Април 16, 2014, 10:53:04 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
  WebKBD
  Начало   Forum   Помощ Вход Регистрация  
Tweet
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Йероглифните картини за медитация на Валери Добрев  (Прочетена 5988 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9843


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« -: Май 08, 2012, 10:02:41 »

Картините публикувам с разрешението на техния автор - Валери Добрев, за което му изказвам искрена благодарност  _ (27) _ (9) _ (10)

За връзка с него - valeri4000@yahoo.de
http://www.facebook.com/valeri.dobrev.9***

Цитат
ВАЛЕРИ ДОБРЕВ: ВЪВ ВРЕМЕТО НА ПРЕХОДА СЕ ЗАВРЪЩА ЕНЕРГИЯТА НА ЗЛАТНИЯ ДЕЛФИН
(от Вестник "ПСИХО" на 27 декември 2011 г. )


ВМЕСТО ВИЗИТКА

Чрез силата на думата, която Светлина познава и си служи, нека приближените Звезди, спуснали се тази нощ да припламват в огнен блясък на божествени Сърца Христови. Да бъде Пламък, Мост от Светлина, Любов, Сърца издигнати във Центъра Христов. Да бъдат озарени нека с Лъч Любов Христова, просветлени нашите Сърца.

В името на Аз съм, Аз съм това, което Аз съм, да бъде Рождество Христово!

Валери Добрев


 

- Рисувате не-земни същества, светове, символи. Не вярвам всичко това да е плод на въображението Ви. От къде получавате информацията, която претворявате в картини?

- В интерес на истината въображението е точно изворът на много от новаторските открития, споходили света, както Айнщайн казва, „Въображението е по-важно от знанието”. Това е един необятен океан, в който ние чрез креативната си творческа природа сме в състояние от първичната субстанция на Космоса да сътворим конкретната си мечта, затова първият етап на това сътворяване се извършва във въображението ни със силата на мечтаенето. Може да се каже, че ние носим в себе си всичката необходима информация, понеже се състоим от тяло душа и дух, а съзнателното разширяване на съзнанието по нишката /Антахкарана/, която ги свързва, ни позволява да боравим с повече духовна енергия и фина вибрация, което интерпретирано на физическо ниво се явява като идея, визия, мисъл форма.

- Картините, които рисувате, условно бихме могли да разделим на три групи – свещена геометрия, мандали и фантастика. Какво е предназначението им, как могат да бъдат ползвани?

- Някои от картините например, са проявени вследствие на осъзнато познание, до което съм се докоснал и усвоил. Така картините се явяват начинът да споделя преживяното със света, като отпечатам самото познание в картината. Свещената геометрия си я припомнях от книгите на Друнвало Мелхиседек, като с прочетеното паралелно чертаех на компютъра и влагах допълнително креативност. След това вече свещената геометрия ми помага при изграждането на дадена мандала.
Йероглифните мандали с делфините са конкретно предназначени за медитация, като просто се положат свободно ръцете върху картината и се отпусне човек. С тези рисунки е свързана разумната сила на природата и те са изрисувани по подобие на нашите енергийни матрици, което й позволява да взаимодейства с енергийните центрове/чакри и фините ни тела. Една от основните им цели е повишаване и хармонизиране на вибрацията на сърдечния център през енергийния канал ръка-сърце-ръка, от там нагоре се хармонизира и мостът с ума, така светлинният стълб се издига и енергията започва да циркулира в тороиден контур, което е функция на светлинното ни тяло МерКаБа. Съзерцаването на картината също има ефект и носи спокойствие, щастие, мир и хармония. В общи линии задачата на картината е да помогне на съзерцателя да достигне до по-дълбоко разбиране за себе си.

- Боравите с йероглифите с лекота. Какво представляват и как се появяват те - познание или информация са, която получавате свише? Изобщо кой движи ръката Ви, докато ги изписвате?

- Преди около шест години разбрах, че мога свободно да изписвам йероглифите, когато за първи път се получи, имах усещането, че винаги съм го можел.
Базата данни, която носим от прераждане в прераждане е винаги на наше разположение, всичко придобито като умение се съхранява в този наш склад, който е наистина огромен и когато в дадена инкарнация е необходимо да се извърши нещо конкретно, то от базата данни идва на помощ споменът за най-подходящото за целта умение. В началото не знаех как да ги разчитам и виждах във въображението си как пространството е наситено с движещи се йероглифи в различни форми, нещо много наподобяващо „Матрицата”. В представите ми йероглифите са своеобразен език на светлината, форма на проявление на разумната Божествена сила.

- Защо именно йероглифи? Кодове, енергийни носители или послания само за посветени са те?

- Йероглифите по своето естество носят този Космически Код на Вселената под формата на вибрация,
съхраняваща в себе си енергия и информация. За да се отпечати и съхрани в тримерното пространство на твърд носител, вибрацията трябва да приеме проявление, това са йероглифите. Те не са като буквите и думите, които също са проявление на вибрацията и да се четат, а по-скоро се възприемат от това, на което са подобни, т.е. от фините сетива на енергийните ни тела. Когато този код се подреди с разбиране спрямо космическите закони и геометрията на някои общовалидни форми на съществуването /тор, тороид и торсионни полета/, то може да се каже, че вече е впрегната в действие разумната сила на природата.
Самият аз се уча от йероглифните картини, разбира се, това всеки може да го направи.

- Делфините са един от основните символи, които присъстват в картините Ви. Каква е тяхната енергетика и посланието, което носят? Освен това прави впечатление, че често избирате златния или жълтия цвят. Защо?

- Делфините са високоеволюирали същества и заедно с китовете поддържат кристалната планетарна решетка, с която всичко живо е свързано, пренасят Кристалната Светлина на планетата и закотвят светлината на океанските води. Преди шест години имах изключително силно преживяване с делфините, тогава плувахме заедно в океана. Докато имах това преживяване, някаква трансформация се случваше с мен, която усещах дори на физическо ниво за няколко дни. На другата сутрин нарисувах изумрудено златист делфин с йероглифи, след време някак се изгуби картината и преди четири месеца попаднах на канализиран материал от Архангел Метатрон за възраждането на енергиите на Златния Делфин, тогава в съзнанието ми изплува ясно картината с делфина и в същата седмица самата картина се появи обратно при мен чрез сестра ми. Това беше достатъчно ясен за мен знак и видях как ще изглежда първата йероглифно структурирана картина с енергиите на Златния Делфин.
Тази енергия се съдържа в нас и на подсъзнателно ниво призовава човечеството да пробуди вътрешната си Божественост и Истинско АЗ. Златният Делфин се връща, това сме ние и тяхното време е сега.
Златният Делфин има огромна аура от чиста златна кристална светлина, която е пътеводител към чистата Безусловна Любов. Тази енергия е дошла първоначално на земята, за да внедри кодовете им преди планетата изцяло да е преминала към полярната дуалност и същността й сега се завръща, за да изиграе важна роля при прехода на земята и човечеството.
Първо по интуиция използвах Златния цвят, след това научих за него, че е проявление на дванадесети планетарен лъч – Любовта на Създателя и включва в себе си всички лъчи, цветове, честоти и качества. Този лъч въплъщава Махатма енергията - Аватара на Синтеза – Аз Съм Присъствието, и се спуска до нас през всички 352 нива от Източника.

- Какво отличава свещената геометрия от символите?

- Свещената геометрия е A,B,C на Сътворението и се базира на сакралните пропорции в редицата на Фибоначи, или т.нар. златно сечение, което представлява съотношението на 1 към 1,618. Това е идеалната пропорция и е символ на красота, хармония и съвършенство в изкуството, науката и природата. На базата на златната пропорция се изгражда спиралата – фундамент във Вселената. Тогава всеки един символ и неговата енергия може да бъде построен и изразен чрез свещената геометрия, която е един от инструментите на битието.

- Имат ли картините Ви лечебни свойства и ако да, какви?

- Тези картини са все още в ранен етап на изследване. Едно от основните им предназначения е да послужат като помощно средство за духовното усъвършенстване на човека, което би довело до едно естесвено оздравяване на цялостния организъм.
Също така могат да се приложат за зареждане на водата с фи-кристална структура /едно от свойствата на енергията на Златния Делфин/, като се постави изображението под съда. Делфините по своята природа са многоизмерни същества и изкусни лечители, независимо от разстоянията, те действат на фино ниво и с кристалната решетка, а постредством енергетиката на картината може много лесно да се влезе в директен контакт с тях, което е наистина прекрасно преживяване.

- Пожеланието Ви към читателите на вестник „Психо“?

- Нека благодатна светлина в мир, радост и любов бликва във сърцата Ви на пламък, спуснал се окрилен с Божествен зов.

Интервюто взе: Анна Димитрова

****

Сърце отвореноПървата йероглифно структурирана картина е високоенергийно изображение, структурирана с новите енергии на златната епоха и вграден светлинен код, който представлява космически език на светлината, интегриращ от високите сфери енерго-информационно тороидно поле, което е в съответствие и синхрон с тороидното електромагнитно поле на човешкото сърце.
Медитация с картината се осъществява с полагането на двете ръце в централната част върху делфините. Така през енергийния канал ръка – сърце – ръка се издига общото тороидно поле. Повишават се вибрациите на личностната сърдечна чакра, потокът продължава нагоре през гърлената чакра и се отправя в епифизата/трето око и коронна чакра. Енергията работи за синронизиране на моста сърце и ум. Може да се проявят преживявания с делфините и плазмената вода.

Делфинска вода е структурирането на водата с картината при поставянето й под воден съд или прикрепването й към него.

За звездния код и енергията на Златния Делфин - какъв е и как работи - Валери е разказал подробно ТУК
« Последна редакция: Август 25, 2013, 02:09:13 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9843


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #1 -: Май 08, 2012, 10:06:52 »

Делфински свят. Кралска лилияТова е следващата картина от поредицата „Звездни кодове на светлината” с енергиите на Златния Делфин и фи-кристалната решетка.

Картината е йероглифно структурирана в тороидно поле, като делфините са във формация на кралска лилия, което представлява стилизирана лилия или лотос, които са символ на чистотата, Дева Мария, Светата Троица и в своята същност представлява сърдечния трилистен пламък на Христовото сърце. Сферата под делфините изобразява енергийния център под стъпалата в човешкото енергийно тяло, който осъществява заземяването и връзката ни с планетарното кристално ядро. Сферата отгоре се явява звездата на душата или енергийният център над фонтанелата, с който кореспондира душата към личността.

Медитацията с делфините при допир на ръцете с тях протича в голяма степен на ментално/умствено ниво, стимулира се менталното тяло. Визуално може да се проявят, да ви покажат много идеи в креативна насока или по-пълноценно осъзнаване на материята/въпрос, върху които работите.

В енергийно отношение вибрацията преминава/свързва се през ръцете и тороидното поле на картината взаимодейства със сърдечното тороидно поле, което води до повишаване на собствената вибрация. В определен момент е възможно потокът да се формира като осмица/безкрайност, при който се усеща енергията да протича от дланите в затворен осмоичен контур, в този момент може да се нагнети голямо количество енергия.
« Последна редакция: Август 25, 2013, 02:04:48 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9843


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #2 -: Май 08, 2012, 10:11:23 »

Скъпоценност в лотосаТова е третата йероглифно структурирана картина с енергиите на Златния Делфин и фи-кристалната решетка.

Картината има за цел да повдигне и съпреживее пламъка и вибрациите в Христовата сърдечна чакра, която се намира зад гръдната кост, между слънчевия сплит и личностното сърце, като в основата на Христовото сърце се помещава белият лотос, в който лежи безценната скъпоценност, именно там гори и се разгаря трилистният Божествен пламък в човека.

Този пламък в лотоса е свързан по вертикалната линия тяло-душа-дух/монада със свещения пламък на Цветето на Живота, пламтящо в планетарното кристално ядро, от там в белия лотос, издигащ трилистния сърдечен пламък, разрастващ се във Виолетовия трансмутиращ пламък и Божественият огън.


В картината са интегрирани два портала за ръцете /очите Уджат/, които са изработени според хиромантията и енергийните центрове на дланите. При медитация с картината чрез полагане на ръцете върху нея, което създава пряк контакт или съзерцаване се нагнетява огънят в белия лотос, Виолетовият трансмутиращ пламък служи за трансформация и пречистване, след което сферична диамантена светлина се разраства и интегрира диамантеното тяло, което от своя страна пронизва на клетъчно ниво, преструктурира клетките и разгръща дванадесетнишковата ДНК спирала.

Това е основният спектър на действие и предназначение на картината. В процеса на работа с картината и разумните сили на Космоса е възможно да бъдат предприети лечебни практики за пречистване, синхронизиране и постигане на целта.
« Последна редакция: Август 25, 2013, 02:11:12 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9843


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #3 -: Май 08, 2012, 10:18:15 »

Среща с БогинятаЧетвъртата йероглифно структурирана картина с енергиите на Златния делфин въплъщава срещата с Богинята. Златните делфини в проявлението на плана се явяват като емисари на Божествената Майка.

Енергийната структура, която картината помага да бъде интегрирана е Короната, Слънчевият код и Космическото сърце. При съприкосновение с картината чрез ръцете /което реализира много добър енергиен контакт/ или съзерцаване се спуска короната, която носи усещането над главата за ефирен пламък или полет на птица. Това състояние на съзнанието е аспект на нашето космическо съзнание и подлежи да бъде синхронизирано по наша воля с личностното ни съзнание, докато това не се случи се усеща над главата ни леко люлеене или подобно на реещ се полет /това е преди да се отъждествим с космическото си съзнание/. В енергийно отношение синхронизацията с короната може да стане като вниманието се насочи към скъпоценността/диаманта в лотоса на Христовото ни сърце и диамантът, който е в короната, каквото горе, такова и долу, както е изобразено на картината – единият диамант се намира в лотоса, а другият диамант се намира над Богинята в короната на върха на Космическото сърце. Мисълта за тези две диамантени точки позволява люлеенето на короната да се установи, птицата да се отъждестви с личността ни или да интегрираме едно по-високо наше присъствие в съзнанието си на земен план. При това вече короната е на мястото си, издигнат е лъча между двата диаманта и следващата стъпка е спускането на Слънчевия код. Сега вече започва да тече буквално златна светлина, която ни изпълва от стъпалата нагоре постепенно и много бавно. Дишайте и се наслаждавайте на тази светлина, вижте какво се случва когато изпълването със светлина достигне сърцето, а след това и главата. Картината е изработвана в седмицата точно по време и след слънчевото изригване на 23ти януари и с това в нея са внедрени соларните кодове.
Следващата интересна нота е да се върнете към короната, да се качите със съзнанието си там горе и да погледнете през очите на космическото същество, което сте! От тази височина на вашето съзнание съзерцавайте с космическия си поглед планетата, почувствайте цялостта си с безпределите на хоризонта, на това, което е под и над вас, наслаждавайте се на собствената си природа, на единно и цялостно Космическо сърце, което е в състояние да прегърне всяка една звезда, грееща в обятията на Божествената Майка.
Картината притежава енергийни портали за ръцете, съобразени с хиромантията/палмистрия. Те представляват двете сини ръце с всевиждащите очи, това е много древен символ, присъстващ в много култури и цивилизации. Този древен символ съчетава ръката като инструмент за проявление на Творението с всевиждащото око на Бога/Богинята, наричан още с имена като „Ръката на Мистериите” и „Ръката на Фатима”.
Един от съществените моменти е срещата с Богинята, това може да го направите като се обърнете към нея с едно от имената на нейното проявление - Махатма Ра Менора, Шекина, Богородица, Куан Ин, Изида, Лакшми, Сарасвати, Taрa, Гая и много други, като всяко име носи вибрацията на аспектите с които се отъждествява съответното проявление на Богинята

В момента двете картини „Среща с Богинята” и „Великото Централно Слънце – Космически портал” се намират в Център Сен Жермен, София, бул. Александър Малинов 51, вход. Б, етаж 7, офис 19, където можете да изпитате енергетиката на картините в цял ръст и да получите ако желаете копие от цялата поредица на картините с енергията на Златния делфин.
« Последна редакция: Август 25, 2013, 02:13:08 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9843


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #4 -: Май 08, 2012, 10:22:48 »

Великото Централно Слънце – космически порталПетата йероглифно структурирана картина с енергиите на Златния делфин интегрира издигането и свързването на Свещения пламък на Цветето на Живота от планетарното кристално ядро със сърцето, с Вселенското ядро и Централното Слънце за нашата конкретна Вселена.
Картината представлява космически портал с Великото Централно Слънце, който се осъществява по йерархична стълбица чрез ядрата на Слънчевите Логоси.
В долната част на картината е изобразено пламтящо Цветето на Живота с централна част Скъпоценност в лотоса, трите Златни делфина пред Слънцето, олицетворяващи трилистния сърдечен пламък и Слънчевото тяло, както и двете портални длани с очите Уджат, разклоняващи се от основата на сърцето или Скъпоценността в лотоса, които и спомагат за медитация с картината чрез полагане на ръцете върху нея. Тази структура реализира енергийната връзка на пламъка от Земното ядро със сърдечния пламък. В горната част е разположен Млечният път, галактиките на нашата Вселена и Централното Слънце, което ги обединява. Двата делфина се явяват космически същества – Разумни сили, съпътстващи процесите свързани с картината.
В планетарното кристално ядро се помещава Свещения пламък на Цветето на Живота, с който всяко живо същество на Земята е свързано. При издигане на Свещения пламък, енергията протича нагоре по-интензивно през центровете на стъпалата и достига до центъра на сърдечния пламък. Издигането на Свещения пламък в сърцето е много важна част от нашата еволюция на Земята, свързан с нашето пречистването и ускоряване на личната ни еволюция, също така позволява да се хармонизираме с космическите процеси, които протичат и взаимодействат с нашите тела. С това ние съзнателно сме включени като част от енергийния поток на Фотонния пояс.
Издигането на пламъка продължава през ядрата на слънцата, галактическото ядро на Млечния път и достига до Великото Централно Слънце на нашата Вселена. Картината носи усещането за висота на съзнанието и директен контакт с Централното Слънце, наслаждавайте се на тази връзка. Там се разпределят и обединяват потоците на много галактики, където може да срещнете една огромна библиотека, може също да се отправите и към купола /короната с диаманта/ на този изключителен храм, от който извира блестяща светлина. След като сте част от обединителния поток на Централното Слънце може да се оставите на спускането на светлината надолу, нека цялото ви същество се изпълни с тази Светлина, тук може да разберете връзката с вашето Слънчево тяло, с който код е свързана картината. Друг интересен момент е преживяването и осъзнаването на тази слънчева природа – Фениксовият огън!

Картината е висока 2 м и широка 1,5 м, като е изработена във връзка със соларното събитие, което се случи между 11 и 13 март. На спътниковите снимки може да се види в този период огромно тъмно пространство с формата на триъгълник. През нощта на 13ти като си легнах внезапно започна странна треска, при която стъпалата си усещах ледени, а съзнанието ми блуждаеше часове наред в някакъв транс, в този период Юпитер и Венера също бяха в близост на звездното небе. На сутринта вече ми дойде идеята да направя нещо, и то да издигна Свещения пламък от земното ядро в сърцето си, щом започнах веднага усетих стопляне на стъпалата и вероятно на петата минута бях заспал. На следващата вечер в медитация преживях много ясно връзката с ядрата и Централното Слънце. Идеята с тази картина е да споделя важността от този процес на свързване с пламъка на планетарното ядро, и как ни хармонизира с космическите процеси, които се случват толкова интензивно в днешно време.

Това е триъгълната форма на Слънцето от спътниковите снимки
http://defragyourmind.blogspot.com/2012/03/triangle-shape-coronal-hole-in-sun-must.html#!/2012/03/triangle-shape-coronal-hole-in-sun-must.html


В момента двете картини „Среща с Богинята” и „Великото Централно Слънце – Космически портал” се намират в Център Сен Жермен, София, бул. Александър Малинов 51, вход. Б, етаж 7, офис 19, където можете да изпитате енергетиката на картините в цял ръст и да получите ако желаете копие от цялата поредица на картините с енергията на Златния делфин.


« Последна редакция: Август 25, 2013, 02:21:01 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9843


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #5 -: Май 08, 2012, 10:27:24 »

Розата на АлхамбраПулсираща звезда е Розата на Алхамбра, издигаща се в пламъците на Виолетовия трансмутиращ пламък. При медитация с картината може да видите излъчваща се светлина от централната част, като тази светлина е част от огъня, който е интегриран в картината. Първоначално огнената роза изпълва дланите ви с ярка светлина, която може да се задържи в тях, след което пламъците й директно се свързват с пламъците на Христовия сърдечен център и така много интензивно повишават вибрациите му. Може визуално да се постави розата в гърдите, в Христовия център, просто го вижте това. Друг интересен момент е, когато пулсите на розата и пуслите на пламъците в гърдите започнат синхронно да хармонират. Следващият важен момент е, когато пребивавате известно време в тази огнена сърдечна вибрация, то може да се повишат и вибрациите в долните центрове, тези на първа, втора и трета чакра, което може да бъде съпроводено с по-интензивно издигане на Кундалини енергията от основата.
Картината е йероглифно структурирана и вибрационно свързана с Виолетовия трансмутиращ пламък на Сен Жермен, в това отношение може буквално да видите същността на този пламък, как с горенето си поглъща, пречиства и трансформира.

Картината е изработена специално за духовен център "Алхамбра"

ТУК може да прочетете "Легенда за розата на Алхамбра"

« Последна редакция: Август 25, 2013, 02:27:12 от Lenny_Pld ॐ (With love) » Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9843


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #6 -: Юни 09, 2012, 11:50:02 »

Златната роза

Божествен дар е Златната роза, а пламъците й се издигат като върховия Христов пламък, затова нека бъде приета със сърдечните огньове в гърдите.
Специфичното в картината е, че Златната роза в основата на същността си е йероглифно структурирана и в нея са интегрирани кодове на Божественият свят. Целта на тези кодове е да помогнат на човека за отварянето на Божествените порти на своята Същност на вътрешен план, както и за балансирането на своите мъжка и женска енергии.
При медитация с картината чрез полагане на ръце върху нея започват да протичат много фини вибрации, чиито фокус се съсредоточава по протежение на гърдите по линията на сърцата /Христово и личностно/ и върховият пламък достига на около 5 см. под ямката между ключиците. След като фокусът на огъня на Златната роза се е хармонизирал в тази част на гърдите, след това поема на горе по светлинния стълб в спирала, като започва да хармонизира двата мозъчни дяла. Тук е особено специфичен момент, сякаш импулси започват да се прехвърлят между двете мозъчни полушария, за да се синхронизират в началото импулсите може бавно да прескачат от единия дял в другия и обратно, след това може да зачестят/променят тези пулсация на мозъка, което всъщност представлява стадий на промяна на мозъчните вълни /алфа, бета, гама, тета/.
В следващия етап ако не сте заспали, защото тук е ключовият момент, паралелно със синхронизацията на мозъчните дялове започват и пулсациите в спиралния светлинен стълб нагоре през висшите чакри, сега пулсацията може да зачести по целия стълб, като се стреми да влезе в определен синхрон, почувствайте тази хармонизацията по цялото протежение на светлинния си стълб до Източника, така че, каквото горе да стане такова и долу, тук е моментът на издигането на съзнанието в Божествените селения, това е изключителен момент, в който границата на сън и будност е толкова тънка, че може да се озовете в друг вълшебен свят.
Активен

Lenny_Pld ॐ (With love)
Админ
Маг
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 9843


ॐ ВЪЛШЕБНИЦА ПО СОБСТВЕН ИЗБОР ♥ АЗ СЪМ АЗ ♥


WWW
« Отговор #7 -: Юли 25, 2012, 06:05:22 »

http://www.youtube.com/watch?v=ePZXD5afenk&feature=youtu.be

Медитация с картини на Валери Добрев    ( С благодарност към Ценка Стойчева за клипа  ssm5)
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Loading
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Simple Audio Video Embedder
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!