Как да стана съзн. магнит за ИЗОБИЛИЕТО в ежедневието ми?(Линковете - в 1 пост)

<< < (5/39) > >>

Lenny_Pld ॐ (With love):
Цитат на: Etere_ в Юни 24, 2011, 07:17:43


КОВЧЕЖЕ ЗА ПАРИ
Този ритуал е много стар и има различни варианти. Същината е една: правите магическо ковчеже, после то става ваш талисман, който привлича пари в живота ви. Купете си кутийка за бижута или кутийка от парфюм, или просто намерете някоя подобна. Но вече не бива да я използвате за други цели. Изобщо, идеална е малката касичка за скъпоценности. Ритуалът започва при новолуние. Сложете в ковчежето пари с различен номинал: банкноти, метални монети. Трябва ясно да си представите, че парите в ковчежето имат свойството да се "размножават". Това не е абсурд, а магическо действие с помощта на мисъл-форма.
Има един важен закон в космоенергетиката: "Каквото си представиш, то ще се случи." Богатата фантазия играе съществена роля в магията. Често си мислете за това, когато имате дори малко свободно време. Скоро ще забележите, че магическото ковчеже работи. Ще последват събития, които ще спомагат за вашето благополучие. Ще ви направят изгодно предложение, може да спечелите от лотария, да получите премия или ценен подарък... Винаги споделяйте радостта си с ковчежето и слагайте в него поне една монета от получената печалба, като същевременно прибирате предишната.

РИТУАЛ ПРОТИВ БЕДНОСТ
Напълнете кана с вода и изречете над водата: "Й Х В Х! ЦАБАОТ, СЕРАФ, ДАРОМ ЕШ!"
(буквите и думите са малко странни, но такива трябва да са). Сложете каната там, където държите запасите си. Вкъщи винаги ще имате храна.


РИТУАЛ ЗА МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ ВКЪЩИ
Вземете една кана с капак и сложете в нея 3 карфици, 3 игли, 3 пирона и ги засилете със сол. Затворете плътно и 9 пъти разклатете силно. Запечатайте капака с восък от червена свещ и скрийте каната на скришно в някой шкаф.

РИТУАЛ ЗА ПАРИ
Извършва се при нарастваща луна. Много е добър на петия лунен ден. Вземете монета от 1 лев и 3 пъти повторете над нея "Отче наш". После 3 пъти повторете заклинанието:
"Отивам на пазара като продавач, връщам се в самурени кожи, донасям у дома имане, дай Боже толкова пари, че да няма къде да ги държим. Амин."
Носете със себе си монетата един месец, после я похарчете и отново извършете ритуала. Ще видите колко ще забогатеете!


МАЛКИ РИТУАЛИ ЗА ПАРИ
Тези малки ритуали за пари съм извършвала неведнъж през магьосническата си младост и бях извънредно доволна от техните резултати. 3 дни преди пълнолуние сложете под килима, по който минават всички, най-едрата банкнота, с която разполагате. На пълнолуние я извадете и я върнете там, откъдето сте я взели. Това е! Но действа страхотно! Следващата "операция" е доста сложна, но ако успеете да я осъществите, ще бъде чудесно. Преглеждайте всички банкноти, които минават през ръцете ви, за да видите дали няма съвпадения с вашите инициали и датата ви на раждане. Ако имате късмет и намерите такава, ще станете много богати. Но това не е всичко. Талисманът трябва да бъде зареден. Ритуалът се извършва при нарастваща луна в петък или неделя. Вземете лист хартия и напишете най-заветното си желание, което искате да постигнете с пари. Сложете отгоре банкнотата талисман, около нея поставете в кръг шест свещи и ги запалете. Докато те горят, представяйте си ярко и в цветове нещото, за което мечтаете. Когато свещите догорят, завийте листчето с желанието и банкнотата в малка чиста кърпа, с която сте избърсали лицето си, и ги приберете на скришно. До месец талисманът ще даде резултат. Но и вие не стойте със скръстени ръце и преследвайте мечтата си.

Следващите ритуали са изградени върху мисъл-форми. Вече знаете какво значи това.


Лепка. Представете си, че от главата до петите сте намазани с нещо много лепкаво: сладко, мед или лепило. А сега си представете, че отвсякъде: от вън, от тавана, откъм вратата към вас летят пари... Много, много пъстроцветни банкноти, желателно - зелени. И всички тези пари полепват по вас, направо се лепят, и вече са ви покрили от главата до петите. Толкова са много, че е невъзможно да ги преброите... А после ще ги съберете и ще ги сложите, да речем, в гардероба. И отново ставате лепкави...

Листопад. Настанете се удобно във фотьойла, сложете ръцете си върху коленете с длани нагоре и си представете, че отгоре се изсипват пари - много, много пъстри банкноти... Те кръжат като есенни листа и изведнъж в ръката ви пада дебела пачка пари. Почувствайте колко е тежка. Ето още една пачка и още, и още. Парите са тежки, те са много. Благодарете им, че са дошли при вас.

ДРУГ РИТУАЛ ЗА ПАРИ
Във вторник по изгрев слънце в книжно пликче насипете 3 чаени лъжички сол. Поставете пликчето в портфейла при парите. След това се приближете до прозореца, дръжте портфейла с парите и солта между дланите си и 7 пъти прочетете следното:
"Нашето дело на раби Божи (тук се казват имената) ще започне, нашата работа ще потръгне, нашата работа в пари ще се превърне и нека тези пари не свършват от днес и навеки. С тези думи заключвам катинар."
Ползва се за парични успехи при делови преговори. Ако отивате на среща, от която очаквате да получите печалба, извадете пликчето със солта от портфейла си и го сложете в десният си джоб. След срещата го върнете в портфейла. За всяко ново начинание трябва да правите на ново ритуала с нова сол.

АВТОР: НАИНА ВЛАДИМИРОВА
"365 МАГИЧЕСКИ РИТУАЛА ЗА БОГАТСТВО И ЩАСТИЕ"

Orenda:

        Обичам ви!!!   


       


       

Sorry, ако ги има, и съм пропуснала да ги видя.

Lenny_Pld ॐ (With love):
Зареждане на визитките
(Целта е да се привлече успехът в сферата на вашия бизнес)Ритуалът е за деловите хора, които не излизат от къщи, без да си вземат визитките. Не иронизирам, опазил ме Бог! Просто не всички имат такива. Аз имам и съм правила този ритуал. Дава чудесен резултат!
Целта е да се привлече успехът в сферата на вашия бизнес.

Изпълнява се по следния начин:

Най-добре е ритуалът да започне в сряда.

В единия от ъглите на визитката с много малки букви напишете магическата дума - VEHUIAH (името на първия от 72-та ангели на Кабала). Това многократно ще усили магическото въздействие на визитките. За да избегнете въпросите на околните какво означава тази странна дума, напечатайте я със същия цвят като този на самата картичка – така тя става невидима.

Купчинката визитки с написаната дума сложете на бюрото, седнете пред него в полутъмната стая, запалете свещ.

Гледайте ги 10 минути с мисълта как ще се озоват в ръцете на необходимите хора, колко пари ще ви помогнат да спечелите, как ще харчите тези пари, как всичко се подрежда възможно най-добре и щастието ви се усмихва. Представяйте си колко много пари ще спечелите, благодарение на своите визитки. Визуализирайте как правите покупки с голяма стойност.

След това трябва да заредите визитните картички - да им предадете част от своите жизнени сили и желания. Вземете цялата пачка визитки в дланите си  и им вдъхнете собствената си енергия. Повторете това 10 пъти, предайте им своята енергия и мислете за тях като за приятели и помощници.
После три пъти духнете купчинката. Сложете визитките настрана.

Правете това в продължение на 28 дни. Ритуалът продължава дълго време, но пък си струва!
После визитките могат да се сложат в портмонето и при необходимост да се раздават.

Успехът ви е сигурен!


Ритуалът беше  споделен от моята приятелка Червено Винце в темата "Подсъзнанието може всичко" , за което й благодаря (.10.)Според мен, така могат да се заредят рекламни дипляни и брошури (лично мнение)***
А това е почти същото от друга приятелка и съфорумка - nlucky   (.5.)Когато изготвяте  визитки , помолете дизайнера да напише в един от горните ъгли , нека дори с  най-малките  букви,  думата :
VEHUIAH  – ( „Аз съм един от любимците на Фортуна”) .

Тази магическа дума привлича късмета . Не отговаряйте на никого, каква е тази дума, и какво означава тя . За да се избегнете задаването на излишни въпроси, напишете думата в същия цвят, като останалата част от текста на визитката.

След това в много тиха и тъмна стая в дома си, трябва да седнете на удобно място около масата. На нея поставете пакета от визитки с магическата дума в ъгъла ,запалете зелена или златиста свещ.На масата не трябва да има нищо друго. В продължение на 10 минути релаксирайте и с немигащ поглед гледайте пакета с визитките, без да сваляте поглед от тях. Представете си  също, че Вие вече имате пари, за да направите големи покупки, без да броите колко именно ще похарчите.

След това трябва да " предадете" на визитките  Вашата жизненост. Вземете пакета с визитките в ръцете си  и вдъхнете в тях  собствената си жизнена енергия , представете си , че тази енергия е със златист цвят,  излиза от вашата уста и прави визитките златни. Дръжте визитките между дланите си. Три пъти духнете в пакета ,вдъхвайки им своята енергия.

Това трябва да се повтаря ежедневно по време на лунния месец( преди пълнолуние ) , като се започне това действие в Новолуние, в средата на  растящата Луна .

В края на месеца може да раздавате своите визитки, и те обезателно ще ви донесат  късмет и богатство.

Препоръки на автора:

Освен магическата дума е необходимо да се погрижите за качеството на визитките и техният външен вид.
Помнете любимата фраза на англичаните:
„Ние никога не получаваме втори шанс, за да направим първо впечатление”

http://www.magicwish.ru/publ/12-1-0-178Какви са правилата на международния етикет за подаването на визитна картичка?

Мила:
Съвети на една жена, която има всичките пари, от които има нужда и (почти) всички пари, които иска  ^-^

"А парите са важни за доста неща, които подпомагат тялото, което е храм на душата ни в този живот. Не трябва да ги презираме, а умерено да им се радваме, иначе бягат. А като избягат, и ни става малко трудничко, ама какво да се прави."

И още:

 "Никога не ги набутвай и тъпчи грозно по джобове и пормонета. Говори им, усмихвай им се. На саме, за да не те вземат за откачалка. Като излизаш из града, гледай витрините на най- скъпите магазини с радост и удовлетворение- попивай каквото има все едно си е твое и можеш с един замах да си ги вземеш в къщи всичките скъпотии там. Радвай се, представяй си, че е твое, но с лекота на перо, а не като амбициозен и затормозяващ стремеж. И си казвай: " Има достатъчно за всички."
И виж какво е станало с парите ти след половин година практика."

Starlight:
Цитат

Когато изготвяте  визитки , помолете дизайнера да напише в един от горните ъгли , нека дори с  най-малките  букви,  думата :
VEHUIAH  – ( „Аз съм един от любимците на Фортуна”) .
Дали може да се приложи и под друга форма, за тези които не ползват визитки?  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница