Твърдения за фокусиране върху истината
Неспособност да простимКогато прощавам, се научавам да виждам нещата, така както Бог ги вижда, да разбера защо се случват и да знам че всичко се случва за мое най-висше благо.
Разрешавам си да бъда любяща и прощаваща към себе си и към Бог и към другите.
Аз съм тази, която създава това, което съм в момента. Аз ще простя и ще се освободя от миналото.
Деструктивно поведениеИзбирам само истината и любовта.
Избирам да се освободя от контрола на всичко около мен и освободена да посрещна любовта и радостта.
Нищо няма надмощие над мен докато аз не разреша. Избирам да бъда свободна.
Погрешни вярванияКакто сърцето ми оздравява, така и аз се научавам да вярвам в тези истини и да ги чувствам в сърцето си:
Аз съм обичана, Аз съм опростена, Аз съм стойностна и ценена.
Бъдещето е пълно с надежда. Аз съм в сигурност и в безопасност.
Аз мога да се наслаждавам на всеки момент. Аз мога да вярвам на себе си и на другите.
Аз мога да обичам себе си такава каквато съм.
Аз имам силата да избирам и да действам според своите избори.
Така както съзнанието и разбиранията ми се разширяват, така и истината става ясна. Избирам да видя истината и да действам съобразно нея. Избирам да вярвам на истината в моето сърце.
ЛюбовУча се да давам и получавам безусловна любов:
Внимание: желание да се фокусирам върху някой друг
Уважение: не чувствам желание да променям хората, а просто ги приемам
Оценяване: чувствам признателност, благодарност и уважение към хората, такива каквито са
Разрешавам си да обичам и уважавам себе си.
Любовта е светлината в света, която разпръсква мрака и разкрива истината.
РадостТака както се грижа за себе си и се лекувам, аз се уча да се радвам на себе си.
Всеки ден е подарък и аз избирам да отворя всеки подарък с радост и благодарност.
Щастието зависи от обстоятелствата. Радостта идва въпреки обстоятелствата, аз избирам радостта.
Аз разрешавам на себе си: да си почивам без вина, да се наслаждавам на живота си ... -
тук допълнете списъка с неща по ваш избор
СпокойствиеАз съм отглеждана и поддържана от Божията любов. Аз съм част от невидимата, но перфектна тъкан на живота. Аз избирам да се наслаждавам на настоящето и вярвам, че бъдещето ще се разкрие, както трябва.
Търпение Избирам да се чувствам спокойна и цялостна, правейки най-доброто във всеки един момент.
Аз мога да обичам себе си сега, без да чакам друг човек, предмет или обстоятелство.
Аз мога да релаксирам напълно, знаейки че съм в безопасност и на сигурно място в настоящето.
ДобронамереностАз съм добронамерена и помагам на другите да се чувстват обичани и оценени.
Тези, които се отнасят грубо с мен, се отнасят грубо със себе си. Аз избирам да им простя и да започна цикъл на добронамереност и състрадание.
Аз избирам да направя промяна в света чрез благост и добронамереност.
Аз избирам да се отнасям към себе си и към другите добронамерено и състрадателно.
ДобротаДори другите и да не забелязват, аз ще продължавам да уважавам себе си и да избирам това, което е правилно.
Когато аз избера това, което е правилно, живота е добър и аз се чувствам сигурна.
Аз вдишвам живот; аз издишвам срама.
Аз вдишвам светлина;аз издишвам страха.
Аз вдишвам любов; аз издишвам вината
Аз вдишвам Божията воля; аз издишвам егото.
ДовериеВярването може да претвори желанията на сърцето ми в реалност. Аз избирам да имам вярата, която може да премести планини. Аз притежавам знанията и ръководството, които са ми нужни, за да се справя каквото и да се случи.
Смирение Аз избирам да обичам живота и да обичам себе си, без да се сравнявам с другите.
Другите ще ме обичат такава каквато съм, както и аз ги обичам такива каквито са.
Победата не е всичко. Безусловната любов е всичко.
СамоконтролАз мога да се наслаждавам на живота с енергичност и ентусиазъм и въпреки всичко да продължавам да правя правилни избори за себе си и другите. Аз съм в състояние да правя всичко, просто защото Бог ме подкрепя. Аз мога да дам своя принос за балансиране на живота, просто като живея балансиран живот.
Това са твърденията без тези, които цитират Библията, извинявам се на господата, че съм ги превеждала в женски род, правила съм ги за себе си