Аз живея със страст и цел
7.  Аз се смея и се забавлявам всеки ден
8.  Аз съм буден, енергизиран и жив
9.  Аз се фокусирам върху всички добри неща в живота
10. и изказвам благодарност за всяко едно от тях
11. Аз съм в мир и едно цяло с всичко
12. Аз чувствам любовта, щастието и изобилието
13. Аз съм свободен да бъда себе си
14. Аз съм великолепието в човешка форма
15. Аз съм съвършенството на живота
16. Аз съм изключително благодарен да бъда азМоят творчески принос - завършване с линията на запечатването dance


ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЛИНИЯТА НА "ЗАПЕЧАТВАНЕТО" по Дона Идън - тази линия започва от основата на носа, м/у двете вежди и завършва в началото на окосмената част на челото. Чрез проследяването й, МОЖЕ ДА "ЗАПЕЧАТАТЕ" НОВА МИСЪЛ, МОДЕЛ, НАВИК

Техника на изпълнение:
Проследявате линията с известен натиск, като същевременно мислите за това, което искате да усвоите като нова мисъл, модел, енергиен навик...

 Eden Energy Medicine Programs
« Последна редакция: Август 20, 2011, 04:54:31 от Lenny_Pld (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #14 -: Август 20, 2011, 04:49:29 »

Цитат на: Amitola


Утвърждението  „Аз Съм”

То е много мощно! Обърни „ИСКАМ” в „Аз СЪМ” и се наслаждавай на магията!


Искаш нова кола? Обърни в „Аз съм” – „Аз съм щастлива да карам моята (точно описание) кола”

Искаш повече радост в Живота си? – „Аз Обичам  да съм радостна и да споделям тази радост с другите!”

Недоволна от работата? – „Аз съм щастлива да намеря перфектната работа, която ме удовлетворява във всяко отношение”


Схвана, нали? Можеш да използваш „Аз съм”, за да изпращаш Любов и Светлина пред теб – „Аз изпращам Любов и Светлина пред мен, навсякъде, където отида днес”

Каквото и да искаш, обърни го в „Аз Съм”. Няма значение дали е вярно или не е. Подсъзнанието не прави разлика между действително и въображаемо.
Ако добавиш и ЧУВСТВО към утвърждението, подсъзнанието ще побърза да ти помогне.

Опитай!     по Ребека Марина


Активен

Страници: [1] 2 3 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Loading
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Simple Audio Video Embedder
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!