Април 21, 2014, 01:03:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
  WebKBD
  Начало   Forum   Помощ Вход Регистрация  
Tweet
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Парични ритуали по НОВОЛУНИЕ И ПЪЛНОЛУНИЕ  (Прочетена 8857 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9863


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« -: Ноември 07, 2011, 11:40:11 »

Активен

Etere_
Модeратор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #1 -: Юни 16, 2012, 09:43:06 »

ЗЕМНИЯТ СПЪТНИК МОЖЕ ДА НИ Е ОТ ПОЛЗА В РИТУАЛИТЕ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ПАРИ.
ЛУНАТА Е СЪВКУПНОСТ ОТ ВИСШИ СЪЩЕСТВА...

Луната е съвкупност от висши същества, които особено много могат да помагат, ако се отнесете към тях с уважение и поискате онова, което им иде най-отръки. Ето ви един съвсем лесен ритуал за привличане на пари:
Започнете по време на новолуние и го изпълнявайте до пълнолуние. Нужни са ви голяма зелена свещ и свещник. Затворете очи, дишайте бавно и спокойно, докато почувствате, че сте напълно отпуснати. Представете си, че сте оградени с кълбо бяла енергия. Успокойте мислите си и ги съсредоточете към своята цел - привличане на пари. Започнете да си представяте как парите влизат в кълбото от бяла енергия. Как вие ги привличате по начина, по който магнитът привлича железните стружки. Представете си това толкова ясно, колкото можете. Усещайте движението на парите. Вземете свещта с двете си ръце и здраво я стиснете. Представете си, как вашата вътрешна сила се слива със съзидателната сила на Вселената. Свещта се явява този символ на сливане. През това време казвайте следното:
"Потоци от пари текат в моя живот. Това не вреди на никого."
Продължавайте да си представяте, как парите идват към вас от всички страни, сякаш носени от вятъра. След това запалете свещта и продължавайте да повтаряте същите думи. Оставете я да догори цялата. Изгаряйки, тя освобождава енергията, която вие сте създали, и тази енергия ще носи парите във вашия живот.

Ето още един ритуал, в който Луната играе важна роля:
Застанете с лице към Луната, независимо от фазите й. Дръжте в ръката си банкнота, свита на руло, и кажете на Луната колко ви се иска да се умножи това, което имате в ръката си, как ви е потребно точно колкото да стигне... Погледнете към земния спътник през рулцето от банкнотата и кажете на глас:
"Както аз те гледам през тези пари, така и ти ми дай от тях точно колкото да стигнат за благото на всички, без да бъде накърнена ничия свободна воля. Така е и така да бъде..."
После благодарете на Луната, все едно че е живо същество. Така трябва да усетите силата й. А тази банкнота носете винаги в портфейла си!

!!! Винаги, когато искате да получите нещо, пожелавайте и това да не причини вреда никому (т.е. всичко да бъде благоприятно за всички). И не посочвайте всеки път начина, по който да дойдат парите към вас. Най-добре е да позволите на Вселената да прояви своето разнообразие.
Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
lusiena
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 128


« Отговор #2 -: Август 09, 2012, 01:45:06 »

Ритуал при пълнолуние за измолване на желания и здравеДнес е 15 лунен ден и затова може да се проведе този ритуал
- нужно е да се носи бяло бельо ( или близко по цвят ) както от жени така и от мъже
-абсолютно ново правоъгълно огледалце - не голямо
- ваша снимка с видимост към очите
- снимка или картина на пълна луна цветна и внимателно изрязана от списание , книга или вестник
- икона на Богородица и на Светеца , чието име носите
- три свещи , от пчелен восък , които са от църва и свещник , който да не е дървен
- малко вълнена прежда или въже , на което са направени толкова възелчета , колкото са навършените ви години
- бяла покривка
-В първият ден на пълнолунието бъдете облечени в бялото бельо . На предварително застлана с бяла покривка маса поставете свещника с трите свещи, запалвайки ги произнесете следното : " Луната - Майка не ще подмине , а мен помощ ще застигне "
Излезате  от вашият дом , спъпвайки първо с десният крак на улицата. Огледалцето трябва да е във вас или в десният ви джоб или го дръжте с дясната ръка.
Гледайки отражението на пълната луна в огледалцето казваме : " Майко - Луна със сила пълна и раба Божий ( казвате вашето име ) също.Моля Богородица , царица на Луната маса да ми да посети.Амин "
Обръщайки се с лявото рамо се върнете у дома , там където провеждате ритуала .На масата поставете огледалото с огледалната повърхност нагоре, а върху него вашата снимка , а върху нея - снимката на луната. До снимките сложете иконата на Богородица  и около тях в кръг сложете въжето с възлите.Сега, поставяне показалеца на лявата ръка върху  името на иконата в същото време с докосване на пръстите  в  центъра на челото, прочетете заклинание:
" Царице Лунице позволи раба Божий (  кажете вашето име ) за ( кажете молбата си ) помощ да търси. Както ти Богородице Свята под Луната Сина си кърмила, така на Божия раб молбата ще чуеш .В името на Отца и Сина и Светия Дух Амин! " .
Всичко оставете на масата , така да  стои , нека свещите да догорят .
На сутринта сложете показалеца си в кръга от въжето и кажете : " Зората и Луната винаги помагайте на раба Божий (вашето име ). Преди обед вземето въжето и го вържете на дърво , ако е цъфтящо най-добре при спазване на следното правило - мъжко и женско дърво. През това време не говорите нищо.Преди залеза на Слънцето същият ден отивате в Божият храм и поставяте свещите пред иконата на Божията Майка . Първата е за здравето на близките хора , втората е за вашето здраве , като си казвате името , а третата е за предполагаеми ваши неприятели. Ефективността на ритуала, въпреки очевидната си сложност, е много силна.
Така че, по мое мнение, това  си заслужава.
Но запомнете: ритуала  на Луната може да бъде извършен  само веднъж в годината.


Превод за Дриймленд от руски - lusiena  

Благодарим на lusiena за превода  ssm5
« Последна редакция: Август 09, 2012, 02:58:42 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен
sissil
Модeратор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1091


Аз се обичам


« Отговор #3 -: Февруари 23, 2013, 12:03:35 »

Ритуал при пълнолуние

Този ритуал се прави трите първи дни на пълнолунието на всеки месец.

За направата на ритуала са необходими 3 монети с най- голяма стойност, 3 капки есенция от канела (може да се приготви от 3-4 пръчици канела и  1 чаша вода, всичко това ври до като остане количество по-мало от половината), едно зрънце тъмян, клонче от цветето седефче, една свещ жълта или със златно покритие (свеща нека да е по-тънка, ще се чака до като изгори)

Вечерта когато може да се види Луната през прозореца си правите малък олтар на масата и поставяте трите монети под формата на триъгълник - една горе и две долу -  в средата се слага свеща и се запалва.  Запалва се  тъмяна и капвате три капки от канеловата есенция на дланите си и започвате да ги търкате, гледайки към Луната казвате молбата:

"Пълнолуние което осветява моя живот, чуй моята молба и направи така, че твоята огромна власт достигне Земята и магнетизира тези монети за да се размножат по милиарди всеки ден и напълнят моето портмоне за да имам в живота си дрехи и храна ."

След това вземате седефчето  между  ръцете си и го търкате до като замирише и пак казвате молбата като гледате Луната:

"Пълнолуние което осветява моя живот, чуй моята молба и направи така, че твоята огромна власт достигне Земята и магнетизира тези монети за да се размножат по милиарди всеки ден и напълнят моето портмоне за да  имам в живота си дрехи и храна."

Изчаквате да изгори свеща (може да чакате с часове зависи от дебелината на свеща) и след като  изгори вземате трите монети и ги завивате в тиксо правите си талисман  и го носите в портмонето всеки ден. Можете да подновявате талисмана на всеки три месеца  или веднъж в годината, но тогава се прави на пълнолуние след рождения ви ден.

превод oт испански за Дриймленд sissil
« Последна редакция: Май 10, 2013, 01:49:18 от sissil » Активен

Най-великата ЛЮБОВ от всичко е да се научиш да обичаш СЕБЕ СИ!,
Christy La Belle
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1336


Сърцето ми е топло, Душата ми е свежа


« Отговор #4 -: Март 24, 2013, 11:29:44 »

Паричен ритуал с девет възела
Правим ритуала на растяща луна или пълнолуние


Вземете зелена копринена панделка/лента/около 30 см.
Връзвайте на нея девет възела, последователно като на всеки възел говорите:
С Първия възел започва вълшебството.
С вторият възел правя конкретното.
С третият възел парите идват към мен.
С четвъртият възел новите възможности са тук всеки ден.
От петият възел моят бизнес процъфтява.
Шестият възел вълшебството укрепява
Със седмият възел ми е даден успеха.
От осмият възел дохода ми е същество вечно растящо.
На деветият възел всичко това е мое богатство.
Носете панделката със себе си като талисман  drakonпревод за Дриймленд от руски  pavliniki и vulshebnitsa
Активен

В моите очи светлината, в моето съзнание изобилието, в моето сърце любовта!
sissil
Модeратор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1091


Аз се обичам


« Отговор #5 -: Май 10, 2013, 01:48:47 »

РИТУАЛ ПО ВРЕМЕ НА СЛЪНЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ В ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК ТЕЛЕЦ 9-10 МАЙ 2013 ГОДИНА

Слънчевото затъмнение изпраща  голяма мощност над нас и ние можем да я използваме, за да пренасочим живота ни.
С този прост ритуал можем  да използваме тази енергия, за да дадем нов старт на живота си. Той е прост. Човек трябва да бъде много ясно за това, което иска от живота и да се работи по него.

Първият ден на затъмнението- излизаме навън (вътрешен двор, тераса, улицата или където няма  покрив  за да ви освети  Луната и Слънцето)  затворете очите, както  чувствате мощната енергия, която ви обхваща и ви изпълва. Останете така за няколко минути и мислете за това, което се надявате да направите в живота си от сега нататък.

След това отидете в стаята си и седнете на леглото и напишете вашето искане  добре с детайлите. След това запалете нова свещ, няма начение цветa и прочетете на глас три пъти това, което сте писали на хартията.

Сгънете хартията на 8  и я сложете под възглавницата си. Спете върху нея.

Всяка нощ, в продължение на 21 дни (включително и в деня на началото на ритуала) запалете същата свещ след това прочетате на глас три пъти това, което сте написани на хартията и след това  я сгънете и я поставете под възглавницата, за да спите  върху нея.

На 21-я ден, когато приключвате ритуала, ще повторите  същото: запалете свещта, ще прочете на глас желанието ви  три пъти и след това ще  пристъпите към изгаряне на хартията с пламъка на свещта, оставяте го върху чиния, докато изгори  на цяло. След като  изгори листа излизате вън на същото място,  в който започнахте своя ритуал, и  издухайте пепелта по вятъра, като   гледате Слънцето и Луната и  казвате три пъти Благо-даря, Благо-даря, Благо-даря ви!

Това е всичко ...

Сега мислете за това, което искате да направите в живота си, започнете днес ...

превод oт испански за Дриймленд  sissil
Активен

Най-великата ЛЮБОВ от всичко е да се научиш да обичаш СЕБЕ СИ!,
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Loading
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Simple Audio Video Embedder
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!