Април 17, 2014, 09:24:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
  WebKBD
  Начало   Forum   Помощ Вход Регистрация  
Tweet
Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МАГИЧЕСКИ РИТУАЛИ ЗА ВСЯКАКВИ СЛУЧАИ  (Прочетена 91213 пъти)
Хърмаяни и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« -: Юни 23, 2011, 07:40:31 »

НАИНА ВЛАДИМИРОВА - "365 МАГИЧЕСКИ РИТУАЛА ЗА БОГАТСТВО И ЩАСТИЕ"

МАГИЧЕСКИ РИТУАЛИ ЗА ВСЯКАКВИ СЛУЧАИ

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЕ ЧРЕЗ МЕТОДА НА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ.
Мнозина знаят, че словото и дори мисълта са материални. Но малцина го използват. А би трябвало! Добре обмислете желанието си, мислено го нарисувайте и подробно го оформете и в цветове. Например искате кола, жилище или работа. Нека в мислите ви те да бъдат толкова материални, че да ви се прииска да ги докоснете. Виждате цвета, големината и марката на автомобила, със сетивата си чувствате каква е тапицерията в купето, чувате музиката от магнетофона. Всеки ден сутрин и вечер мислено се качвате в тази приказна кола и отивате на работа (докато в действителност пътувате с градския транспорт), вечер се прибирате от работа, включвате алармата и я оставяте под прозореца на апартамента си...
А после поглеждате навън и виждате любимата си кола... И така всеки ден. За този метод може да ви потрябва повече от месец, но той със сигурност ще даде резултат. Само трябва много да се постараете. Междувременно Висшите сили ще ви посочат как да спечелите пари, за да си купите своята мечта. Няма да я крадете я!

РИТУАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЕ.
Този ритуал е мощен и красив. Провежда се 7 дни без прекъсване. Трябва да запомните, че всеки започнат ритуал не бива да се прекъсва. Затова се постарайте да прецените силите и времето си. Ако не може сега, отложете го. Защото в енергийно отношение прекъсването отслабва всяка магия. Вземете малка църковна свещ и с флумастер нанесете 6 еднакво големи деления. Получават се 7 части - това са седемте дни на ритуала. Поставете свещта в свещник и напишете желанието си на хартия. Сложете листа с желанието под свещника и запалете свещта. Докато тя гори до първата чертичка, изричайте над огъня своето желание. Щом свещта се стопи до чертичката, загасете я. Поставете свещта и листчето под нея на перваза на прозореца до следващия ден. Отново изпълнявайте ритуала всеки следващ ден. На седмия ден, когато свещта почти догори докрай, вземете листчето и го запалете с огъня от нея. Разпръснете пепелта през прозореца. Желанието ви много скоро ще се сбъдне.

МОЛИТВА ЗА СБЪДВАНЕ НА НЯКОЕ ЖЕЛАНИЕ.
Запалете свещ пред прозореца така, че димът да излиза навън. Седнете до нея и изричайте тази старинна молитва минимум 3 пъти. А свещта нека догори. Ритуалът се изпълнява седем дни поред.
"Просвета Майко Богородице, къде спа, къде пренощува? При Иисус Христос, на престола. Сънувала тя един ужасен, много ужасен сън – как приковали сина й за ръцете и краката към кръста в Усурийските планини.
Сине мой, сине обичен, на кого ме оставяш? На Преснетата Майка Богородица. Идеш ли в съда, прав ще бъдеш; в гората срещу изгубване, срещу еретик, срещу клеветник, срещу пролетни води. Амин. Амин. Амин."

И кажете желанието си със свои думи. Тази молитва е много силна, проверила съм я. Пък и не само аз. Помага дори срещу затвор.

СТАРИННИ МОЛИТВИ ЗА ВСЯКАКВИ СЛУЧАИ В ЖИВОТА.
"Господи! Дай ми сила, да приемам това, което не мога да променя, доблест, за да променя това, което мога, и мъдрост, за да мога да различавам едното от другото!"
Много добре е да изричате тази молитва сутрин и вечер преди лягане. Сами ще се убедите колко лесно ще може да се справяте с проблемите, които преди са ви изглеждали нерешими.

Следващата молитва може да се използва винаги, защото помага при всякакви ситуации. Произнася се 3 пъти: първия - на излизане от къщи, втория - някъде по пътя, третия - преди стигане до работа или до необходимия човек: "Боже мой, с мен ела. Ти напред, аз - след теб."

« Последна редакция: Юли 19, 2013, 06:24:49 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #1 -: Юни 24, 2011, 06:43:30 »

Продължение...

КОВЧЕЖЕ ЗА ПАРИ.
Този ритуал е много стар и има различни варианти. Същината е една: правите магическо ковчеже, после то става ваш талисман, който привлича пари в живота ви. Купете си кутийка за бижута или кутийка от парфюм, или просто намерете някоя подобна. Но вече не бива да я използвате за други цели. Изобщо, идеална е малката касичка за скъпоценности. Ритуалът започва при новолуние. Сложете в ковчежето пари с различен номинал: банкноти, метални монети. Трябва ясно да си представите, че парите в ковчежето имат свойството да се "размножават". Това не е абсурд, а магическо действие с помощта на мисъл-форма.
Има един важен закон в космоенергетиката: "Каквото си представиш, то ще се случи." Богатата фантазия играе съществена роля в магията. Често си мислете за това, когато имате дори малко свободно време. Скоро ще забележите, че магическото ковчеже работи. Ще последват събития, които ще спомагат за вашето благополучие. Ще ви направят изгодно предложение, може да спечелите от лотария, да получите премия или ценен подарък... Винаги споделяйте радостта си с ковчежето и слагайте в него поне една монета от получената печалба, като същевременно прибирате предишната.

РИТУАЛ ПРОТИВ БЕДНОСТ.
Напълнете кана с вода и изречете над водата: "Й Х В Х! ЦАБАОТ, СЕРАФ, ДАРОМ ЕШ!"
(буквите и думите са малко странни, но такива трябва да са). Сложете каната там, където държите запасите си. Вкъщи винаги ще имате храна.

ЗАКЛИНАНИЕ ЗА УСПЕХ ПРИ ПРЕГОВОРИ.
Преди да влезете в кабинета на някого, с когото ви предстои важен разговор, трябва 3 пъти да кажете това заклинание (желателно е добре да си представите лицето на човека или поне да знаете името му):
"Аз раба Божий (вашето име) за храна на вълка животни ще доведа. Застани пред мен (името на човека, който ви трябва), както аз пред теб! Оглушей, онемей, вкамени се, а аз каквото трябва ще сторя, четирийсет думи ще повторя, както кажа, тъй да бъде. Всички права са на моя страна!"
И смело влезте в кабинета. Въпросът ще се реши във ваша полза. И още нещо. Не бива да променяте думите в заклинанието, дори да не ги разбирате. Защото много от заклинанията са дошли от дълбока древност и ние може изобщо да не сме чували някоя от думите в тях.

ЗАЩИТНИ МОЛИТВИ.
Ето още две чудесни молитви, които помагат в тежки и неочаквани ситуации. Изпратиха ми ги мои постоянни читатели. Изобщо доста често получавам молитви, стихове, описание на ритуали. Не пазя писмата на читателите си, защото тогава трябваше да имам отделна стая, но винаги с благодарност си записвам това, което може да послужи на някого.
"Господи, Исусе Христе! Нека ме отмине и огън, и вода, и всякоя беда. Иисус Христос слизал от небесата, носел Евангелие и кръст в ръката. Господ с мен, Господ над мен, огради ме. Господи, сега с каменна стена. Който зло ще да ми стори, нека страх да го обори. Езера и реки, тъмни гори. Господи, на вразите ми очите замъгли! Амин. Амин. Амин."
Произнасяйте я 3–5–7 пъти, като мислено прекръствате всеки ред и си представяте бяло светещо кълбо и иконата на Божията Майка, а също ангели с криле.

МОЛИТВИ ЗА ЗАКРИЛА.
Това е "жива молитва", тя винаги трябва да е с вас:
"Aнгеле мой, хранителю мой! Спасителю мой! Спаси ме, опази ме, оварди ме от всякоя болест, скръб, от врагове. Спаси ме у дома, на път. Амин. Амин. Амин".

МОЛИТВА НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КЪЩИ.
"Ще се прекръстя, ще се благословя, ще изляза през вратата натам, накъдето съм си пожелал. От пътя няма да се отбия и със злото няма да се сблъскам. Ще подмина злото издалеч, а добро ще найда навред. Не ще се препъна, не ще се ударя и ще се прибера у дома с късмет!"

ЗА ОПАЗВАНЕ ПРЕДИ ПЪТ.
С дясната ръка докоснете дясното рамо на заминаващия, после свийте същата ръка в юмрук и чукнете по касата на вратата, след което кажете: "Бог е насреща."

МОЛИТВА ЗА ОПАЗВАНЕ ПРИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ КЪЩИ.
"Боже мой, тръгвам в пътя Твой! Напред е Божията Майка, след мен е Иисус Христос, от двете ми страни са ангелите-хранители, над мен - Светия Дух и всички Небесни сили са с мен! Амин."
« Последна редакция: Юли 19, 2013, 06:24:41 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #2 -: Юни 24, 2011, 07:17:43 »

Продължение...

ЗЛАТНА МОЛИТВА.
"Просвета Богородица по влажната земя ходила, Иисуса Христа за ръчица водила. Довела го на Сиамската планина. На Сиамската планина - маса с покров, престолът Христов. На масата - книга Златна и чиста. Сам Бог я чете, прелиства, ала сърце му се в кръв облива. Свети Петър и Павел идват и питат:
"Що четеш, Божичко, в тая книга? Що ти се сърце в кръв облива?"
"Не гледайте, Петре и Павле, моята мъка, ами вземете кръста и си вървете оттука!" Който тази молитва знае, нека триж на ден я повтори, и ни огън ще го гори, ни вода ще го потопи, ни зло ще го стигне. От покръстената, от родената (името), Амин! Амин! Амин!"


ЗА ОПАЗВАНЕ НА ДЕТЕТО ПРЕДИ ЗАСПИВАНЕ.
"Ей-така ще се загърна, настрани ще се обърна и от нищо нямам страх. Богородица добра тихо бди над мен в нощта."
Моят внук много обичаше тази молитва и я произнасяше изразително сам, преди да заспи. Всеки път особено наблягаше на думите "... и от нищо нямам страх..." Сега поотрасна, вече е на 10 години и не знам защо се срамува да я казва. Сигурно и не се страхува. Той е Раче и винаги е много чувствителен към пълнолунието, дори става раздразнителен и плачлив. Молитвата много помагаше.

МОЛИТВА ЗА ОПАЗВАНЕ ПРИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ КЪЩИ.
"Боже мой, тръгвам в пътя Твой! Напред е Божията Майка, след мен е Иисус Христос, от двете ми страни са ангелите-хранители, над мен - Светия Дух и всички Небесни сили са с мен! Амин."

РИТУАЛ ЗА МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ ВКЪЩИ.
Вземете една кана с капак и сложете в нея 3 карфици, 3 игли, 3 пирона и ги засилете със сол. Затворете плътно и 9 пъти разклатете силно. Запечатайте капака с восък от червена свещ и скрийте каната на скришно в някой шкаф.

РИТУАЛ ЗА ПАРИ.
Извършва се при нарастваща луна. Много е добър на петия лунен ден. Вземете монета от 1 лев и 3 пъти повторете над нея "Отче наш". После 3 пъти повторете заклинанието:
"Отивам на пазара като продавач, връщам се в самурени кожи, донасям у дома имане, дай Боже толкова пари, че да няма къде да ги държим. Амин."
Носете със себе си монетата един месец, после я похарчете и отново извършете ритуала. Ще видите колко ще забогатеете!

ПОМОГНИ СИ САМ!
Е, приятели мои, усвоихте първата порция магия и сигурно вече понаправихте нещо. А така! А сега да продължим. Всеки от нас се нуждае от защита, а тя е най-различна. Ето още едно заклинание против злини, което ми изпрати колега от Волгоград. Застанете на прага на дома си с лице навътре и изречете 3 пъти:
"Отклони, Господи, девет стрели от мен, от огън, от води, от примка, съд, крадец и нож, от зла магия, поглед лош, и нека бъда с чиста кръв. В името на Отца и Сина и Светия Дух, Амин".

МАЛКИ РИТУАЛИ ЗА ПАРИ.
Тези малки ритуали за пари съм извършвала неведнъж през магьосническата си младост и бях извънредно доволна от техните резултати. 3 дни преди пълнолуние сложете под килима, по който минават всички, най-едрата банкнота, с която разполагате. На пълнолуние я извадете и я върнете там, откъдето сте я взели. Това е! Но действа страхотно! Следващата "операция" е доста сложна, но ако успеете да я осъществите, ще бъде чудесно. Преглеждайте всички банкноти, които минават през ръцете ви, за да видите дали няма съвпадения с вашите инициали и датата ви на раждане. Ако имате късмет и намерите такава, ще станете много богати. Но това не е всичко. Талисманът трябва да бъде зареден. Ритуалът се извършва при нарастваща луна в петък или неделя. Вземете лист хартия и напишете най-заветното си желание, което искате да постигнете с пари. Сложете отгоре банкнотата талисман, около нея поставете в кръг шест свещи и ги запалете. Докато те горят, представяйте си ярко и в цветове нещото, за което мечтаете. Когато свещите догорят, завийте листчето с желанието и банкнотата в малка чиста кърпа, с която сте избърсали лицето си, и ги приберете на скришно. До месец талисманът ще даде резултат. Но и вие не стойте със скръстени ръце и преследвайте мечтата си.
Следващите ритуали са изградени върху мисъл-форми. Вече знаете какво значи това.

Лепка. Представете си, че от главата до петите сте намазани с нещо много лепкаво: сладко, мед или лепило. А сега си представете, че отвсякъде: от вън, от тавана, откъм вратата към вас летят пари... Много, много пъстроцветни банкноти, желателно - зелени. И всички тези пари полепват по вас, направо се лепят, и вече са ви покрили от главата до петите. Толкова са много, че е невъзможно да ги преброите... А после ще ги съберете и ще ги сложите, да речем, в гардероба. И отново ставате лепкави...

Листопад. Настанете се удобно във фотьойла, сложете ръцете си върху коленете с длани нагоре и си представете, че отгоре се изсипват пари - много, много пъстри банкноти... Те кръжат като есенни листа и изведнъж в ръката ви пада дебела пачка пари. Почувствайте колко е тежка. Ето още една пачка и още, и още. Парите са тежки, те са много. Благодарете им, че са дошли при вас.

ДРУГ РИТУАЛ ЗА ПАРИ.
Във вторник по изгрев слънце в книжно пликче насипете 3 чаени лъжички сол. Поставете пликчето в портфейла при парите. След това се приближете до прозореца, дръжте портфейла с парите и солта между дланите си и 7 пъти прочетете следното:
"Нашето дело на раби Божи (тук се казват имената) ще започне, нашата работа ще потръгне, нашата работа в пари ще се превърне и нека тези пари не свършват от днес и навеки. С тези думи заключвам катинар."
Ползва се за парични успехи при делови преговори. Ако отивате на среща, от която очаквате да получите печалба, извадете пликчето със солта от портфейла си и го сложете в десният си джоб. След срещата го върнете в портфейла. За всяко ново начинание трябва да правите на ново ритуала с нова сол.

НАИНА ВЛАДИМИРОВА - "365 МАГИЧЕСКИ РИТУАЛА ЗА БОГАТСТВО И ЩАСТИЕ"
« Последна редакция: Юли 19, 2013, 06:25:17 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #3 -: Август 04, 2011, 03:16:43 »

РИТУАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЕ.
За изпълнение на ваше желание посадете си растение, говорете му и следете да не загине. За пари посадете дърво на парите, за любов - растение, чийто корен има форма на луковица. Колкото по-голямо става растението, толкова повече ще бъде и желаното от вас. Най-добър ефект ще има, ако вие често общувате с това растение и го обграждате с много любов. Растенията са живи и много добре усещат отношението ви.

ПРЕЧИСТВАЩ РИТУАЛ ЗА ЛЮБОВ.
Когато се събудиш, запали 1 ванилиева (по възможност) ароматна свещ.
Затвори очи и прехвърли всички тези неща, които искаш да свършиш днес. Представи си ги в действие и по начина по които искаш да станат. Поеми си дълбоко въздух. Трябва да почувстваш спокойствие и сила. Стой така поне 5 минути. Тогава кажи това заклинание:
"Призрачна светлина и светла свещ, запали сенките от моето зрение. Обвий ме в твоята блажена сила и пусни семената на моето желано цвете като магическа работа тази обикновена магия. Позволи на моята работа да не бъде причина за беда и както винаги и завинаги ще бъде мир, любов и радост, три пъти по три."
Продължавай да дишаш дълбоко, докато почувстваш успокоение. Тогава ритуала ще е завършен. Ако е нужно, можеш да повториш заклинанието отново. Духни свещта и си готов да започнеш деня! Това е пречистващо заклинание. То ще ти помогне да се чувстваш сигурен. Когато изпаднеш в напрегнати ситуации, затвори очи и си спомни свещта. Трябва да почувстваш спокойствието около себе си и ще бъдеш способен да управляваш проблема си.

ЗА ЛЮБОВ И ПРОТИВ САМОТА.
При пълнолуние да се откъснат две дюлеви листа. Този, който прави магията, излиза бос навън пред вратата или на балкона и гледа Луната през двете дюлеви листа, като образува пролука през тях. С лявата ръка размахва срещу Луната бяла нова кърпа, увива в нея листата и със затворени очи си ляга. Поверието гласи, че тази нощ ще се появи в съня любимия или любимата. На другия ден нареченото листо за любимия се увива в кърпата и се заравя под някое плодно дръвче. Другото листо се изсушава и се стрива заедно с малко върбинка. Носи се винаги в джоба. Когато се срещне любимият, стритите тревички се посипват около същото плодно дръвче.

ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕМ ЛЮБОВТА.
Този ритуал е предназначен както ако сте сами, така и ако до вас има човек, независимо дали имате проблеми с него или не. Както и останалите ритуали, той ще даде резултат до седмица, максимум - две след извършването му и ако няма такъв, то причините за проблема са по-дълбоки и е нужна намеса на специалист. За него са ви необходими 2 свещи (оранжева и зелена), стрък върбинка (Verbena Officianalis), светена вода и чаша вино. Ритуалът се извършва на Еньовден или през една от следващите 3 вечери. Поставете двете свещи една срещу друга и между тях купа със светената вода и вътре билката. Запалете свещите и потопете ръце във водата. Представете си вашата любов (настояща или такава, каквато искате) и около нея аура от златно, зелено и оранжево. След като си представите ясно тази картинка, се обърнете към Луната и кажете, че желаете това и я молите тя да ви дари с него, като в замяна дарявате тази чаша вино. След това излезте навън и заставайки с лице към Луната, излейте чашата. След което изкажете искрена благодарност за нейната помощ и молба да ви закриля винаги. С водата напръскайте дрехите и леглото си, а билката сложете някъде на скрито място, където никой няма да я пипа.

ПРОТИВ ИЗНЕВЯРА.
Билка зърнастец - на 21-во число от месеца се слага в медно съдче "мълчана вода" - събрана от 3 чешми мълчешком. Престоява една нощ на лунна светлина. На сутринта, при изгрев слънце, над медния съд се прави кръст със сол. С водата се пръскат дрехите на неверния съпруг, а от билката се завързва малко над съпружеското легло. След 40 дни тази вече изсъхнала билка се хвърля рано сутрин в река с думите:
"Бърза вода, бързо да те отнесе, изневяро. Смирение и любов в семейното ложе да донесе." (Не се казва "Амин").

ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ЛОШ ПОГЛЕД ОТ ХОРА, ДОШЛИ У ДОМА.
Добре е да се изработи дървена дъсчица, с резбовани върху нея символи на слънце, петел и мишка. Този, който влиза, първо ще погледне дъсчицата и ако носи със себе си зла умисъл, ще я остави.

РИТУАЛ ЗА КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ.
Взема се жито от църква, прави се кръг някъде навън, в някой ъгъл, колкото две педи. Вътре се слага елхово клонче, чашка с червено вино и едно парче безквасник, чиния, в която се слага нещо постно (боб, например). Казва се:
"Благодаря на отминалата година и давам тези дарове на идната. Моля силите, Бог, Света Богородица и личните си светии закрилници да приемат дара ни, както ние ще приемем техните."

РИТУАЛ ЗА БОГАТСТВО.
Сложете във всеки ъгъл на къщата си безопасна игла и монети (ако може да са стари!). Преди да поставите иглата, кажете на глас:
"Както закопчавам иглата, така да се закопчаят парите за мен!"
Всеки път, щом погледнете неволно към ъглите с иглата и монетите, си казвайте по-горе писаното. От само себе си ще се подсещате. Връзването, заключването и закопчаването имат силно символично действие. Докато се извършва едно от посочените действия, свръхестествените сили и същества се съсредоточават върху тоя, който го извършва. И така до тях по-лесно достига заклинанието или молитвата. В резултат те създават условия за възникването на ситуация, в която вие ще спечелите. От друга страна, вие така изостряте и собственото си внимание и ви е по-трудно да изпуснете "птичката на щастието". Много от проблемите ни в тоя живот идват именно защото не забелязваме споменатата птичка. А тя, както казахме, има свойството да отлита.

ДРУГИ РИТУАЛИ ЗА БОГАТСТВО, В КОИТО ЛУНАТА ИГРАЕ ВАЖНА РОЛЯ.
(Земният спътник може да ни е от полза в ритуалите за привличане на пари).
На всяка Коледа около 20.30 часа, когато е изгряла звездата, преди да седнем на наредената коледна трапеза, отваряме прозорец или врата и слагаме 1 филия хляб, напоена в червено вино. До нея 8 стотинки, но никога 4 по 2, защото това е лоша поличба, с която си правиш карма за годината. Казваме желанието си или го написваме, вдигаме ръце с длани нагоре към небето и изреждаме следното:
"Моля, следващата година и силите, които я направляват, да ни закрилят, да ни дадат просперитет, за да постигаме предназначението си, а не да мислим за оцеляване. И им благодарим за отминалата."
Така през цялата година ще имаме достатъчно пари.

Започнете по време на новолуние и го изпълнявайте до пълнолуние. Нужни са ви голяма зелена свещ и свещник. Затворете очи, дишайте бавно и спокойно, докато почувствате, че сте напълно отпуснати. Представете си, че сте оградени с кълбо бяла енергия. Успокойте мислите си и ги съсредоточете към своята цел - привличане на пари. Започнете да си представяте как парите влизат в кълбото от бяла енергия. Как вие ги привличате по начина, по който магнитът привлича железните стружки. Представете си това толкова ясно, колкото можете. Усещайте движението на парите. Вземете свещта с двете си ръце и здраво я стиснете. Представете си, как вашата вътрешна сила се слива със съзидателната сила на Вселената. Свещта се явява този символ на сливане. През това време казвайте следното:
"Потоци от пари текат в моя живот. Това не вреди на никого".
Продължавайте да си представяте, как парите идват към вас от всички страни, сякаш носени от вятъра. След това запалете свещта и продължавайте да повтаряте същите думи. Оставете я да догори цялата. Изгаряйки, тя освобождава енергията, която вие сте създали, и тази енергия ще носи парите във вашия живот.

Застанете с лице към Луната, независимо от фазите й. Дръжте в ръката си банкнота, свита на руло, и кажете на Луната колко ви се иска да се умножи това, което имате в ръката си, как ви е потребно точно колкото да стигне... Погледнете към земния спътник през рулцето от банкнотата и кажете на глас:
"Както аз те гледам през тези пари, така и ти ми дай от тях точно колкото да стигнат за благото на всички, без да бъде накърнена ничия свободна воля. Така е и така да бъде..."
После благодарете на Луната, все едно че е жив човек. Така трябва да усетите силата й. А тази банкнота носете винаги в портфейла си!

!!! Винаги, когато искате да получите нещо, пожелавайте и това да не причини вреда никому (т.е. всичко да бъде благоприятно за всички). И не посочвайте всеки път начина, по който да спечелите пари или да се изпълни желанието ви, каквото и да е то. Най-добре е да позволите на Вселената да прояви своето разнообразие.

« Последна редакция: Юли 02, 2012, 10:17:07 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #4 -: Септември 28, 2011, 07:54:29 »

МАГИЯТА НА ОГЪНЯ

През хладните и влажни дни имаме нужда от топлина и уют. Как по-бързо да се сгреете и да повишите настроението си?
Огънят ни носи не само светлина, топлина и енергия - той притежава почти вълшебни, магически свойства. Навярно сами сте усещали върху себе си удивителното му въздействие. Докато седите пред накладен огън или горяща свещ, сякаш ви е по-лесно да говорите за проблемите си. Но най-хубавото е, че след това по някакъв удивителен начин неприятностите и неуспехите отстъпват, стават по-незначителни. Душата се пречиства и успокоява.

ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ.
Огънят изгаря негативната енергия. От най-древни времена свещите се използват в ритуалите за пречистване на дома. Дори ако сте скептично настроени към науката за биоенергетиката, опитайте да проведете един експеримент, с който да добавите положителна енергия в атмосферата на дома и в отношенията си с близките. Застанете до входната врата, като държите бяла свещ в стъклен свещник. Отпуснете се. Гледайки пламъка на свещта, пожелайте щастливо бъдеще на дома и на всички, които го обитават. Трябва да стимулирате мисълта си така, че тя да стане нещо като заклинание. Например: "Нека в моя дом се настанят взаимната любов и уважение, творчеството и успехът." Продължавайте да гледате пламъка, представете си, че се намирате в центъра на светещ кръг и обиколете със свещта целия дом. Много скоро нещата ще се променят към по-добро.

ПРИМАМЕТЕ ЛЮБОВТА С РОЗОВИ СВЕЩИ.
За този ритуал ще ви трябват 8 свещи. Разположете ги така, че да образувате кръг, запалете ги и гледайте пламъка, сякаш наблюдавате огън. Повторете няколко пъти заветното си желание. Цветът на свещите избирайте в зависимост от това, от каква помощ се нуждаете. За материално благополучие – зелени, за здраве – червени, за любов – розови, за успех – оранжеви, за пречистване – бели.

РАЗПАЛЕТЕ СТРАСТТА.
Ако планирате романтична вечеря, вместо музика използвайте за фон запис на горяща камина. Никакви титри и текстове. Просто камина, в която пращят дърва, а вие сте само двамата. Партньорът ви ще бъде приятно изненадан и никога няма да забрави тази необикновена вечер.

НАГОСТЕТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ С ПУНШ.
За 14 порции са необходими: 350 мл тъмен ром, 1,5 литра червено вино, сок от 2 портокала, сок от 1 лимон, 500 гр. захар на бучки, пръчица канела, 6 пъпки карамфил.
Приготовление. В голяма тенджера загрейте, без да довеждате до кипене, соковете, виното и подправките. Прелейте течността в съда, от който ще сервирате пунша (желателно е той да е от огнеупорно стъкло - така напитката изглежда по-ефектно). Над съда поставете метална решетка, а върху нея напоените с ром кубчета захар. Запалете захарта (височината на пламъка трябва да е 7-11 см). Като забележите, че пламъкът намалява, залейте захарта с още ром. Повторете операцията, докато захарта се разтвори напълно, след което можете да поднесете пунша.

« Последна редакция: Юни 16, 2012, 02:36:20 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
nlucky
Начинаещ чародей
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 99


« Отговор #5 -: Февруари 03, 2012, 02:56:57 »

Ритуал за привличане на късмет и решаване на проблемиВземете лилава свещ, напишете на нея Вашето име, а под името нарисувайте символа на безкрайност (хоризонтална осмица)

Опишете накратко на лист хартия ситуацията, която трябва да решите и поставете листа под свещника. След това запалете свещта и кажете:

"Както тази свещ гори и изгаря, така и аз да реша проблемите си. Към мен идва магическа сила. Това ме изпълва с мъдрост и увереност. Всичко ще бъде така, както аз искам."

Когато свещта изгори напълно, изгорете листа хартия, а пепелта закопайте в земята.

Нека благодарение на тези съвети успехът стане Ваш постоянен спътник!


http://www.fantasiya.net/publ/magija_ispolnenija_zhelanij/ritualy_na_ispolnenie_zhelanij/ritual_dlja_privlechenija_udachi_i_reshenija_problem/24-1-0-2711
« Последна редакция: Май 31, 2012, 12:56:31 от Etere_ » Активен
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #6 -: Февруари 21, 2012, 10:33:49 »

НАРОДНИ МАГИИ ЗА ЛЮБОВ

Голяма част от календарните празници съдържат магически практики за любов, брак или зачеване: прескачането на огън, валянето в роса, лазаруването, буенец, кумичене и други.
Колективна форма на любовна магия е например заклаждането на първата седянка. Индивидуално любовните магии се правят трикратно.

На село са правели следното: Момиче взема пръчка от бяла черница, пръчка от черна черница, пръчка от зарзала, 1 глава бял лук и 3 зърна черен пипер. Отива се на огън и с всички пръчки накуп се разравя нагоре надолу огъня като се казва:
"Беяз дут, бял дут, самар сали, сали бей."
Повтаря се 3 пъти. След това се слага в огъня хартия, на която са написани вашето име и името на любимия, хвърля се и черния пипер и лука и се казва:
"Както гори черния пипер, така и (името) да гори по мен, както гори белия лук, така да гори (името) за мен, сън да няма да заспи, нийде мира и спокойствие да няма докато не ме вземе."
Повтаря се също 3 пъти. Накрая се зарива огъня, докосва се земята с ръце и отива да спи без да говори с никой и без да се обръща.
Това е била най-правената магия, но има и много други. Например: От млада метла се взема клечка и се слага на праг на врата през която ще мине любимия или любимата. Щом прекрачи, клечката се взема и се скрива за 3 дни на тъмно място. След 3 дни се взема от там и се слага в печка, но не в огъня и се казва:
"Както съхне тази клечка, така да съхне и (името) по мен. В печката огън гори, дървото тлее, така да гори и тлее (името) по мен всеки ден, всеки час, винаги и навеки, амин."

За да си намери човек нова любов се правело следното: Дава се хляб или питка на гладен човек, но без да види кой му я дава. Друга питка или хляб се разделя и дава на две щастливи семейства. Трета се разделя на 8 парчета. 3 от парчетата се оставят в дома и за 3 дни се изяждат с мед, а другите се дават на бездомно куче, черна котка, две птици, а последното се хвърля в река с риба. След хляба се хвърля и бяла кърпичка.

Ако ритуалите се правят механично ефекта ще е нулев, но всеки човек със силна мисъл може да ги използва ефективно.
Това е от народната магия. Във висшата магия всичко е много по сложно и трудно може да се обясни. Ритуалите са сложни и даже един пропуск може да е много опасен.
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 02:43:23 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #7 -: Март 13, 2012, 04:11:58 »

ЗА ЛЮБОВ И ПРОТИВ САМОТА
При пълнолуние да се откъснат две дюлеви листа. Този, който прави магията, излиза бос навън пред вратата или на балкона и гледа Луната през двете дюлеви листа. Като образува пролука през тях. С лявата ръка размахва срещу Луната бяла нова кърпа, увива в нея листата и с затворени очи си ляга. Поверието гласи, че тази нощ ще се появи в съня любимият или любимата. На другия ден нареченото листо за любимия се увива в кърпата и се заравя под някое плодно дръвче. Другото листо се изсушава и се стрива заедно с малко върбинка. Носи се винаги в джоба. Когато се срещне любимият стритие тревички се посипват около същото плодно дръвче.

РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИЯ, НАПРАВЕНА НА ТЕБ
Вземи бяла свещ и я постави в свещник. Сложи свещника посред съд с вода, така че свещта да се окаже на ръба на котлето и над водата. Запали свещта и визуализирай как магията се разваля и изчезва. Когато пламъкът на свещта намалее и докосне водата, магията ще бъде развалена. Изкопай дупка в земята и излей остатъка от водата, и закопай свещта.

МАГИЯ ЗА КОМУНИКАЦИЯ С НЯКОЙ
Запалете синя свещ. Напишете лично, позитивно и съдържателно писмо до някой, с когото искате да се свържете. Изгорете внимателно писмото на пламъка на свещта. Докато изгаря, визуализирайте лицето му и целта на съобщението, което изпращате. Запалете малко тамян над изгореното писмо. Съсредоточете се върху начина, по който се надявате да получите отговор. Вземете остатъците от пепелта и ги разпръснете на вятъра.

КАК ДА СПРЕ НЯКОЙ ДА ВИ ДОСАЖДА
Да се използва само когато нещата излязат от контрол. Стъклен буркан, гвоздеи или карфици, парче хартия, пръст (почва), може и някакъв предмет на досадника.
1. Сложете карфиците в буркана (той трябва да има капачка).
2. Напишете името на човека на парчето хартия (или го нарисувайте, ако не му знаете името) и го сложете в буркана при карфиците.
3. Напълнете буркана с пръст и го заровете.
4. Излезте навън и го закопайте, докато казвате: "Излез от моя живот, завинаги стой настрана."

КАК ДА СПРЕМ КЛЮКИ ПО НАШ АДРЕС
Първо, направете кукла на този човек и после зашийте устните на куклата, докато казвате:
Ако нищо освен гадости не можеш да кажеш, тогава не казвай нищо.
Тази магия ще накара човека да спре да злослови по ваш адрес. Не наранявайте по никакъв начин човека-кукла, на когото я правите, защото това е бяла вещерска магия.

МАГИЯ ЗА ДЪЖД
Карта на района, където искате да вали, ориз, купа пълна с вода, по желание можете да добавите свещи и тамян. Отворете кръга (не е задължително).
Поставете ориза върху района, където искате да вали, и кажете следното:

"На това място, където е оризът, нека дъжд да завали, нито много, нито малко.
На всекиму необходимото. Дъжд, дъжд, ела, не чакай друг ден. Благословено да бъде и като моя воля да се сбъдне!"

Сгънете картата с ориза и я потопете във водата. Благодарете пак на боговете и затворете кръга. Трябва да завали до 7 дни. Ако не, повторете пак. Можете да промените заклинанието според своите нужди.

МАГИЯ ЗА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ЖЕЛАНИЕ
Необходими са лист хартия, молив.
На листа напишете кратко какво е вашето желание, как се чувствате и от какво се нуждаете. Завършете с кратка благодарност. Сгънете листа на две, така че думите да са отвътре. Нарисувайте тройния знак на богинята )О(, сгънете пак със символа навътре и нарисувайте пентаграма. Сгънете го пак и напишете името си и датата на раждане. Скрийте го на сигурно място, вашето желание ще се изпълни след известно време. Ако промените намерението си, преди да се е изпълнило, изгорете хартията и пепелта заровете в земята.

ЗАЩИТА НА ПРЕДМЕТ
Първо започнете церемонията, както желаете. След отварянето на кръга призовете елементите и Бога, и Богинята.
Лунна фаза: намаляваща или пълнолуние.
Със средния пръст и палеца начертайте пентаграма около предмета, който искате да защитите. Визуализирайте наелектризирани сини или лилави пламъци, протичащи от вашите пръсти към пентаграмата. Кажете това, когато чертаете:

"С тази пентаграма тук аз слагам непробиваема защита за нощ и ден. Нека бъде недокосната, инак техните пръсти ще изгорят.
Аз познавам силите, които призовавам, както искам аз, нека стане тогаз. Да бъде!"

Продължете церемонията с вино. След това отпратете лементите и другите присъстващи духове и затворете кръга.

ИЗПРАЩАНЕ СЪН НА НЯКОГО
1. Определете точно какво е това, което искате той да чуе или усети. Напишете вашето желание на парче хартия в проста синтезирана форма.
2. Направете възглавничка, като използвате малък квадрат от плат и вата. Поставете вътре щипка лавандула и розмарин. Сложете и парчето хартия и тогава зашийте.
3. Сложете възглавничката на вашия олтар. Направете олтарна молитва, съсредоточете се, тогава създайте свещено пространство. Отворете кръга и ако искате, призовете елементите, но не е задължително.
4. Концентрирайте се, задръжте ръцете си над възглавничката и кажете следното:

"Свята Майко, Божествена, аз стоя пред твоя свещен храм. Този човек да не слуша или чува. Моите думи да гъделичка и заглушават ухото.
Свята Майко, Божествена, изпрати сън, събуди съзнанието.
През нейното/неговото въображение той/тя живее кошмара/урока/страстта. Той/тя така свободна дава.
Свята Майко, Божествена, изпрати му/й твоя омаен дъх, изчисти прахта, прескочи границите.
Носи моето послание чрез зова на духовете."

Представете си как съня му се явява и го кара да бълнува. Потопете възглавничката във вода и загасете свещите.

МАГИЯ ЗА УСПЕХ
Необходими са 1 златна свещ и благовонно масло.
Намажете свещта с масло. Запалете я, гледайте в пламъка и вижте вашите желания изпълнени.

"Както аз се взирам в пламъка,
Дух, помогни ми в моето желание."

Продължете да визуализирате и медитирате върху това какво се опитвате да постигнете. След като свършите с визуализацията, кажете:

"Свещ ярка, горящ огън,
Пазя в теб моето желание,
Чуй думите, които казвам,
И изчисти пътя към това,
което търся.
Нека моите желания се сбъднат,
Докато горя тази нощ с теб."

След това поставете свещта на безопасно място, където няма да бъде местена или ще може да изгори нещо, и я оставете да изгори.
« Последна редакция: Март 22, 2012, 09:40:01 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #8 -: Март 13, 2012, 04:52:44 »

МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ

На пълнолуние се запалва църковна свещ, до нея се поставя червена роза и снимката на любимия човек. Изричат се следните заклинания:
"Лунице, сестрице, запали огън в сърцето на моя любим (името на човека), да не може да живее без мен, без моята любов, тъй, както ти не можеш без своите звездички."
Розата и снимката се поставят под възглавницата и 7 нощи се спи на тях. На осмия ден се хвърлят в течаща вода или в морето.

« Последна редакция: Юли 19, 2013, 06:26:41 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
Etere_
Модератор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1661« Отговор #9 -: Март 26, 2012, 03:19:51 »

КАК ДА НАПИШЕМ СВОЕ СОБСТВЕНО ЗАКЛИНАНИЕ

Винаги помнете какво точно е заклинанието. Следвайки точните цветове, билки, часове от денонощието, необходимите инструменти и др., заклинанието може да е много сложно и да отнема много време и подготовка. Заклинанието може да бъде и просто като мисъл или молитва. Например много искате някой да ви се обади. Концентрирате се върху този човек и изведнъж телефонът звъни и се обажда така желаният от вас човек. Вие току-що изпълнихте заклинание! Може би сте го направили неумишлено, но си беше заклинание. Когато желаете да изпълните заклинание, първото нещо, за което трябва да помислите, е дали трябва и се нуждаете да го направите. Да вземем например заклинанието за пари. Задайте си въпрос. Защо изпълнявам това заклинание? В лошо финансово състояние ли съм, или го правя, защото имам пари, но искам още? След като сте наясно с мотивите си, напишете какво точно искате. Определете всичко. Казано е: "Внимавайте какво искате, защото може да го получите!" И може да не харесате полученото, така че напишете всичко като кратка история. Начало, настояще, завършек. Ако имате талант, напишете го в ритмичен стил. А ако нямате, не се безпокойте. Не е необходимо заклинанието да е ритмично, за да работи. После решете дали заклинанието ви ще бъде сложно, или опростено. Просто можете да го прочетете на глас (или шепнешком), после изгаряте листа и разпилявате пепелта на вятъра или я запазете в специална кутийка, докато заклинанието работи. Ако искате заклинанието ви да е сложен ритуал, трябва да решите какви свещи, кристали, билки и др. искате да използвате. Знайте, че не най-оплетеното заклинание действа най-добре. Какво всъщност има значение за вас? Вие сте силата, която лежи в основата на магията. Ще имате най-голям успех, избирайки ваш тип заклинание, удобен за вас, носещ ви увереност и спокойствие.
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 02:43:53 от Etere_ » Активен

Карма = Психологичен обрат
Рейкитерапия = Биоенерготерапия
Най-силната енергийна защита е в постите
vivaldii
Модeратор
Маг
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 5376


ЖИВОТЪТ МЕ ОБИЧА ОБИЧАМ ГО И АЗ !!!


« Отговор #10 -: Април 10, 2012, 01:38:27 »

Вивалди ето моя вариaнт:

ЗАКЛИНАНИЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ГОЛЯМО БОГАТСТВО
Във вторник сутринта вземете монети, без значение какви, само сумата им да отговаря на годините ви (пълни). Напълнете метална кофа с хладна течаща вода и хвърлете в нея стотинките. Прозорците и вратите трябва да са затворени. Стиснете здраво палците на двете си ръце и повторете 33 пъти над водата:
"Майчице вода! Всички пият от теб, всички те обичат. Колко много си в реката, в ручея, в океана, във всяка човешка чаша! Нека да бъдат така много и при мен (кажете си името) парите! И във вторник, и в сряда, и в четвъртък, и в петък, и на шестия, и в неделя, и в понеделник! Нека да бъде така!"
Вземете парче от нов зелен плат. Намокрете го в тази вода и изтрийте с него масата, прозорците, вратата и пода. Но спазвайте условието да започнете миенето на пода от вратата към най-отдалечения ъгъл в жилището

РИТУАЛ ЗА ПРОДАЖБА НА ГОЛЯМ ПРЕДМЕТ
Ако трябва да продадете къщата, апартамента, колата си или нещо друго, а не успявате, извършете този ритуал. Предметът или недвижимото имущество ще си "иде" за една седмица. Ритуалът е на една моя ученичка, която отдавна вече ми е колежка - Лена от Магнитогорск. Купете или сами си направете играчка, която да представлява нещото, което трябва да продадете: къщичка, мебел или количка. Сутринта, без да се поглеждате в огледалото, без да се миете, без да се решите и без да разговаряте с когото и да било, излезте от къщи и подарете играчката на първото срещнато дете. Тогава първите ви думи трябва да са:
"Детенце, ето ти една много хубава играчка. Нека тя те зарадва!"
Или нещо подобно. После вдигнете глава нагоре и помолете Висшите сили да ви помогнат да продадете нещото. И всичко ще е наред.

Ако трябва да продадете нещо, изречете това заклинание върху мед и с върха на пръста намажете откритите части на тялото си, като леко докоснете челото, носа, бузите, брадичката и ушите. Ще успеете да продадете всичко.
"Както пчелен рой се рои, тъй при мен (името) купувачи да се трупат, всичко да искат да купят, стоката ми да хвалят и пари да не жалят. Амин."

Това е от книгата на Нина Владимировна - "365 магически ритуала"
:flowers :flowers :flowers :magic recept: thankyou
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 02:47:22 от Etere_ » Активен

tianka
Вълшебник
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 178« Отговор #11 -: Април 24, 2012, 04:18:16 »

:flowers

Ако в портмонето ви има голяма сума пари, достатъчна за "добър" живот, поднесете го към устните си и 3 пъти кажете:

"Както Звездите на небето да са безбройни, като водата в океана да са безбройни, както песъчинките да са безчетни… Много, множество."


1. За да не останете без пари, никога не поставяйте ключове, чанта, ръкавици или шапка върху маса.

2. Желателно е винаги под покривката на масата да пазите малко пари - банкнота или монета, без значение.

3. Така никога в къщата ви няма да липсват пари. Ще избегнете кражби и загуби.

4. Връщайте парите, взети назаем, на по-дребни банкноти, отколкото сте ги взели.

5. Вземайте пари назаем при растяща луна, а ги връщайте при намаляваща луна.

6. Внимавайте вкъщи не ви капят кранчетата на чешмите - с капещата вода си отиват и парите.

7. Не оставяйте празна бутилка на масата на безпаричие е. exclaim

8.Вземайте пари с лявата ръка, а давайте с дясната.

9. Не давайте назаем пари след залез слънце.

Ако пък на вас ви се налага да заемете - желателно е да го направите до обяд, като при това не забравяйте мислено да изречете: "На късмет да са и на скоро връщане! Амин!"

10. По-добре е да връщате заемите си сутринта, а не вечерта.

11. В никакъв случай не давайте пари на заем в неделя - просто може да не си ги видите повече! Същото важи и за понеделниците, желателно е и за вторниците - като се пазите и да не връщате пари в тези дни от седмицата.

12. За да не изпитвате паричен недоимък, когато давате милостиня на просяк, си казвайте наум: "Да не обеднява ръката на даващия". И в никакъв скучай не гледайте в очите му!

13. Не сядайте върху маса - на бедност е!

14. Избягвайте да слагате пари върху масата.

15. Никога не се подстригвайте сами, дори ако става дума за подрязване на бретон или краищата на косата! Това е на загуба.

16. Не събирайте трохите и боклуците от масата с ръка! Има си парцали, кърпи, салфетки и четки за целта. _ (66)

17. Избягвайте да демонстрирате парично благополучие пред чужди хора - могат да откраднат или да ви урочасат.

18. Не свирете с уста вкъщи - домът ви ще се изпразни от пари и добруване.      

19. След залез слънце не подавайте нищо на чужди хора през прага на вратата си.

20. Не изхвърляйте боклука вечерта! Това се прави само сутрин.

21. Не изхвърляйте нищо през прозореца, за да не напусне благосъстоянието дома ви.

22. Пари не се броят след залез слънце, защото е на загуба. Бройте ги сутрин!

23. В една къща не се мете с различни метли, иначе богатството ще се "замете" по ъглите.

24. След залез слънце недейте и да чистите. Особено опасно е да се мете или да се мие пода. Иначе ще изметете и отмиете благополучието си.

25. Режете ноктите си само във вторник и петък - това ще привлича пари в дома ви. И за да ги имате винаги достатъчно, ноктите следва да се режат по време на нарастваща луна или пълнолуние.

26. Ако сте новодомец, посипете сребърни монети по пода. Никога не ги метете!

27. На новолуние "покажете" на луната пълно портмоне с пари или едра банкнота, за да може парите ви да се увеличават с нарастването й.

28. За търговци: постарайте се първата ви продадена вещ да е на мъж.

29. Всяка неделя палете в дома си 3 оранжеви или жълти свещи. Оставете ги да изгорят почти докрай. Останалото от тях трябва да закопаете на място, където ходите много рядко. Ще усетите резултата след седмица. ssm5

30. Винаги дръжте във ваза 3 червени карамфила, които трябва да сте купили в четвъртък. ssm4

31. Банкнотите в джоба или в портфейла ви трябва да са сгънати на една и съща страна и да са обърнати "лицето" към вас.

32. Внимавайте, когато вървите, да не вдигате прах - така можете да загубите пари или да "заберете" магия, без да искате.

33. Недейте да делите поравно, дори и с близък човек: оставяйте за себе си, макар и с малко, но повече от половината.

34. Не подарявайте и не давайте назаем суми, които не се делят на 2.

35. Не се препоръчва да предавате пари от ръка в ръка, по-добре да ги оставите в нещо (чинийка за монети или нещо друго).

_ (95)
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 02:54:52 от Etere_ » Активен

NAMASTE !

"Това, което другите правят или казват е техен проблем. Kак

реагираме, или не, е наш проблем!"
issabella_
Хари Потър
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 829


БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД В МОЯ СВЯТ-ЗАВИНАГИ


« Отговор #12 -: Април 26, 2012, 10:43:21 »

Цитат
34. Не подарявайте и не давайте назаем суми, които не се делят на 2;
:_ (32):Точно в какъв смисъл да не се делят на 2 - трябва сумата да е четно число ли за да се дели на 2  ?
 
Активен

Christy La Belle
Модератор
Маг
****
Активен Активен

Публикации: 1336


Сърцето ми е топло, Душата ми е свежа


« Отговор #13 -: Май 29, 2012, 06:28:50 »

Магически думи за щастие и за изпълнение на желанието ви

В неделя отидете на някое безлюдно място. Гледайки към слънцето (естествено е необходимо ритуала да се извърши през деня) произнесете тези магически думи за щастие и за изпълнение на желанието ви.

Свят, Свят, Свят Исус от Назарет.
Кралят юда,
Ми изпрати бащините си ангели
Гавраил, Самуил, Михаил,
Рафаил, Мриил, Нафаил
(застанете на колене и се прекръстете 2 пъти).
Вие, принцове небесни,
Изпратете към мен слугите си,
За да ми помогнат във ваше име (2 пъти се прекръстете).
Амин (прекръстете се един път).


http://krasota-i-zdorove.ru/index.php/magya/zagovori/212-zagovor-na-ispolnenie-zhelaniya
« Последна редакция: Юли 02, 2012, 10:15:33 от Etere_ » Активен

В моите очи светлината, в моето съзнание изобилието, в моето сърце любовта!
Christy La Belle
Модератор
Маг
****
Активен Активен

Публикации: 1336


Сърцето ми е топло, Душата ми е свежа


« Отговор #14 -: Май 29, 2012, 06:38:31 »

Ритуал за изпълняване на желание зависещо от друг човек

Провеждането на този древен и високо ефективен ритуал не е лесно. За това го споделям  и се надявам и вярвам, че някой ще го изпълни във всичката му сила.

Напишете от двете страни на парче хартия:

"Адам-Ева! Така както всемогъщият Творец ви е събрал в земния рай, в святото място, неразрушимо и взаимно, така и сърцето на (напишете името на човека от който зависи желанието ви)към който се обръщам, да бъде благосклонно към мен, и да не откаже на  молбата ми + Эли + Эли + Эли. (това много не го разбрах:)

След това изгорете хартията, и изсипете внимателно всичката пепел в нова мастилница, където добавете седем капки мляко от жена, която кърми първородно дете, и щипка магнитен прах. Вземете паче перо, подострете го с нож и напишете желанието си към този човек (от който то зависи). Маговете смятат, че действието на този обред надминава всички очаквания.


http://krasota-i-zdorove.ru/index.php/magya/zagovori/212-zagovor-na-ispolnenie-zhelaniya
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 02:41:16 от Etere_ » Активен

В моите очи светлината, в моето съзнание изобилието, в моето сърце любовта!
Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Loading
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Simple Audio Video Embedder
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!